Уфолози откриха статуя на Буда на Марс

НАСА са открили извънземен живот, но криели истината
Обновена: 19 окт 2015 14:59 | 19 окт 2015 13:16,
102
Уфолози откриха статуя на Буда на Марс
Снимка: UFO Daily / NASA

Има ли живот извън Земята? Вероятно сега сме много по-близо до отговора на този въпрос. Или поне така твърди UFO Daily. От там са открили статуя на Гаутама Буда във фотографии на Марс.

Забележителното откритие според тях показва, че не просто е имало извънземни на марс, но са и били достатъчно интелигентни, за да направят такъв артефакт. Това доказвало и, че вероятно са изповядвали религия, която я има и днес, на Земята.

Статуята е открита при разглеждането на снимки, направени от Кюриосити на НАСА.

На статуята ясно може да се отличат лице и глава, обърната към гърдите си. Вижда се и корем, рамене. Всичко това със забележителни потробности.

От UFO Daily са убедени и в още нещо: НАСА вече е открила извънземен живот, но крие иситната от света, защото крият информацията и технологиите, на които са се натъкнали.

Вижте и видеото:

Това не е първият артефакт, за който съобщават от UFO Daily. Преди време те откриха отново на снимки на Кюриосити част от статуя, изобразяваща лице. Едното му око се вижда ясно, а другото или е унищожено, или просто е покрито. Освен това ясно се виждат вежди, ноздри, уста, зъби.

Уфолози откриха статуя на Буда на Марс
Снимка: UFO Daily / NASA

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е перхидрола в акция
44
0
 
5
 
! Отговори
kolio mamata преди 8 години
tva e duda nee buda
43
4
 
13
 
! Отговори
Буда преди 8 години
Открили са двойника на Бойко на Марс
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ердоган се едно македонец го е правил. Колумб е прекалил с грога и са му се привидели минарета. Като е изтрезнял, пак се напил щото се усъмнил, че май не е намерил път до Индия.
41
6
 
8
 
! Отговори
Керем преди 8 години
Ердоган: Мюсюлманин е открил Америка, а не Христофор Колумб .Мюсюлмански мореплаватели са открили Америка през 1178 година. В дневниците си Колумб е записал как на върха на планина в Куба е забелязал минаретата на голяма джамия.Не вярвам първи там да са стъпили будисти.
40
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е статуя на вкаменен соросо-седерас. Вкаменил се е от мъка пи свойте събратя които са го изоставили през 1989 година при полета към България, София.
39
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Znaci Mars e makedonski!!
38
2
 
41
 
! Отговори
x преди 8 години
Буда другия път, туй е дядото на Александър МАКЕДОНСКИхахахаххаахахахаха
37
5
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Как не ви е срам да публикувате такива грандиозни глупости! Вземете се ограмотете малко и престанете да преписвате от долнопробни сайтове, защото тук стана парад на *************и обиждате интелекта на вашите читатели.
36
4
 
6
 
! Отговори
уфо-буда игнатовка преди 8 години
На мен ми се струва, че т.н. Буда има кюлот. Значи Сергей Игнатов трябва веднага да бъде въдворен на марс! за изследване на този уфо -буда-кюлот! и за наше щастие, успокоение и спокойствие. Със сигурност ще го нарече Игнатиус сергеиус -кюлотиус примус уфос памперсус естОбаче очото няма кюлот...
35
5
 
25
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
Туй е Буда,агент Буда.
34
6
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
ако РУСИЯ продължи победният си ход ще открият на марс портрети на обама реигън дж вашингтон и лионел меси ха ха ха
33
3
 
15
 
! Отговори
Кюлоголог преди 8 години
Сергей Игнатов бивш комсомолски секретар, син на комсомолски секретар и министър на образованието, слава Бог, много бивш, може да изследва само мумии, които имат кюлоти. Затова той даде над половин милион лева наши пари, сеха пара на данъкоплатецот, за научни изследвания изследвания на кюлотите. Трябва да се проучи предварително, дали този марсиански Будо е с кюлоти или е без кюлоти. Защото ако е без кюлоти Сергей Игнатов не би могъл да го изследва, тъй като не е в кюлотния му научен профил.
32
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марс, Марс, земльо македонска.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го бяха сравнили с планината Ръшмор да им повярва поне малко човек, ама те....
30
3
 
34
 
! Отговори
Люк Скаймокър преди 8 години
Глупости, това е вкаменилия се Хан Соло в плен на Джаба Хътяниня ... скърби за "Хилядолетния скол" който бе откраднат от Ахмед Доган и наречен летяща чиния!
29
2
 
12
 
! Отговори
Астро-физик преди 8 години
Да изпратят убиеца на науката и образованието професор по нещо си5 недоказано Сергей Игнатов от Нов български университет ако това е университет, а не забавачница за ***, да ги изследва тия образувания, и дано не се завърне от там, да се превърне в статуя на простотията и наглостта, та след милиарди еона други, по-нормални хора, ако има хора, да се поучат от злодейския му пример за убийство на наука и образование и да не го повтарят никога, включително на Марс, Венера или извън Млечния път.
28
6
 
20
 
! Отговори
ИЗМИСЛИЦА преди 8 години
ТОВА НЕ Е БУДА !!!! ТОВА Е БОЦКО ОТ БАНКЯ, ПОСЕДНАЛ И ВПЕРИЛ ПОГЛЕД КЪМ ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ГАЛАКТИКАТА !!!! БАЦЕ Е УМОРЕН ЗАЩОТО Е ИГРАЛ МАЧЛЕ С ТИРИТЕ И Е РАЗБРАЛ, ЧЕ Е САМО *** ФУТБОЛИСТ , НЕ Е МАРАДОНА,МЕСИ, СТОИЧКОВ ИЛИ ПОНЕ .....ГАЦО БАЦОВ !!!! ТЕ ТВА Е !!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
CLEO преди 8 години
Mod@, prase, Jena ti se ***, a ti stoish ***@ mi s ust@ dyrjish!
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 42руските ВКС нищо няма да направят в България, просто защото знаят какво ги чака след това.