Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин

Той бил с националистически дух
Обновена: 26 мар 2024 15:13 | 26 мар 2024 15:13, Нели Христова
125
Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин
Снимка: БГНЕС

"Зеленски е особен вид евреин". Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в отговор на въпрос как Зеленски, който е евреин може да е свързан с терористичното нападение срещу концертната зала в Москва, при което загинаха 139 души, предаде АФП.

"Е, там има особен вид евреин. Евреин, който в много отношения проявява симпатии и склонност към националистическия дух, който е проникнал в ръководството на киевския режим", добави Песков.

Той отказа да даде повече подробности, като се позова на продължаващото разследване на нападението в концертната зала.

От години Москва се опитва да представи прозападното украинско правителство, ръководено от Зеленски, като неонацистко и използва това като претекст за офанзивата си в Украйна.

През юни миналата година президентът Владимир Путин нарече Зеленски "позор за еврейския народ" - коментар, който предизвика бърза реакция от страна на еврейски групи.

Запитан за този коментар в интервю за Би Би Си, Зеленски нарече Путин "втория цар на антисемитизма" след нацисткия диктатор Адолф Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ЩерюГлупости , те са кротки хора, православната църква не е била в конфликт с някой изобщо, с евреите, също са нямали проблеми. Само нацисткия наркоман Зеленски ги преследваше.
73
8
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Руснаци и българи е крайно време да се усетят, че юдео-ционистите целят да няма Православие и християнство. Това, което се случва в Украйна и в Газа е юдейски геноцид, с цел прочистване на териториите от мъжете украинци, и от палестинци, с цел - населването им след това с юдеи...
72
6
 
6
 
! Отговори
Ауу преди 1 месец
Едните били Особен, а Другите НеОсобен Вид, но все Евреи, работещи не само за Тоталният Обир на Бялата Раса, но и за Геноцида й!
71
3
 
9
 
! Отговори
Истински Евреи Няма преди 1 месец
от Поне 1000 години, когато Хазарите почват да наричат себе си Евреи!
70
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Песков, а вие сте нагли тер***ристи
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Концерти ще има...............
68
5
 
4
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 месец
Да, "Антихрисов Иванов" с еврейския си нос от "Ад, България" е от Демонократична България- особен вид "България"!
67
9
 
13
 
! Отговори
Danilo преди 1 месец
Песков как е? На концерт ще ходиш ли довечера или са отменени в цяла мацква?
66
2
 
4
 
! Отговори
Ицо Хазара преди 1 месец
До Анонимен, Исус, дори Христов е бил най-големия античифут. Но пакст Римо-Юдея го променят до неузнаваемост, като "един евреин" и така обезсмислят идването му. Всички евреи, повярвали в Него не са евреи, а християни.
65
9
 
15
 
! Отговори
Кравар преди 1 месец
Пескоф е особен вид садист и ***. Точно като садистичното императорче което е особен вид джудже .
64
4
 
5
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 месец
До Анонимен, Песков именно чрез "особен" евреин иска да каже НАЦИСТ-евреин. Парафразира Лавров.А иначе в Песков няма нищо от нацизма.
63
1
 
5
 
! Отговори
Ицо Хазара преди 1 месец
Колкото Путин, Песков, Лавров, Захарова и т.нат. да се стремят да избягват думата "евреин" и да гравитират около думата "фашист":, все се натъкват на симбиоза м/у двете думи. Надявам се, че са чели книгата на барон Ходос Давидович: "Хабад - дорога в Ад"!
62
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Песков е един особен вид, нацист!
61
4
 
5
 
! Отговори
Докато Путин преди 1 месец
е с Делюзия, че има "Особен Тип Евреи", а другите Евреи са му Приятели - така ще е - Славяне ще Продължат да Умират! Евреите са си Евреи - Путин - разбери го веднъж и завинаги!!
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До IQ 3.14Ами прегледах оригиналните записки, оказа се, че са писани неотдавана, преди около стотина години! И да, там точно така пише, че хазари и славяни, не са използвали преводачи, а са разговаряли на езика си, но самите записки за хазарите, са създадени едва в началото на 19 век или най-рано края на 18 век, даже хартията и текста са нови. Ако намериш по-стари, ела и се обади!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Песков е особен пес!
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Майката на Путин каква е ?-Шаломова.Четете си биогграфиите
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То не може да им промениш мнението на русофилчетата :) Те си гледат с празния поглед и си мислят касапина Путин за некакъв спасител, дето каза от яд, че кирилицата била създадена в Северна Македония :)))
56
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски е обикновен еврейски нацист, като Нетаняху, какво му е особеното? Всички евреи са едни и същи главорези и убийци. Дано император Путин да ги унищожи всичките, както император Веспасиан е унищожил Ерусалим преди 2000 години.
55
6
 
15
 
! Отговори
DEPM преди 1 месец
А рашистите са особен вид oligofreni. Не им харесва защото не очакваха такава съпротива и такива колосални загуби на аналогава техника, загуба на почти целият флот в Черно Море... кофти. Добре дошли в реалността. Видя се какво е да се живе на стари и незаслужени лаври...от високо , боли .