Установиха самоличността на над 50 души, загинали в Москва

140 души са хоспитализирани
23 мар 2024 22:36, Анисия Иванова
52
Установиха самоличността на над 50 души, загинали в Москва
Снимка: БГНЕС

По предварителни данни вече е установена самоличността на повече от 50 души, загинали в резултат на атаката в "Крокус Сити Хол" в Московска област. Това e съобщил областният управител Андрей Воробьов, предаде ТАСС.

"133 души - тази цифра също вече е известна, толкова се считат за загинали днес, от които на 50 души самоличността им е предварително установена. Има и процедура по идентификация, която е много сложна и важна“, е зaявил  той пред репортери.

Според данните на Министерство на здравеопaзването на Руската федерация, 140 души са хоспитализирани.

"Така трима пострадали вече са изписани от болници край Москва, но 105 души остават на стационарно лечение, други 31 са на амбулаторно лечение, посочват от ведомството.

По данни представени от Gazeta.ru по-рано, броят на загиналите е 150 души, като "тази цифра не е окончателна", предаде "Фокус".

Руският президент Владимир Путин, по време на обръщение към руския народ във връзка с трагедията, обяви 24 март за ден на национален траур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 21. Е...разбира се ти по-знаеш от диванчето у вас кое как било.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 21. Гледа ви се и още как. Цял ден само за гледане на трупове врещите.
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 19 На никой нищо "не му се гледа". Това не означава, че руските фашисти могат да си фантазират каквото им хрумне и да го пробутват за реалност. Но то фейковете са им твърда част от репертоара. Така се обос ха с "подробностите', че още дълго ще мирише.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нито трябва да бъдат осветени държавнически сгради в България с цветовете на руското знаме,нито 24 март трябва да бъде повод да празнуваме Европа!Нямам предвид последните 24 часа,имам предвид последните 24 години ,където леко Европа се ...Фифти-фифти.Истината никой не я знае,колкото я знаеха онези в жилищните блокове ,сладко почиващи си в Москва и Бунайск 1999.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 18. Много ви се ще да гледате трупове бе ква е тая работа ? За освидетелстване сте а ?
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първи случай в световната история, когато уж на атентат с масови жертви (над 200 човека убити и ранени!!! поред кремльовските фашисти) НИКОЙ не ги е виждал тези масови жертви.
12
5
 
10
 
! Отговори
До 13 Бено преди 1 месец
По твоята логика, дай да осветим сградите и в цветовете на нацистка Германия. Дори това, че им изразиха някакво съчувствие им е много. Колко от тея преизбраха кремълския главорез и легитимираха продължаването на касапницата в Украйна миналата седмица според теб?
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С установиха ли самоличностите на убитите в Украйна от същите тези фашисти?
10
1
 
1
 
! Отговори
не преди 1 месец
и не
9
2
 
7
 
! Отговори
целия преди 1 месец
свят мрази терористите и никой няма право да ограничава свободите на другите хора или да уврежда по какъвто и да е начин живота им и да нарушава правата им за собствен кеф цитирам и да кара някого да извършва нещо против волята му включително и с полицейски тормоз
8
12
 
9
 
! Отговори
Бено преди 1 месец
Утре в Русия е ден на траур, бог да прости жертвите на този с нищо непредизвикан терор! Дали у нас правителствените сгради ще бъдат осветени в цветовете на руското знаме, както бяха осветени със знамето на Израел?
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истината е, че след освободителната война, Русия категорично се противопоставя на Съединението на Княжество България с Източна Румелия. След това защитава сръбските интереси в Македония. Воюва срещу нас по време на Първата световна война, за да запази Добрич, Балчик, Тутракан и Силистра под румънска власт. Бомбардирали са Варна и Балчик. Дали трябва да възприемаме Русия като приятелска и братска държава? Преценете сами.
6
3
 
1
 
! Отговори
сапуни преди 1 месец
карфици вуду коси заравя ги в пресни гробове таа не е добре с главата
5
0
 
1
 
! Отговори
идиот преди 1 месец
но хиперидиотизъм
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние навсякъде носим личните си карти, те не са ли достатъчни за установяване на самоличността?
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъпо, едни полу хора съсипват хората. Страхливци въоръжени до зъби стрелят по хора отишли да се кефят на концерт и нищо не са им направили. ЕС трябва с голяма скорост да изчистят Европа от придошлите подобни същества и да не допускат повече това безумно преселение.
2
10
 
14
 
! Отговори
Хората бдят, преди 1 месец
Но на Путин не му пука за живота на поданиците му.
1
7
 
6
 
! Отговори
ХОРА БДЕТЕ преди 1 месец
ЮДО-ИСЛЯМИЗМА НАСТЪПВА