САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика

Във Вашингтон нямали данни Москва да се готви да използва ядрени оръжия
Обновена: 1 мар 2024 07:49 | 1 мар 2024 07:10, Камелия Цветанова
238
САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика
Снимка: Pixabay

САЩ нямат данни, че Русия се подготвя да използва ядрени оръжия и ще продължат да следят ситуацията отблизо, заяви днес, цитиран от Ройтерс, говорителят на Държавния департамент Матю Милър пред репортери, след като руският президент Владимир Путин предупреди, че Москва има оръжия, с които да поразява цели в западни страни.

"Не за първи път виждаме безотговорна риторика от страна на Владимир Путин. Това не е начин, по който лидер на страна с ядрени оръжия трябва да говори", заяви Милър.

Още по темата
Руският президент Владимир Путин вчера заяви, че Западът искаше да създаде "декадентска държава", но вместо това загуби.

"Всичко, което Западът измисля, създава реална опасност от ядрена война. В крайна сметка те трябва да разберат, че ние също имаме оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Създават реална опасност от конфликт с използване на ядрени оръжия и по този начин от унищожаване на цивилизацията", заяви Путин.

По думите на Путин Русия е стълб на демокрацията и той няма да позволи никой да се меси във вътрешните й работи.

Руският президент заяви, че хората трябва да се обединят, за да се борят за суверенитета на Русия. Той призна, че е благодарен на всички борещи се за интереса на "отечеството", добавяйки: "Прекланям се пред вас".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: САЩРусияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ти сигурен ли си, че щом освободят поробените от Русия страни, някой ще ги остави сами да си ползват ресурсите? На теб не ти ли пука, че точат нашите ресурси та си се загрижил за чуждите? Какво ни плащат за златото ни от Челопеч?
109
11
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
САЩ защо изобщо му обръщат внимание? Куче дето лае не хапе. Като тукашните путинoпомияри, които от десетилетие пишат едно и също 24 часа/7 дни в седмицата :))) И понеже нямат и грам мозък в празните си тиkви само чакат Вожда им да се изходи по някой въпрос, за да започнат да го повтарят до припадък - "еврогейове", "джeндъpи", Третополови", СССР на 7 морета и 5 океана, ЕС се разпада и т.н. простотии. Само алкохолика Медведунка може да бие Путаранката по малoyмни изказвания :)))
108
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами да ги пускат вече тия ядрени бомби, иначе няма как да се оправим пък ще видим какво ще се случи, знаем от историята за Херушима и Нагазаки - нищо особенно капка в морето , само ни създават психически тормоз с някакви си бомби.
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 140.Е вече нито Русия е СССР на украинеца Брежнев нито Зеленски е голям актьор тоя цирк не върви
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди малко по теревизията Ллойд Остин каза, че ако Украйна падне, САЩ ще нападнат Русия. Това, сигурно, е отговорна риторика.
105
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия е последната колониална империя, завладяла е 85 държави и им точи ресурсите. Един актьор - Рейгън разпадна СССР, друг актьор - Зеленски ще разпадне РФ. и много народи ще станат свободни
104
2
 
13
 
! Отговори
А преди 2 месеца
Това какво е - "Лойд Остин: Сигурен съм, че ако Украйна загуби, НАТО ще започне война срещу Русия. Поражението на Украйна може да доведе до пряк военен сблъсък между Русия и НАТО. Такава оценка направи министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин по време на изслушване в Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите на САЩ за изясняване на обстоятелствата около хоспитализирането му в началото на януари." - Значи Путин е прав като им казва, че може да заиграе атома.
103
3
 
19
 
! Отговори
стига бе преди 2 месеца
Била безотговорна риториката на Путин, а действията на краварите навсякъде по света отговорни ли са? Навсякъде палят войни и точат нефт. Какво правят в Сирия в района най-богат на нефт? Как така се настаняваш в една държава и започваш да и грабиш нефта? Доста отговорно нали? Не е ли безотговорно да направиш 12 секретни бази на ЦРУ в Украйна до границата с Русия? Но после Русия била виновна. Много нагли тези наглосакси бе.
102
1
 
16
 
! Отговори
Shark преди 2 месеца
А риториката на Макарона много ли е отговорна!!!!!!
101
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Зозо.Смешен си ти не украинска копейко без мозък щото в България рубли и копейки никой не е виждал ,е освен Иво Минжев, Тагаренко и тия дето са учили в Москва,ама те сега са евролунатици
100
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще хвърля друг път, видя се че Калибри, Кинжали, Искандери, Циркони и други *** Патриота ги сваля като капачки на стрелбище. Пересвети, Буревестници, Посейдони и Сармати има само във фантазията на Путин
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДОРИ ПУТИН МНОГО ЗАКЪСНЯ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ЕБАШИ ПО ВАШИНГТОН ЛОНДОН ПАРИЖ И БЕРЛИН ! НЯМА КАКВО ДА ЧАКА ГНУСНИТЕ ЧАКАЛИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА НАПАД РУСИЯ
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А РАЗПАЛВАНИТЕ ВОЙНИ ОТ ТЯХ МОЖЕ БИ СА ОТГОВОРНИ ? КЪДЕТО НАПРАВИХА ВОЙНА ТРЕВА ВЕЧЕ НЕНИКНЕ ИРАК АФГАНИСТАН ЛИБИЯ СИРИЯ УКРАЙНА ! СЛЕД САЩ САМО СМЪРТ РАЗРУХА И БЕЖАНЦИ. НАЛИ ТЕ НАПРАВИХА МАЙДАНА ? А ПОСЛЕ НАСЪСКАХА РУСНАЦИ ДА СЕ БИЯТ С РУСНАЦИ ! ВСЕ ЕДНО У НАС ВОЙНА МЕЖДУ ДОБРУДЖА И ТРАКИЯ Е ТОВА НАПРАВИХА КРАВАРИТЕ
97
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хвърляй смело атома, Владимире! Със западните нео-колониални куучета се разговаря само с езика на ядрените гъби. Голям го вадят, че ще изпращат натофски войски в Укристан. А са посмяли - мятай им обогатен уран. Да дойде войната на тяхна територия. Ядрените слънца да изгреят над Париж, Лондон, Вашингтон. Че все говорят за стратегическо поражение на Русия. Ще имат войната в пълния й блясък.
96
0
 
7
 
! Отговори
Клинт Билтън преди 2 месеца
Мони ела да посвириш на саксофоня
95
13
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахаааа, скъснякът в Мордор плаши с ракети, както и другият скъсняк в Пхенян :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешна работа другари копейки.
94
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин вчера си начеса крaстата говорейки 2 часа за сармати, оникси, буревестници и посейдони. Според неговите изкривени представи много е уплашил Пентагона НАТО и Запада с руските чудоговнооръжия. Затова днес е много доволен от себе си и заедно с Медведев ще се занимаят с любимите си упражнения в спалнята.
93
2
 
4
 
! Отговори
Колумб преди 2 месеца
Станах пишман
92
6
 
17
 
! Отговори
А преди 2 месеца
президент на една от големите сили, да нарече друг такъв ,,кyчи син" е много отговорна риторика. Това че е с напреднала старческа деменция не го оправдава!
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 120.Е те вече отдавна са там под формата на наемници