Путин отсече: Събитията на фронта в Украйна са въпрос на живот и смърт за Русия

Кремъл представя войната като битка за оцеляване
515
Путин отсече: Събитията на фронта в Украйна са въпрос на живот и смърт за Русия
Снимка: БГНЕС

Събитията на бойното поле в Украйна са въпрос на "живот и смърт" за Русия, който може да определи нейната съдба, каза президентът Владимир Путин в интервю, цитиран от АФП и БГНЕС.

Кремъл многократно е представял почти двегодишния конфликт като битка за оцеляването на Русия в опит да събере патриотичните настроения сред нейното население, от което мнозина са апатични към офанзивата. „Мисля, че все още е важно за нас самите и още повече за нашите слушатели и зрители в чужбина да разберат нашия начин на мислене“, каза Путин в интервю за държавната телевизия.

Още по темата

„Всичко, което се случва на украинския фронт, за тях е подобряване на тактическата им позиция, но за нас това е нашата съдба, това е въпрос на живот и смърт“, каза той.

Путин отговаряше на въпрос за двучасово интервю, което даде на американския водещ на токшоу Тъкър Карлсън. Кремъл го използва, за да популяризира своето виждане за конфликта. В това интервю Путин говори надълго и нашироко за руската история и непрекъснато поставя под съмнение държавността на Украйна, навличайки си гнева както в Киев, така и в Запада.

„За западния слушател, зрителя, не беше лесно. Още повече за американците“, каза Путин, когато го попитаха за дългите му исторически размисли в интервюто с Карлсън. „Историята на Съединените щати е от 300 години, а аз започнах през 862 г. Така че мисля, че не беше лесно за американската публика да я разбере“, каза той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още по темата: Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 3 месеца
Нещо нямаш връзка с главния мозък.
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Укрите бегат срамни.
44
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По логиката на Путин Русия е изконна територия на Монголия
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо в неделя проруските коментари по сайтовете ги няма? Май платените писачи не работят в този ден.
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украйна - мястото където хегемонията на Запада издъхва за последен път!
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
РУСНАЦИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СПЛОТЯВАЙТЕ СЕ И СЕ ВРЪЩАЙТЕ ПРИ БАЩИЦАТА ПУТИН- НЕ ИЗСМУКВАЙТЕ СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА НА ХОРА ЦЯЛ ЖИВОТ ПОЛАГАЛИ ОГРОМНИ УСИЛИЯ А ВИЕ НА ГОТОВО- ВСИЧКИ РАШКИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ПРИ БАЩИЦАТА В РАШИСТАН ЩЕ МУ СПЕСТИТЕ РЕСУРСИ ДА ВИ СПАСЯВА А НА ЕВРОПА ДА ПОТЪНЕ В РАЗРУХА.
40
1
 
8
 
! Отговори
Az преди 3 месеца
Болен мозък!
39
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво става в Авдеевка, какво става в Авдеевка?
38
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до Анонимен - Русия никога не е нападала Украйна, Русия провежда спецална военна операция за спасяване на света от оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман диктатор Зеленски който иска да унищи света с оръжията си за масово унищожение.В Държавната Дума на Руската Федерация представиха доказателства за съществуването на оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман Зеленски, депутат показа епруветка с прах от химическо оръжие за масово унищожение на побъркания диктатор-наркоман.
37
9
 
12
 
! Отговори
? преди 3 месеца
Този луд диктатор остава на власт единствено защото е въвел виене режим и никой не смее да каже и гък.Поредния луд убиец, както на Украйнския така и на Своят народ.За съжаление той няма да спре, няма да се откаже.Дори и да вземе Украйна пак няма да спре, защото ще загуби властта си. Той ще властва докато е жив ипо стара комунистическа традиция ще опита и след това да продължи да държи страната.Една огромна трагедия на държава позволила да бъде узорпирана от КГБ.
36
4
 
11
 
! Отговори
Михича преди 3 месеца
Ванючий русняк не може да живее без цар батюшка който да го дои, язди и праща да става "герой" в ненужна война.
35
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
34
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Урсула заговори че трябвало ЕС да има независима военна политика от САЩ. Този германски травверс си мечтае за Четвъртия райх! Ще дойде време и отново САЩ и Русия като съюзници ще трябва да разчистват с бомби Европа от фашисти.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ра6иистите, вие про-кремълския режим ли сте или про-Русия?
32
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Муахаххаа... Русия ще продължи да съществува, но креммлинското джудже ще бъде ликвидирано безславно. А този период ще остане като поредното черно петно в историята на страната.
31
10
 
16
 
! Отговори
Вой преди 3 месеца
Рев и вой за тъпата ви кауза болшевики нещастни. Няма кой да ви повярва на лъжите. Само гонка и бой по всичко болшевишка фашистка руско. Този път гадове ще е до края на!
30
16
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 3 месеца
ЕДИН ЗЕЛЕН ПРОСЯК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА И ПРОСИ БОМБИ И ПАРИ !!!
29
15
 
15
 
! Отговори
Джвъко Джвъков преди 3 месеца
Въпрос на живот и смърт е за путев и кликата му. Преди 24.02.2022 нямаше никаква заплаха за русия и факаното пуйло го знаеше много добре. Запада наля там трилиони долари в преки инвестиции отделно от петродолари и евра които заливат страната. Руснята заживяха що годе като бели хора благодарение на западните пари и технилогии и въпреки диктатурата на обосрания жужак, имаха някакво поле за развитие. Сега ще тънат все повече в мизерия и разруха. Родните русофашяги се правят на одарени че не е така.
28
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Cъбитията в Украйна са въпрос на живот и смърт за теб, бункерна жабо ! Масов убиец, страхлива гнида !
27
22
 
24
 
! Отговори
До 18 преди 3 месеца
Русия окончателно умря при него. Тотален разпад на държавата.