Посолството на САЩ в Русия: Възможна е терористична атака в Москва

Не пътувайте, препоръча мисията
8 мар 2024 10:24, Стела Стоянова
84
Посолството на САЩ в Русия: Възможна е терористична атака в Москва
Снимка БГНЕС, архив

Посолството на САЩ в Русия издаде предупреждение, че "екстремисти имат планове да се насочат към големи събирания в Москва", и призова американските граждани да стоят далеч от места, където се събират хора, през следващите 48 часа.

От посолството не уточняват за какви заплахи става въпрос и кой може да стои зад тях. Посолството на Обединеното кралство в Русия също повтори препоръката, издадена от САЩ, съобщи "Киев Индипендънт".

На 7 март Федералната служба за сигурност (ФСБ) на Русия съобщи, че нейни агенти са предотвратили потенциална терористична атака на "Ислямска държава" срещу московска синагога. Руската държавна информационна агенция ТАСС съобщи, че агентите на ФСБ са убили няколко бойци, които са планирали нападението.

Не е ясно дали инцидентът е свързан с предупреждението на САЩ.

Понастоящем САЩ имат предупреждение за пътуване "ниво 4 " за американските граждани, които обмислят да отидат в Русия, което е най-високото ниво на подобни препоръки.

В предупреждението, което гласи "не пътувайте", се добавя, че може да има непредвидими последици поради пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна и ограничените възможности на посолството на САЩ да оказва помощ на американските граждани.

Налице е и повишена "възможност за тормоз и отделяне на американски граждани за задържане от руски държавни служители по сигурността"./БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
за кога сте я планирали господа убии-ци
61
0
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Таман мислих да ходя на представление в Балшой театър.
60
3
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
е пък нали именно САЩ правят тези неща по свта би трябвало да знаят как стават нещата !
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей ваксиниран американоид - кой отрича, че е имало помощ? Всички западни партньори са подпомагали германците, ако не си чел. Включително и зомбитата. Войната започва 1939г. Втория фронт за който говориш е открит на 6.6.44г! Виж къде е била съветската армия по това време. И виж твоите западни приятели кога се включват на страната на СССР! Чети с главата не с очите. Ако можеш...
58
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано да се сбъдне, малко да усетят купона в центъра на Мацкфа.
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами нали виждаш че оказват помощ на Украйна но файда ето ти хубав пример ама просто идеален пример Ако една държава не може да се справи сама тя и с помощ пак няма да се справи а това че помогнали и наредени на опашката като победители е трудно да се каже та и затова е широко разпространено ако не беше помощта и ние имаме заслуги да имат но не в такава степен че да се величаят и това го доказва във сегашната война с помощ не става
56
0
 
1
 
! Отговори
Гарвана преди 1 месец
Внимавайте какво си пожелавате исках да стана гарван вече от 3 часа стоя на един покрив и не мога да се превърна в човек летях беше забавно искам си образа .
55
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей неваксинираните копейки. В коя ваша история пише, че колхозниците са се оправили сам сами втората световна война и щатите не са им помагали? Верно ли си мислите, че съюзниците ако не им бяха помагали материално и ако не бяха отворили втори фронт тия пияници щяха да се оправят сами срещу Германия и Япония?
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е то ако има терористична атака ше бъде една държава обявена официално за терористична да бъде нападната от терористи. Малко като - айдук от айдук да крадне. Колхозническа работа, кво да правиш. Даже и тукашните копейки не искат да идат там.
53
6
 
3
 
! Отговори
Последни напъни преди 1 месец
на дедо Бай Издън.
52
5
 
6
 
! Отговори
Посолството преди 1 месец
е активизирало терористичните си мрежи ли - искат да кажат?
51
3
 
5
 
! Отговори
СМЕХОРАНИ преди 1 месец
"Посолството на САЩ в Русия" - а на снимкатаа Путин! Да не би Путин да управлява и Посолството на САЩ в Русия?
50
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей ваксинираните, да вземе да си пиете хапчетата и да прочетете историята че нещо съвсем неадекватни станахте
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей добре, че са щатите да им помагат на тия колхозници както и през ВСВ, че швабите иначе щяха да ги отнесат като куцо пиле домат. И тоя, който и да е на снимката що така гледа като наакан?
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До rambaldievskievich "А дали им минава през ума (ако те изобщо имат такъв), че самата москва би инициирала такова нещо именно за да обвини после Запада? А?" - Ако погледнеш на ситуацията от 11-и септември по същия начин, по който гледаш сега на евентуален теро_ристичен акт в Москва, ще призная, че имаш нещо в главата. Ако не ще призная, че имаш телевизор на раменете.
47
0
 
2
 
! Отговори
Гарвана преди 1 месец
Стига да пожелаете всеки може да се превърне в гарван аз успях гаааа
46
0
 
1
 
! Отговори
Гарвана преди 1 месец
Гааааа гааааа наточен клюн остър поглед от 1500 метра наблюдавам готов да нападната га гааааааа.
45
0
 
2
 
! Отговори
Гарвана преди 1 месец
Га га га га гааааааа гааааааа чувства се гарван и летя полетях гааааа гаааа
44
5
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Ислямска държава и синагога в Москва. Само англичанин може да измисли такъв план. Ама истински англичанин. От тези с бялата кожа. Дето са малцинство в Англия.
43
6
 
9
 
! Отговори
Киев Индипендънт: преди 1 месец
За кога е планирана терористичната атака на ФАЩ?