Бебета на бъдещето с по 32-ма хомосексуални родители

Професорка хвърли бомбата с изследване за стволовите клетки
20 дек 2015 21:06,
55
Бебета на бъдещето с по 32-ма хомосексуални родители
Снимка: flickr

Професорът по право Соня Сутър от университета "Джордж Вашингтон" е изследвала перспективите за раждане на деца от хомосексуални родители.

Тя смята за възможно в бъдеще да се появяват бебета, които имат по 32-ма родители. Резултатите от изследването са публикувани в Journal of Law and the Biosciences, съобщи "Хъфингтън пост".

Сутър предполага, че след време широко разпространение ще получи екстракорпоралната (извънтелесната) гаметогенеза. Тя дава възможност от стволови клетки на човек от който и да било пол в епруветка да се формират сперматозоиди и яйцеклетки. А това ще позволи детето да има например един, двама или дори 32-ма биологични родители.

Според Сутър от тази възможност ще се възползват преди всичко хомосексуалните двойки, които са ограничени в способността си за естествена репродукция. Съвременните гейове и лесбийки по принцип прибягват до технологията за екстракорпорално оплождане. При нея участва генетичен материал от човек, който няма еднополова връзка.

Технологията за екстракорпоралната гаметогенеза е лишена от този недостатък. Сутър обаче вижда два проблема при използването й. Първият се състои в недостатъчната апробация на такъв метод за репродукция дори на опитни животни. Вторият е във възможността в бъдещите семейства да възникват конфликти, свързани с разпределението на родителските роли.

Главното предимство на екстракорпоралната гаметогенеза Сутър вижда в разнообразието и във високото качество на генетичния материал, който може да получи детето на бъдещето, а също в това, че бъдещите самотни родители няма да са принудени да си избират партньор, за да родят деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 8 години
Ха ха ха, да са им живи и здрави. Всеки ,който има поне малко представа за сложните енергийни процеси в холистичен аспект,които протичат при сексуалният акт и оплождането за яйцеклетката ,ще се досети е каузата е пердута
21
0
 
15
 
! Отговори
нв преди 8 години
каква е тази мода всеки да прави евала на гейове , токва пари ли дават , къв е тоя пиар не мога да разбера
20
0
 
12
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Знам и по приятни методи от гаметогенезата!
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Франкенщайн, Отврат!!!
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Професорът по право Соня Сутър ..." нямах идея, че професорите по право се занимават с генетични изследвания или има някаква грешка?!
17
3
 
20
 
! Отговори
Защо ли преди 8 години
Някой постоянно ни кара да забравим нашият Отец, който е на небесата. Този някой дали не е служител на дявола?
16
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анатема. В по-просветени времена вече щяхме да сме я изгорили жива. И сега не е късно
15
4
 
26
 
! Отговори
УУУУУпппппсссссссссс преди 8 години
Човечеството отива към унищожение--или както казваше дядо ми--"към изуй ***".....Време е за рестарт на човешкият род.Дали няма да се окаже истина,планът на ционистите и масоните за златният милиард--жалко че ние не попадаме в този милиард.....
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ала бала портокала!!!!!!!!!!!!!!!това няма как да стане няма как да се комбинира мъж с мъж сперматозуид това да не ви е монсанто :DМОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ КЛОНИНГ ТОВА МОЖЕ НО ДОТУК ЩЕ Е С ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ОНОВА Е ВЕЧЕ ВИСША РАБОТА НАПЪЛНО НЕДОСТЪПНА В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ!
13
15
 
12
 
! Отговори
пешо преди 8 години
технологиите се развиват и бъдещето ще предлага много повече възможности от настоящето. не търсете в това сатанизъм, защото така само разкривате колко сте прости.
12
10
 
34
 
! Отговори
Марк преди 8 години
Извращения на сатанинското сборище. Чудно ми кога ще се изпълни мярката на търпението за тия?
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арийците са от планетата Марс - Бог Арес ( Марс ). Войствени и храбри.
10
3
 
26
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Навремето, като се заселих в Анадола, стартирах бизнеса си с ибрици с капитал от 250 лири. За толкова продадох малката си сестра за булка на овдовялия ми 7б г.вуйчо. Той закла вуйна защото мислеше, че е спала с внука им. Иначе ние, кьопеците сме много цивилизовани и ви превъзхождаме икономически. Ха-ха!
9
3
 
19
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Аз иначе напълно съзнавам превъзходството във всяко едно отношение на европейския народ-българите, над моите криви и доста изродени сънародници-турците. Но нямам избор, все пак бих искал да мисля, че и ние анадолците сме хора, макар и по-примитивни и изостанали от вас.
8
1
 
8
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
До АнонименИзмислените новини си личат точно по некомпетентните мнения !!!!Преди време астрофизик се изказа по въпросите на генното инженерство, също некомпетентно.;)
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не мисля, че дивотиите ще вземат връх.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професорът по право............. се изказва по теми на човешката репродуктивност???Тоя свят отива на майната си.
5
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига сте не облъчвали с ненормалници без път
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕМИ ТО БЪДЕЩЕТО Е НА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ,АКО ДОТОГАВА КАМИЛАРИТЕ НЕ СА ГИ ИЗПОБУТАЛИ ОТ ПОКРИВИТЕ ЗА НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ.
3
2
 
24
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Турците имат много да се учат от тая даскалица.