Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва

139 души бяха убити при терористичния акт в концертна зала
26 мар 2024 14:57, Елка Василева
103
Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва
Владимир Путин и Николай Патрушев. Снимка: архив, БГНЕС

Високопоставен представители на руските власти заяви днес, че Украйна стои зад атаката срещу концертна зала в предградие на Москва, при която в петък бяха убити 139 души, предаде АФП, цитирана от БНР.

Още по темата
"Разбира се, че Украйна", заяви секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев в отговор на въпрос на журналисти дали "Ислямска държава" или Украйна е организирала касапницата в Красногорск.

Патрушев е и бивш военен и бивш дългогодишен шеф на руската Федерална служба за сигурност.

В понеделник президентът Владимир Путин призна за първи път, че "радикални ислямисти" стоят зад атаката, но предположи, че те все пак са свързани с Украйна.

За извършването на терористичната атака руските власти задържаха таджикистански граждани. Някои от тях наскоро са пътували до Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
8
 
19
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Путин тръгва по познатите стъпки на Хитлер с репресий и манипулации да въвежда фашизма и национализма в Русия.Като промива мозъците на цялата руска нация с че целия свят им е враг.Навремето хитлеристите си подпалиха Райхстага и обясниха комунистите начело с Г.Димитров и немските комунисти са го запалили.И са започнали невиждани репресии.Сега се повтаря същото с руските болшевики от Кремъл.Като те самите си направиха този атентат и избиха невинни хора само да настроят целия народ още Украйна.
52
5
 
12
 
! Отговори
...! преди 1 месец
Разбира се, че всички вервами на Петрушев! И тогава е от времето на НКВД! За Катин им трябваше повече от половин век да си признаят! И след Путин сигурно много неща ще излязат наяве!
51
8
 
15
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Шок и ужас.Нищо ново под слънцето.Новите болшевики чикисти нищо старо не са забравили от учителите си главния Чекист на Октомврийската революция Джержински.И нищо ново не са научили от Горбачов който искаше да прокара демокрацията в Тази страна Русия на сатаната.Но както виждам ПУТИН със своя зомбирана болшевишка кохорта от диви стари комунисти стремглаво са тръгнали по пътя на поражението като Хитлер и компания.
50
3
 
10
 
! Отговори
И как разбра преди 1 месец
Че се разбира?
49
16
 
22
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Патрушев е жалък въшкарник и недоубит комунист.
48
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "Абе, щурцовци безкрайни, с какво Украйна ще спечели като убие 150 невинни цивилни руснаци!!??" Същото, което спечели избивайки 15 000 цивилни в Донбас. И НЕ е Украйна. Днешна Бандеровска Украйна НЯМА нищо общо с толерантната многонационална държава появила се след разпада на СССР. Бандеровският Райх ЩЕ бъде изкоренен, колкото и кръв да се пролее за това.
47
5
 
8
 
! Отговори
до Разбира се преди 1 месец
Не, конкретно тия двамата нямат общо със случая. То единият вече въобще няма много общо действителността, пък другия от 20 години говори с теменужки:)) Обаче други хора зад гьола са наясно с нещата.
46
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лошо и се пише на Укра. Войната скоро ще свършва.
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по отношение на Буданов (дали ще гушне букета) Петрушев каза "всьо впереди".
44
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно е ясно със сигурност - руските служби бяха направени за смях
43
3
 
7
 
! Отговори
Разбира се преди 1 месец
....и Байдън, и Костов :))))))))))))))))))
42
2
 
4
 
! Отговори
ISIS-ката преди 1 месец
Тея екстремисти се борят за Халифата им или каквото е там, което обхваща всички земи на мюсюлманите, без значение по кое време във вековете са били завоювани. Това включва и целия Балкански п-в
41
4
 
11
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Е, то това е повече от ясно! Напишете нещо, дето не го знаем..
40
4
 
7
 
! Отговори
абе преди 1 месец
Почти е познал руснака, ама не съвсем. Всички се правят на луди и че Агенцията няма общо. Даже самата Агенция се прави, че я няма.
39
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само дето богатитите от 300 млн станаха 130.Още 100 год богатири и от 130 млн .Ще сранат 500 млн.Само че китайци
38
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците получиха повече от 50 милиарда от ЕС само те разполагат с 1 милион евро от които са платили 500 000 милиона ,на атентаторите
37
10
 
9
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Вовата действа по почина на американските служби, както направиха с кулите близнаци, та така и той, какво са някакви 140 души ,той утрепа близо 70 мастити Руски бизнесмени, повечето от които милярдери , защото му отказаха да дават пари за войната,, та правите проблем за 140 човека, важното е масовата мобилизация, народ се управлява със страх, так е и в САЩ, той не е измислил топлата вода..
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИД се били заканили за измъчваните терористи.Тези и да не са сред живите от гробовете им ще ги изкопаят,за да им пуснат по един куршум.Това не са американците във Виетнам,където съотношението на загиналите бе рунд американец за двадесет и пет виетнамци При тези в Афганистан съотношението бе един руснак за сто афганци.Тези са бесни при преследване и удара от коч на джихадистите ще им се стори летен сън пред мечешките ласки
35
12
 
6
 
! Отговори
ИзтатрузенЕвроатлант преди 1 месец
Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!
34
3
 
23
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
То и марсианци да бяха , пак зад тях щеше да стои Украйна