Установиха самоличността на над 50 души, загинали в Москва

140 души са хоспитализирани
23 мар 2024 22:36, Анисия Иванова
52
Установиха самоличността на над 50 души, загинали в Москва
Снимка: БГНЕС

По предварителни данни вече е установена самоличността на повече от 50 души, загинали в резултат на атаката в "Крокус Сити Хол" в Московска област. Това e съобщил областният управител Андрей Воробьов, предаде ТАСС.

"133 души - тази цифра също вече е известна, толкова се считат за загинали днес, от които на 50 души самоличността им е предварително установена. Има и процедура по идентификация, която е много сложна и важна“, е зaявил  той пред репортери.

Според данните на Министерство на здравеопaзването на Руската федерация, 140 души са хоспитализирани.

"Така трима пострадали вече са изписани от болници край Москва, но 105 души остават на стационарно лечение, други 31 са на амбулаторно лечение, посочват от ведомството.

По данни представени от Gazeta.ru по-рано, броят на загиналите е 150 души, като "тази цифра не е окончателна", предаде "Фокус".

Руският президент Владимир Путин, по време на обръщение към руския народ във връзка с трагедията, обяви 24 март за ден на национален траур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
КГБ инсценировка преди 1 месец
До Анонимен 40 "Путин жертва 140 руснаци" Нищо не е "жертвал". Никъде няма никакви доказателства, че има такива жертви. Няма видео или фото доказателства, няма имена на пострадали, няма роднини, които да са излезли пред общественосттта. НЯМА абсолютно нищо освен малко пушен и една запалена сграда (за която се говори, че пречела на някакъв руски олигарх другарче на Путин да строи нещо голямо на нейно място).
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин жертва 140 руснаци за да припише атентата на Украйна за да мотивира още по-жестока агресия върху украинския народ. Толкова е прозрачен!
37
4
 
5
 
! Отговори
КГБ инсценировка преди 1 месец
Затова и нищо не публикуват - щото НЯМА.
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно е ясно, сред загиналите няма нито един български русофил, защото българските русофили не припарват в Русия.
35
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Капчица доверие не може да се има на русНАЦИте. За тях лъжите са като дишането, рефлекторен процес. Кажат една лъжа и после върху нея слагат следващата по-голяма лъжа.
34
12
 
13
 
! Отговори
У преди 1 месец
Путин обявил траур :))))Първо сам организира атентата, после обявява траур. Затъжил се за 100 човека, макар че преди това прати 400 000 на безсмислена смърт в Украйна. А сега ще има повод и да прати още.
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Гнусното либералче.Уплаши се,че такива гхусници като тебе и другите продажни и злобни драскачи срещу Русия може да ви застугве наказани е Свише.Да ще ви застигне!
32
2
 
2
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Айде сега по една така или иначе безподобна и непродваема лада kpaHTa или по един велосипед за перънт обектите на деструктнатите обекти и готово :). Биологичния *** могат да го доизгорят за фураж... Или па могат да го сурнат в блатата около содомасква, за наторяване :). Мисля си, дали па няма да е разумно да пратя като безвъзмездна помощ на гоморашкия пацул стотина от онези, по-'убавите полу-готови офис кашони и гафер, ако ще суркат отпадъка в блато, поне да е в някакви кутии с надписи :).
31
12
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ УБИ И ТЕЗИ НЕЙНИ ГРАЖДАНИ, ЗАЩОТО АКО РЕЖИМА НЕ БЕШЕ НАПАДАЛ УКРАЙНА ДА Я ГРАБИ И ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО И , НЯМАШЕ И ЦРУ ДА ВЪОРЪЖИ ТЕЗИ ТАЛИБАНИ. ТЪЙ, ЧЕ ТЪРСЕТЕ ВИНА САМО И ЕДИНСТВЕНО В РЕЖИМА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НЕЙНОТО СМОТАНО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НАД 80% ГО ПОДКРЕПЯ!
30
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Припомнете си - трагедията при атентата Норд Ост, загиналите деца в Беслан и огромните жертви- аз мисля че това са татрални постановки за пред света да оправдаят последвалия терор, сега следва още по жестоки убийства и разруха в Украйна.
29
4
 
13
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Терористите започнаха да пеят като скопени хиени.Единият бил роден 1998,вербували го по Телеграма срещу 500000 рубли,което е под 10000 лева да убива хора,като половината му са преведени по сметка.Влязак от Турция.Никой от преките извършители не е руски гражданин.
28
9
 
18
 
! Отговори
Anus shepti преди 1 месец
АКО БЕ МИРНО СТОЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.РОСССНАЦИТЕ СА ВЕЛИКИ СИБИРЯЦИ.ЧУКЧИ ИЗВЬНЗЕМНИ.
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние не сме души, а само биологични роботи. няма Бог, така че няма какво да ги прощава. Просто са им спрели мозъчната дейност и животите им са изгаснали като крушки. Стига с тоя бог, той няма място в 20 век. Путин им го каза няма концерт за вас, стягайте се за война. Вие не сте личности и самоличности, а пушечно месо и пионки.
26
12
 
23
 
! Отговори
Котрулев преди 1 месец
Горе долу за седмица nyтлер убива толкова мирни украинци, обаче никой не се впечатлява от това, нали друзя?
25
8
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Съветски гражданин и самоличност са две несъвместими неща.Жияееха по десет фамилии в една гарсониера. Никой не знае кой е баща му.
24
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мир на душите на загиналите. британските мастиии са това. ако бях на путин им потямам *** новопакистански остров. а путин да ходи да се меша още с арапингуфци и туршаляци дето подкрепят т.нар. кримски татари тероряги и завземат балканите с извратената версия на религията си.
23
4
 
3
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
До Анонимен 29,именно нищо не зависи от тях а гласовете в главите им,но имаме прецендент с едн хитлер,таааа.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 28.Той Интернета не е проблем. Там задклавиатурните устройства си вихрят въображението и нищо не зависи от тях. И по-добре, че ако излязат на улицата такива побъркани могат да сторят сума ти бели. А така реват по цял ден и се чувстват велики борци и управляващи света.
21
5
 
2
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
За да се успкои светът,трябва да се елеминират елементи с психически разстроитсва да имат достъп не до интернет,но и до печка,господ да прости за жертвите.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 25 Хохохо. Започна да се правиш на неразбралл още преди да си започнл. Яснооо.