Кремъл: Реакцията на Запада за Навални е неприемлива

Песков не отговори как е реагирал Путин
19 фев 2024 14:41, Елка Василева
94
Кремъл: Реакцията на Запада за Навални е неприемлива
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви, че реакцията на Запада на смъртта на Алексей Навални е неприемлива, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Смятаме, че е абсолютно неприемливо да се правят такива, ами, откровено казано, неприятни изявления", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Тези изявления, разбира се, не могат да нанесат никаква вреда на нашия държавен глава", каза Песков.

Москва също така посочва, че неприятните и обидни изявления от страна на САЩ и Европа няма да навредят на президента Владимир Путин.

Разследването на смъртта на Навални продължава и се води в съответствие с руското законодателство, заяви Песков.

Запитан как Путин е реагирал на новината за смъртта, Песков каза: "Нямам какво да добавя."
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Не едно животно преди 2 месеца
.Пет пари не давам какво приема Усрията и какво не.
64
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 2 месеца
Според мен, цивилизованите хора се извиняват когато обидят някого, особено ако не е било нарочно...Аз не виждам как една разрушена страна, каквато беше Русия през 90-те, една страна, признала /негласно!/ своето поражение в Студената война и поела по пътя на противника си, може да нарани по някакъв начин победителя...Освен ако не се отчете тщестлавието на този победител - може би той очаква победения да падне в краката му и да му целува обувките?!..Ами да си каже, значи/вместо да се хаби!/..
63
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 2 месеца
Нима още някой се изненадва от тази "западна" реакция?! Сега им е паднало да покажат на народите си колко лоша е Русия и как те не случайно се готвят да я бият от 100 г. А реакцията на руснаците в случая не само не развенчава подобни митове, ами и гледа да ги потвърди: щом те ги правели на лоши, те наистина щели да бъдат лоши...Е...по-лоша политика на общуване аз поне не познавам досега в международното пространство...Не знам как точно ги е обидил Путин така сериозно, но са злобни, зли и гадни
62
1
 
0
 
! Отговори
Юлия Нахална преди 2 месеца
ще го приема,меко казано.
61
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
убийството на Навални е неприемливо! меко казано
60
5
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 месеца
Не е изключено и ЦРУ или МИ6 да са намесени. След интервюто на Такер Карлсън с Путин имаше голям интерес към него и положителни отзиви. Това беше проблем за русофобската пропаганда. Трябваше бързо да се спретне нещо срещу Путин. И Навални (който си беше в затвора и не пречеше на Путин с нищо) се оказа удобна жертва.
59
1
 
5
 
! Отговори
Чит преди 2 месеца
Налагането на (лъжлив)морал,чрез критерии които не са им пресъщи е не по-малко неморално(и не само) и престъпно.Справка : Убийството на президент Дж.Ф.Кенеди - 1963г.Убийството на кандитат президент Р.Ф.Кенеди - 1968.
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе г-н Песков,то не е само запада и САЩ,ами и половин Русия.
57
2
 
4
 
! Отговори
Локумзе преди 2 месеца
Че, Запада даже и не те пита кое е "приемливо" и кое не! Те просто подчертават позицията си и на Запада въбще не му пука кво ти харесва и кво не, пък дори и да си обръснеш "мустака". Това е открито послание на Запада към Путин, че с него преговори и договорняк нема да има!!!
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да си русофил е психична болест.
55
1
 
7
 
! Отговори
ТОА Е ИЗВРАТЕНЯК ... преди 2 месеца
...С МУСТАЦИ ----КАТО ВТОРИЧЕН ПОЛОВ БЕЛЕГ!
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Байден хубаво нарича Путин убиец. Но се оказва, че прадчдо му, на Байден, е бил доказан такъв. По време на гражданската война той убил с нож свой колега военен, за което бил осъден. Бог да пази Америка! И нас, от такива потомствени изверги.
53
1
 
7
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 2 месеца
Плъховете никой не ги обича.
52
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вероятно в Русия са разкрили кой е убил Навални - САЩ, Украйна или Великобритания, но още не знаят как да кажат истината на света.
51
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко *** трябва да е човек, да верва че Путин ще поръча подобно убийство точно в деня в който Авдиевка падна. Мда, Путин не иска западните медии да пишат за руската победа, а за тоя вмирисан предател Нахални. Много ***!
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Споко, след пет дни ще са забравили за него и ще търсят нов кандидат!
49
3
 
15
 
! Отговори
Ужасът преди 2 месеца
"Убиецът е чувствителен. Сърди се и се гневи на въпроси относно деянията му. Убиецът е свикнал да се оправдава с другите. С целия свят. Убиецът смята, че не той е отговорен за деянията си, а други са го принудили." - из наблюдения на психиатри върху серийни убийци. Без коментар.
48
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Украйна няма право да определя съдбата си; Запада не може да има мнение за смъртта на Навални; Никой няма право да ни критикува, че нападаме суверенна държава и убиваме невинни жени, деца и старци; Ние имаме право да унищожим Света с атомни оръжия ако не стане руский мир; Всички са виновни, че в Русия хората живеят с ниски доходи и нисък стандарт....Само ние сме прави и путин е нашия пророк. Това е типичната руско-имперска политика на терористична държава с тоталитарно-олигархично управление...
47
9
 
16
 
! Отговори
ДЕЖА ВЮ преди 2 месеца
Годината е 2024. А. Навални умира в затвор седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. Годината е 2018. С. Скрипал е отровен в Лондон седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. То излиза, че Путин сам саботира себе си! Но след като сам си взриви тръбата на Северн поток, изглежда всичко вече може да очаква от него. Нищо не внушавам, просто факти.
46
2
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
До Анонимен 45: И на теб.