На живо: Опашки пред църквата, където трябва да бъде опелото за Навални

На мястото има и много полицаи
1 мар 2024 12:13, Нели Христова
272
На живо: Опашки пред църквата, където трябва да бъде опелото за Навални
Снимка: БГНЕС

Привърженици на Навални започнаха да се стичат в църквата "Икона на Богородица Утолителка на моите скърби", няколко часа преди погребението на дисидента. Опашки от стотици граждани се струпаха пред храма, за да се сбогуват с Навални, съобщи "Медуза".

Церемонията ще се състои от 14 часа московско време, а полицията предприе извънредни мерки за сигурност.

По пътя от метростанция "Мариино" до храма има коридор от метални ограждения , полицията проверява документите на минувачите. Интернетът в района на църквата е с прекъсвания. След траурната служба Навални трябва да бъде погребан на Борисовските гробища

Ако пуснете руската телевизия, няма да чуете нито дума за Алексей Навални, камо ли за погребението му.

Вече няма независими медийни канали в Русия, а държавните канали игнорират Навални днес, както правеха, когато беше жив.

Заради това неговият екип от неговата Фондация за борба с корупцията се зае да осигури предаване на живо на днешното опело.

Двама членове на екипа закотвят репортажа от студио и осигуряват текущи коментари на тълпите, събиращи се пред църквата в Москва, където трябва да се състои погребението.

Гледайте погребението на Навални на живо:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
6
 
8
 
! Отговори
Ангелов преди 2 месеца
Много руски анонимни нещастници ще за работят по някоя копеиката днес сплюенето си по един борец за свободна Русия. Интересно тези нещастници ако са в нещастната Русия и решат да напишат нещо различно от тезите на фюрерчето за колко минути ще се озоват в Сибир но в България могат свободно и демократично да ръсят безумия и глупости.
183
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дайте политическите идеи на този, за да види българския народ за какъв човек става дума и защо на никой в Русия не му пука за него, даже и на тези които са опозиция.
182
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙНИЧЕТА ЗАВИЖДАТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ ИМА СОБСТВЕНИ КЪЩИ. КАЗВАТ НЕ НИЕ ВИЕ СТЕ БОГАТИ. ТОЛКОВА ЗА ОЛИГАРХИЧНИЯ МОДЕЛ В САЩ. ТОЙ Е РАЗОБЛИЧЕН ОТ САМИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЧЕТА. НЕСЛУЧАЙНО БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДИ ПО ПЪТЯ НА ТЯХ ДА ИМАТ ДЪРЖАВАТА НЯКОЛКО ОЛИГАРХА. ЧИСТИ КАТО СЪЛЗИ НАЛИ...
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пОЛИТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ТАКИВА КАТО НЕГО И кАСПАРОВ Е рУСИЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ НА ПЕТ-ШЕСТ ДЪРЖАВИ. ТОВА АКО НЕ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НЕ ЗНАМ КОЕ БИ БИЛО.
179
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Говорител на руското външно министерство за изтекъл запис, за който се твърди, че германски офицери обсъждат удари срещу мост към окупирания Крим: хибридната война срещу Русия, отприщена от Запада, е в разгара си ХАХАХАХАХАХА ВЕРМАХТА НЕ МУ ЛИ ДЪРЖИ ВЛАГА ОТ СТАЛИНГРАДУКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ СОЧИ ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ КОЙ ЛЪЖЕ ТОГАВА?
178
7
 
7
 
! Отговори
БАИ ШИЛЕ преди 2 месеца
НЯКОИ БЕШЕ ПИСАЛ ЧЕ ДАВАЛИ ПО 50 ДОЛАРА, СЕГА ДАВАТ ПО 100 И НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО ИСКАЛИ ПО 200 ДОЛАРА НО АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ ДАВАЛИ
177
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А пък , ние в Бг , не уцелихме и на русоФОБИ !
176
14
 
12
 
! Отговори
Мойша преди 2 месеца
Що за гнусна пропаганда! Адептите на една секта събрани под знамето на собствената си гладна смърт. Те и без това са в мозъчна такава, но като за последно ........100-200 човека, това ли му казвате опашка? В Русия нямало да се чуе за негово погребение! Какво да се чува? Крадец осъден за измама във Франция?! Какво да кажеш за измамник, нищо?!!!!!Смърт на предателите, да живее Русия!
175
12
 
14
 
! Отговори
Буков преди 2 месеца
Жалка държава на джуджето фашист. За полагане на цветя и за почит на покойник....може да те вкарат във затвора
174
10
 
8
 
! Отговори
ШИ преди 2 месеца
НИЕ СИ ОПРАВИХМЕ НАШАТА *** ЧЕ ПИШЕМ ЗА навални !
173
8
 
10
 
! Отговори
do 177 преди 2 месеца
Жалък си. Радваш се на нещастието, че в русия свободата и инакомислието се наказва със смърт или 100 години затвот. Жалкопаветник
172
8
 
12
 
! Отговори
Жълтопаветник преди 2 месеца
Тюх, не стана Майданя! Язък за наште атлантици, дето се бяха заложили от сутринта да "подкрепят" опозиционерите на опелото. Че има и двама-трима - VPN-а. Стиковка няма добра изглежда или пък париците са досвидели на тамошното посолство. Язък!
171
1
 
6
 
! Отговори
до 173-ти, Не ти преди 2 месеца
разбрах въпроса. Питаш дали съм гласувал за кpетените, които ни управляват ли? Не, не съм гласувал за тия.
170
6
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Навални е руската Мая Манолова: 27% резултат на кметски избори при 37% участници. Факт. ПП. При това ако не се лъжа, даже комунистите на Зюганов призоваха да се гласува за него, а не за други "опозиционери".
169
3
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
До до 163 Добре, слизам "Това ли е разпиарената демокрация, за която слушаме вече 35 години" - а ТИ, гласуваш ли за нея?
168
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навалная и тя крещи. Ама от Вашингтон. От спалнята на Бай Гън склерозата.
167
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези 200 човека не са само от Москва. НПО-тата са докарали хора от цялата страна.
166
4
 
5
 
! Отговори
Шаши преди 2 месеца
Петър I Велики е обръснал насила болярите да станат като европейци. Сега, водещите и двамата са с бради. Все едно гледаме членове на ,,Спаси" София или ПП-ДБ. Мислят си, че приличат на истински мъже. Хрен.
165
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Президент США Джо Байден сообщил, что встретился с Юлией и Дарьей Навальной. - Юля, я только сегодня говорил с Алексеем, он будет участвовать в выборах в марте, я помогу ему - заявил Джо Байден. - Юля, Алексей - это мой сын, он погиб в Ираке. Мы отомстим проклятым хуситам и будем бомбить Японию! - Может Йемен? - Да, я так и сказал, будем бомбить Техас!