За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение

Смъртта на Навални няма да попречи на преизбирането му
19 фев 2024 09:42, Александър Попов
72

Смъртта на Навални няма да се отрази на преизбирането на Путин като президент след по-малко от месец.

"Около 80% ще гласуват за него. Но се променя в морален аспект, защото все повече хора неизбежно си мислят, че днешна Русия прилича на сталинския Съветски съюз. Вече се надигна вълна на възмущение", заяви пред Bulgaria ON AIR международният анализатор Огнян Дъскарев.

Според него е подозрително, че тялото на опозиционера все още е в неизвестност и допусна, че руските власти искат да "нагласят" аутопсията.

Дъскарев подчерта, че Путин е непредвидим и може да се очаква всичко.

"За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение - те са обсадени отвсякъде, целият Запад ги мрази и трябва да се защитават. На Запад се чуват гласове дали изборите да бъдат признати за законни. Ако един военнопрестъпник спечели избори, законно или не, какво значение има?", каза още той.

"В Русия, където действа правилото "страх", диктаторският режим вероятно смята, че е укрепил още повече позициите си. Един пароноик на власт винаги има опасения, че един човек дори от лагера може да повлияе по някакъв начин. От отвъдното гласът му звучи и сега. Режимът на Путин навлезе в един безпредел. Успехът на Путин е, че успя да убеди мнозинството руснаци, че страната се бори на живот и смърт за оцеляване. Путин успя да фашизира руския народ. Много по-лоши очаквания трябва да имаме от него, отколкото от Хитлер. В близко време едва ли Русия ще се либерализира", коментира от своя страна журналистът Чавдар Стефанов.

Стефанов е на мнение, че Путин се страхува като параноик и чувства потенциална заплаха отвсякъде.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: РусияПутиннавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
емо преди 2 месеца
пълен пасквил. цитира се мнението на двама русофоби, в което истината е само, че от руснаците, които ще гласуват на президентските избори - 76%, а не 80%, ще гласуват за путин. останалото е изопачаване на фактите или пълни измислици на двамата смешници. и това ни се поднася от автора като журналистика.
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За Русия не знам, но у нас всички НПО-та трябва да бъзат забранени, така както е в САЩ.
57
1
 
1
 
! Отговори
Комиците преди 2 месеца
Къде ги намерихте тия палячовци?
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Били Плъхове тия не са това са ***.... и Ветропоказатели те гледат накъде духа вятъра и те са със него
55
3
 
1
 
! Отговори
До 51 Сата Нато преди 2 месеца
Ама тя и Полша беше в нашия лагер. И тя може да е искала да си плати и да получи АЕЦ. Ама нещо не е получила, нали така? И до ден днешен няма Полски АЕЦ. Що така бе? То ако ставаше само с плащане Турция досега щеше да е ядрена сила хаха А на тяб защо не им построиха по плана Маршал един? Ами сега се налага Русия да им строи? Аман от промити мозъци като теб.
54
4
 
6
 
! Отговори
Ееех преди 2 месеца
Защо да го внушава, след като това го виждат всички свободомислещи. Героизирането на Путин е дело на евроатлантически те демократи. Изкривяването на истината, липсата на обективна информация в т. н. Демокрации дава основание на народите да мислят с главите си и да виждат отвъд натрапената "истина". Руският народ не вижда ли как без принципните санкции на Запада удрят по този народ, който с цената на милиони жертви изми срама и немощ на демократичния свят през Втората световна.
53
2
 
5
 
! Отговори
Путин е преди 2 месеца
Фашистът клептократ, който вика "Дръжте фашиста".
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Гошо, бате Гойко, никой не го интересува Империята на Злото, стига само Путтаран да си седи на задните части, а не да се прави на Конан завоевателя. В противен случай, ще дойде и тук да граби.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Сата НАТО, не само, а докато бяхме в поза партер на СеСеСеРето плащахме най-високата цена за рушшкия газ. Ей така - по братски.
50
6
 
6
 
! Отговори
до Сватанака преди 2 месеца
Правилно, платили сме и сме получили. А сега къде са ни самолетите? Къде са ни страйкърите? Къде ни е ядрения реактор? Къде ни е 3-4 пъти по-евтиния газ? М?! Къде са тия работи?
49
4
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
как така става, че малка България докато е робувала получава АЕЦ, Нефтохим, стотици заводи ----///----- България си е платила всичко това, нищо не ни е подарено.
48
3
 
4
 
! Отговори
Големи майтапчии преди 2 месеца
са тези двамата, но дали си вярват на приказките? Единственото вярно, твърдение от всичко казано е, че Путин иска да се договори със САЩ и не го интересува Европа. Останалите общи приказки, които сме чували милион пъти и просто ги игнорирам, защото фактите сочат друго. Помните ли преди време Китай си застреляха един техен сателит и САЩ се разпищяха на умряло? Е какво пречи на РФ да направи същото с сателити на САЩ? Защо им е да карат ядрено оръжие в космоса? Мислете бе хора не е трудно, мислете!
47
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин въобще не се кани да внушава подобна смешка. Слушам в оригинал изказванията му и дори намек за подобни съчинения няма в тях. Няма нужда от подобни. Това да не са ви наш магаренко и останалите колонии на ФАЩ, дето си играят на нападнати и обсадени, без някойда се вълнува от съществуването им.
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От къде ги намирате тези плъхове бе ? Бивши знайни и незнайни *** им се дава трибуна !
45
4
 
3
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
Една рускиня във Владивосток ми изкара ангелите какво ли се оча.ква от мен като запя песента за Катюша и вместо думи да шептим още ми звучи в тиквата :"Виходила песню заводила про степного сизого орела",нито съм птица,нито бях толкова дърт и прошарен.Направи ми пълна обсада.
44
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На всички е ясно че дори и 99% от руснаците да гласуват против него, руската ЦИК пак ще обяви Кървав Путин за победител! На избори по руски даже и нашите копейки не вярват
43
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
До Бойко ми внуши/36 "А аз докато се возя на раздрънканото БдЖ си внушавам че съм Европеец." - ми европеец си. Пътуваш София-Бургас по-дълго отколкото дядо ти е пътувал през 1971ва година при комунистите.
42
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Плурализмът на мненията не е ли един от основните принципи на журналистиката? Как каниш в едно студио двама русофоби с еднакво мнение по темата и създаваш дискусия и предлагаш това на своите читатели като гледна точка? Нещо не разбирам...
41
5
 
8
 
! Отговори
да преди 2 месеца
от запада и янките няма вече оръжия, няма пари - прелъстена и изоставена украйна!....лошото е че и с нас става така!
40
6
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
И с право! От десетилетия САЩ се опитват да създадат санитарен коридор около Русия.