САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика

Във Вашингтон нямали данни Москва да се готви да използва ядрени оръжия
Обновена: 1 мар 2024 07:49 | 1 мар 2024 07:10, Камелия Цветанова
238
САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика
Снимка: Pixabay

САЩ нямат данни, че Русия се подготвя да използва ядрени оръжия и ще продължат да следят ситуацията отблизо, заяви днес, цитиран от Ройтерс, говорителят на Държавния департамент Матю Милър пред репортери, след като руският президент Владимир Путин предупреди, че Москва има оръжия, с които да поразява цели в западни страни.

"Не за първи път виждаме безотговорна риторика от страна на Владимир Путин. Това не е начин, по който лидер на страна с ядрени оръжия трябва да говори", заяви Милър.

Още по темата
Руският президент Владимир Путин вчера заяви, че Западът искаше да създаде "декадентска държава", но вместо това загуби.

"Всичко, което Западът измисля, създава реална опасност от ядрена война. В крайна сметка те трябва да разберат, че ние също имаме оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Създават реална опасност от конфликт с използване на ядрени оръжия и по този начин от унищожаване на цивилизацията", заяви Путин.

По думите на Путин Русия е стълб на демокрацията и той няма да позволи никой да се меси във вътрешните й работи.

Руският президент заяви, че хората трябва да се обединят, за да се борят за суверенитета на Русия. Той призна, че е благодарен на всички борещи се за интереса на "отечеството", добавяйки: "Прекланям се пред вас".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: САЩРусияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин ще затрие семката на чукчета, буряти и още други сибириcтанци!
129
5
 
6
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 2 месеца
Хахахах стълб на демокрацията без опозиция и без други кандидати за вечен президент.
128
7
 
7
 
! Отговори
Военен брокер преди 2 месеца
Путин още преди месеци преведе в последна степен на бойна готовност ядрения арсенал. от 6000 хиляди ядрени оръжия 1500 са в бойна готовност.Сателитите на САЩ са засекли нещо за да се тръпнат така рязко от подкрепата.
127
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин не може да нанесе изненадващ първи удар с ядрено оръжие, още с първте му заплаха и НАТО е взел и държи на мушка всичките му установки и томахавките са готови да унищожат всичко без да са с ЯБГ. Русийката ще бъде демилитаризирана еднократно.
126
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин трябва да натисне ядреното копче и да унищожи сатанинския запад .. това не са човеци .. Човеството ще оцелее и ще продължи без запада и САЩ
125
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И кое от изказването на Путин НЕ Е ВЯРНО. Единствено тъй нареченият "запад" ли разполага с ядрени оръжия? Единствено тъй нареченият "запад" ли може да държи света в шах с притежанието на такива оръжия? Не желаеха ли декадентската държава? Нямаше ли такава по времето на Елцин? Кое е "безотговорна риторика"?
124
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руските мекерета, предатели и смачканяци по команда започнаха да използват от днес абревиатурата ЯО. Много сте базови маргинали бедни само си лалате в нета и хабер си нямате как стоят нещата.
123
8
 
13
 
! Отговори
Риторикa ??? преди 2 месеца
"Безотговорна риторика" - Да наистина е така докато руснаците предупреждават какво може наистина да стане. Краварите вече използваха ядрено оръжие - над Хирошима и Нагасаки. И то не за да спечелят вече спечелената война , ами за да покажат на света и СССР колко са силни. Краварите както винаги на безогледно нагли, арогантни и също толкова глупави.
122
17
 
7
 
! Отговори
... преди 2 месеца
значи понеже изгледах изказването на путин при това на руски и мога да кажа, че единственото нещо което беше истина в него беше името на самия хитлер аа пардон пардон путин! всичко останало беше лъжа!
121
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Засега САЩ, страната на свободата, водят по военни бази по света, участие в конфликти, участие в управлението на други държави. Стана ли светът по-добър? Водчт и по изролзване на ЯО.
120
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има една част от сибирието, за която Китай вика, че е тяхна. От минлата година започнаха да сменят имената на градовете в техните карти с китайските им имена. Време е Япония да си върне Курилските о-ви, Финландия - Карелия, а Литва - Кьонигсберг
119
5
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 2 месеца
Това е отговора на Путин към заявлението на Остин шефа на военните на САШ! а,че ако Русия победи Украйна ,то НАТО и американците ще се включат във война с Русия !!!!! а медиите го поднасят катО ЛОШИЯТ пУТИН иска да 3 СВ...
118
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Атомната бомба беше американска, даже бяха две. И бяха пуснати върху два града, в центъра. Ало? Май е по-добре Путин да каже, отколкото да я пусне, както направиха презокеанските съюзници. Ало?
117
5
 
10
 
! Отговори
Пешо от с. Мечка преди 2 месеца
Само една А бомба върху Сащ исаните и една западно от Унгария и въпроса е решен....жалко обаче за невинните цивилни.
116
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ленинградският хулиган пита - Вие мен уважавате ли ме? Не знаете ли, че имам нож (ядрени ракети). Тоя е останал в 20 век и върна русНАЦИте към парадите, военните филми и нов вариант на сталинизма (рашизъм). Този крепостен народ си заслужава съдбата.
115
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До момента само американците са използвали ЯО. Отговорно или не - преценете сами. 400,000 загинали.
114
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 146 === Дънди Прешъс плащат на БГ 23 млн. $ концесия на година. Причината е, че през 2008 г. тройната коалиция записа в Закона за подземните богатства, че "концесионерите запазват правата и задълженията си по сключените договори до изтичане срока на съответната концесия". Отделен е въпроса, че ние дори да ги изгоним нямаме нито машините, нито технологията, нито суровините за извличане на златото. Ако тях г няма, няма да взимаме и 1 стотинка на година, сега поне 23 млн. $
113
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото и да говорят в Кремъл или в Белия дом, заплахата от ЯВ е реална. Представяме си френска рота, пазеща границата с Беларус. Върху нея пада бомба. Французите от Украйна пращат ракета по щаба на РФ, някъде в Курска област или Донбас. Руснаците отговарят. И се почва, докато се стигне.
112
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русоробите какви сте смешни смачканяци жалки. Тоз смачканяк идола ви ж-у-ж-е няма да хвърли атома, защото само САЩ имат 5600 ядрени глави. Няма да ви спаси идола ви от батаците към банките и жалките ви животи. Няма да избягате от отговорностите си *** такива.
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен повече плащат от Цоло Вутов - "Елаците" и Николай Вълканов - "Минстрой"