Борисов за Навални: Това е убийство срещу демокрацията

Лидерът на ГЕРБ призова за силен натиск срещу Кремъл
Обновена: 16 фев 2024 14:57 | 16 фев 2024 14:56, Нели Христова
200
Борисов за Навални: Това е убийство срещу демокрацията
Снимка: БГНЕС

"Навални е убит", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook профила си.

"Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит! Режимът го уби! Това е убийство срещу демокрацията. Необходим е силен натиск върху Кремъл и повече помощ за Украйна", заяви Борисов.


Преди време Навални се разболя тежко по време на полет от Сибир до Москва и изпадна в кома. Екипът му обвини Кремъл, че го е отровил - обвинение, което руската власт отрича и до днес.

Отровеният Навални беше откаран в болница в Берлин, където медиците потвърдиха, че той е бил отровен с новичок - нервнопаралитично вещество от съветската епоха. Възстановяването му отне месеци.

След като се възстанови, Навални избра да се върне в Русия, където по-късно беше арестуван, осъден по обвинения, които според него са политически мотивирани, и остана в руски затвори до смъртта си.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че федералната служба по затворите извършва всички необходими проверки във връзка със смъртта му.

Руската държавна агенция ТАСС пише, че Владимир Путин е бил информиран за смъртта му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
7
 
! Отговори
*** преди 3 месеца
Обикновен криминален престъпник, но нали е от нашите.
123
1
 
10
 
! Отговори
силно учудЕна преди 3 месеца
Ха-ха-хаааа......к'во разбира Буци от демокрация?!
122
1
 
6
 
! Отговори
Баба Вос преди 3 месеца
И този псевдо демократ на снимката и прокси на Путинския интерес и на неговата съвест да лежи този акт. Голям цирк разиграваше 12 години, и така ни го бяха набили руснаците, зависими от всички енергоизточници изцяло от тях - газ, петрол, ядрено гориво. Ама иначе е голем демократ за пред медиите. Рейтингов пу-дел.
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българска му работа , знаем не знаем истината , започваме да даваме определения ,и да раздаваме присъди , кой бил прав , кой крив !
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бокича е съгласен да каже всичко само и само да го оставят да си краде спокойно в *** България заедно с авера му Пеевски и да не го намагнтитизират американците и да не може да вижда внучетата си в САЩ . Но всички знаят че същия е член на БКП и любител на Путин и Масква, знаем как носеше кученца в Кремъл и клечеше при вратите му. И сега като истински мошеник и мафиот се прави на демократ , но едва ли някой му вярва, освен про стия му гербав електорат.
119
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
РазБойко като един виден пожарникар изказа експертното си мнение! Вместо да гледаш ДНевални - кажи защо подкрепи КИРчо и защо сега мълчиш като нещо в нови бЕкини на глупостите които тези национални предатели вършат ежедневно! И като се заговорихме за "убитата декрация" - един референдум се опитаха да направят за 10-те години ПП ГРОБ на власт и той (нещеш ли) се оказа невалиден...... Демокрация ли бе да го опишеш !!!!!!!!!!
118
2
 
4
 
! Отговори
До 109 анонимен преди 3 месеца
от Емигрант - Ти защо говориш за демокрация с "изход" България бе главочъ ? Живял ли си в демокрация или само в България ? Кой ти е виновен за българската демокрация освен ти самият и овцете български които само МРЪНКАТЕ тук и виете като ЧАЛГАРИ срещу всичко и сами си избирате "ДЕМОКРАТИТЕ" които ви управляват, мамят и изнудват ? Защо всички бивши соцдържави показват напредък в ЕС и никой не иска да излиза от съюза, само българската овца показва изоставане, беднотия и рев по Путинизма ! Чалгари
117
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 108. Май западните лидери по-добре от Путин са знаели, че днес Навални ще умре.
116
1
 
10
 
! Отговори
Тоя почерни преди 3 месеца
България от бурки,изгони 2 мильона Български семейства да живеят извън родината си да вкара различни етноси за хашиш,кокаин и разпределяне на порции за демокрация ли говориш???
115
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България няма демокрация заради този сел я нин на снимката, а той се загрижил за демокрацията в Русия, за войната в украйна, която се финансира от сащ и техните прислужници, чрез такива като този *** на снимката.
114
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никой от вас там няма право да говори за демокрация, истина, правосъдие, родина..........
113
1
 
7
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
Биячите на ТОВА не биха ли хора ( мъже И жени) там , зад колоните. Тази лу дница не може ли да се самосезира, не е добре работаа.
112
1
 
8
 
! Отговори
Вкара 200хиляди преди 3 месеца
Полицая от Турция да бият хората по площадите!Демократично ли е питам за 1 приятел?
111
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
До 105 "За българите кога ще има повече , че 34 години вече им писна" - когато спрат да гласуват за ЕС.
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-рано американският водещ Тъкър Карлсън съобщи, че американският журналист Гонсало Лира, който по-рано критикува Зеленски и Байдън, е починал в украински затвор след мъчения и тежко боледуване.Карлсън сподели тази информация, цитирайки бащата на Лира. По думите му журналистът е бил държан в изолация повече от осем месеца, а американското посолство не е направило нищо, за да му помогне.
109
0
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Супер. Всяко действие срещу "демокрацията" на Борисов е правилно!
108
2
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
ДемоНОкрацията всъщност не е народовластие, а демоновластие - заговор на шепа всатанени юдео-масони срещу човечеството!
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А ти какво общо имаш с демокрация и да даваш изявления при това смешни ? ти си един политически криминал, който фалшифицира избори, конституция, референдуми, даваш ли си сметка колко милиарди заради теб е загубила българската държава и данъкоплатците ?
106
3
 
14
 
! Отговори
Virtuozzo преди 3 месеца
точно ти ли ще ми говориш за демокрация чекмеджане ?Баща ти е бил фашист изнасилвач ,ти си банкевски *** мутра !Колко хора уби ти ?Нерез !Гнус и наглост нечовешка !
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кое е срещу демокрацията ? Какво е демокрация ? Постоянно високи цени , мизерия за народа , никаква свобода на словото , гей бракове , паради , зелени , кое точно да и защитаваме ? Не е демокрация , фашизъм е