Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин

Той бил с националистически дух
Обновена: 26 мар 2024 15:13 | 26 мар 2024 15:13, Нели Христова
125
Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин
Снимка: БГНЕС

"Зеленски е особен вид евреин". Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в отговор на въпрос как Зеленски, който е евреин може да е свързан с терористичното нападение срещу концертната зала в Москва, при което загинаха 139 души, предаде АФП.

"Е, там има особен вид евреин. Евреин, който в много отношения проявява симпатии и склонност към националистическия дух, който е проникнал в ръководството на киевския режим", добави Песков.

Той отказа да даде повече подробности, като се позова на продължаващото разследване на нападението в концертната зала.

От години Москва се опитва да представи прозападното украинско правителство, ръководено от Зеленски, като неонацистко и използва това като претекст за офанзивата си в Украйна.

През юни миналата година президентът Владимир Путин нарече Зеленски "позор за еврейския народ" - коментар, който предизвика бърза реакция от страна на еврейски групи.

Запитан за този коментар в интервю за Би Би Си, Зеленски нарече Путин "втория цар на антисемитизма" след нацисткия диктатор Адолф Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашките се затвърждават като народ от фашисти
93
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истинските евреи, м/у които има фантастични композитори и пиянисти свирят на пияно на дв ръце с 10 пръста, като има изтънчени композиции за 4 ръце. Пианист едно пръстник. Таков звер у еврейските музикални среди не е имало, наме и не ще има. АКо бомба им откъсне ръцете ще намерат заместител. Имаги. Гото ви са. Но, НО! фамилията Мошенски предложи на жив концерт изпълнение на единуй и еднапишка. Ишката беше зеленясала и поръсена с някакъв бял прах.
92
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече става досадно, една и съща изтъркана плоча с русофобия да слушаме, само още жълти значки като на евреите, не сте им сложили на руснаците, аман! Не ни харесва русофобията и нямаме никаква полза от нея, а само вреди! Не ни се четат глупости!
91
2
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Аз викам ние да си гледаме нашите соломон паси, елена поптодорова...
90
8
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 86 преди 1 месец
Точно така тавариш ето това не му достига на оаканот кремълско царче да бъде като идола си Хитлер, е и мощна армия която умее да води блиц криг също няма, но да кажем това може да компенсира с много пушечно месо.
89
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 83 на какви лекарства си? Такива глупости и руската пропаганда не говори! Поинтересувай се какво става с българите под Мелитопол на които асвабадителите затвориха училищата и забраниха да учат и говорят на български!
88
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори Моше иде от мошенник, което на укр-англе е Свиндюхенски, сиреч Селенски, т.е. Зеленски и най вече Мошензенски
87
6
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 83 преди 1 месец
Тавариш стига с тея партенки, съшити от руската пропаганда. Всички жертви в Донбас се дължат на намесата на русия. В Одеса, Киев и Харков защо нямаше такива проблеми? Защото руснята не успяха да си пъхнат гагата там. И второ през 22ра конфликта беше затихнал и нямаше ескалации, путев просто можеше да анексира завзетите територии а не да напада. Украинците така или иначе бяха ги отписали.
86
6
 
7
 
! Отговори
У бре преди 1 месец
А Песков е особен вид говорител! Има толкова голяма прилика с катерицата от "Ледена епоха",че може да бъде следващия анимационен говорител..герой де!
85
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Император Путин ако иска да е историческа личност, най-добре да действа исторически и велико, като римския император Веспасиан, който е разбил евреите и е срутил храма им. Срутете синагогите в Русия и Европа. Тези еврейски плъхове ви пиха достатъчно християнската кръв.
84
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжа ли е??
83
4
 
4
 
! Отговори
Чуваков преди 1 месец
До Анонимен Тавариш тук ти говоря за омраза между самите русняци. Можеш ли да зацепиш разликата? И тази омраза се засилва все повече - ето например Соловьов нахока белгородци затова че се оплакват че ги обтрелвали. Мислиш ли че белгородци не мразят соловьов и в червата сега? Мислиш ли че росийските гражданси с мюсюлмански произход не мразят русняците още повече след като видяха какво направиха с предполагаемите терористи? Русняците ще се самоизядат, пък ти си ги обичай.
82
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ФактОфициално убитите хора в Донбас след 2014 г. , са някъде около над 14 000, но по неофициална статистика , са доста повече, там имаше масови гробове на хора, даже не само на руснаци и руско-украинско население, а и на казаци , а татари, българи и всякакви други народности, също бяха преследвани от нацистите!
81
6
 
10
 
! Отговори
какво странно има? преди 1 месец
Всички виждат че зеления фасул меко и дипломатично казано е "странен" нацист- евреин!
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, интересно как забравихте онлайн предаването как Зеленски целува ръка на Ярослав Хунка само преди няколко месеца
79
13
 
13
 
! Отговори
Кольо преди 1 месец
Според рашките, който не ги харесва е нацист.Тези хора са по-скоро маймунофоби.
78
12
 
12
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
е че Русия нападна първа. То Украйна нямаше ис какво да нападне де. Окрадена държава като нашата. Сега вече и евреите да обвинят, и марсианците ако ще , никой вече не вярва на политиците от Москва. А загубиш ли доверието, рано или късно ще загубиш властта.
77
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЧуваковНа всички е ясно, че се опитвате да насаждате омраза и русофобия, вече ни писна една и съща плоча да слушаме, защо да си създаваме излишни проблеми и да мразим руснаците, като няма за какво да ги мразим и няма никакъв смисъл от това, защото ни нанася само вреди? Колко още хора от различни държави, ще бъдат тормозени заради вашата болна русофобия? Стига!
76
9
 
17
 
! Отговори
Джуджи се чуди преди 1 месец
каква гадост да измисли за да оправдае имперските си амбиции и убийствата в Украйна
75
5
 
9
 
! Отговори
Чуваков преди 1 месец
Тавариши алтави, видяхте ли видеото с оная жена от руската провинция на която сина е бил утилизиран в путинското есвео, как кълне московлиите и се радва на случая в Крокус? Понеже и сина са го пратили на смърт , а пък разглезените московчета ходят по концерти. А колко такива има като нея дето се пробуждат от путинскта заблуда, знаете ли? В един момент на путев може да му запари под гументата попа и народа да му я разпори и си направи тъпан от нея.