Секс роботите ще са хитът на 2016-а

Роботофилията ще обсеби всекидневието ни
8 яну 2016 12:37, Мария Захариева
54
Секс роботите ще са хитът на 2016-а
Снимка: Reuters. архив

Развитието на хуманоидните секс роботи има вероятност да се превърне в най-успешната технологична
тенденция през 2016 година, тъй като все повече хора живеят със силно ограничени социални контакти, пише в. "Дейли мирър".

Изданието цитира прогнозата на д-р Хелън Дрискол от университета в Съндърланд. Тя е признат авторитет в областта на психологията и сексуалните отношения. Според нея интерактивните технологии ще си отвоюват все по-голямо място в секс индустрията, като тази тенденция ще се прояви доста отчетливо още през тази година.

Робофилията, или сексуалното привличане от роботи, няма да бъде единствено тема на научната фантастика, а ще намери приложение и във всекидневието ни. Много скоро подобно увлечение може да се наложи като сексуално предпочитание сред някои обществени прослойки.

Според д-р Дрискол сексуалните норми много бързо се променят. Нека си помислим само какво се е мислело за секса преди един век, и какво в наши дни, за да си дадем сметка за главоломната еволюция на нашето съзнание по тези въпроси. С напредването на постиженията на виртуалната реалност, сексът с роботи за мнозина ще се окаже за предпочитане, отколкото с твърде "несъвършените" човешки същества.

Д-р Дрискол отива още по-далеч, като предвижда, че мнозина ще започнат да се влюбват в своите партньори секс-роботи от виртуалната реалност. Потвърждава го и д-р Давид Леви от университета в Маастрихт, според когото "сексът и любовта с роботите ще станат нещо неизбежно!"

(БТА)


54
Още по темата: секс роботсекс кукли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и без това циците на сегашните жени са силиконови. Остава да се подмени останалата част":)
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама то такъв робот кой знае какви пари ще струва. Дали няма да продават само главата
29
1
 
1
 
! Отговори
ХАХО преди 2 години
До Анонимен
АБЕ ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ КЪДЕ ГИ ДРЪНКАШ ТИЯ НЕЩА. БИЛ ОКРАДЕН, ГОВОРЕЛИ МУ, ПАРИ МУ ИСКАЛИ, ТИ ОТ КЪДЕ ПАДАШ, ОТ МАРС ЛИ!?!?! С К'ВИ ЖЕНИ СИ БИЛ, ЧЕ ГОВОРИШ ТАКА ЗА ЖЕНИТЕ. ЧЕ ТЯ ЖЕНАТА Е ДОСТАТЪЧНО ЕМАНЦИПИРАНА И ОБРАЗОВАНА, РАБОТИ, ПРИТРЯБВАЛИ СА И ТВОЙТЕ ПАРИ. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ХЕМ ГИ СЪРБИ ХЕМ ГИ БОЛИ. :[
28
1
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Добре, ако си купи човек роботка , която изглежда 100% като учителката ми по литература и се снима с нея... и след това сложи снимката на фейсбукът.. това наказуемо ли е? :)
27
1
 
2
 
! Отговори
РазГонен преди 2 години
Край изхвърлям жената на улицата и отивам до магазина да си купа нова......
26
0
 
6
 
! Отговори
хахахаааааа преди 2 години
Дали не идва залеза на най-древната професия ?
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
малей-и, ако се повреди нещо във веригата за обратна връзка на автомата, не ми се мисли какво може да последва за любовника/цата на робота.
24
0
 
22
 
! Отговори
Ко ти дреме преди 2 години
До Анонимен

Грешиш, жената не е "само един предмет с дупка", жената е един предмет с много дупки :) Че така... мъжете трябва да пръскат семето си а жените да го поемат като инкубатори. Все пак мъжете трябва да се размножаваме.
23
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички мъже са с психични и генетични отклонения. Тези играчки са за тях. Все секс им е в главата. Низши същества. За тях жената е само един предмет с дупка.
22
5
 
3
 
! Отговори
Павел преди 2 години
Като гледам коментарите, тези роботи са бизнес идея в съвместност с психичните заболявания. Все пак идеята е на психоложка с много опит, така че резултатът е повече от ясен... възможно най-много психични разтройства да има на този свят за акумулиране на огромни печалби ! Мислех че поне българина не е толкова зомбиран от технологиите в сравнение с по развитите държави, но явно съм се залъгвал :)
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най хубавото е че може да си поръчаш копие на който си поискаш - кинозвзди и всякакви подобни
20
2
 
22
 
! Отговори
Чудо преди 2 години
Чалга дискотеките не стигат ли ?! Напълно достатъчни са за безплатен секс !!! Всеки загорял индивид може да прибира от такова заведение себеподобен с интелект на кукла робот !!!
19
11
 
10
 
! Отговори
жена не робот преди 2 години
Споко мъже нещо много се развълнувахте.Само много ще трябва да внимавате с токовите удари или там късо съединение че ХА ХА ХА
18
2
 
11
 
! Отговори
архимед преди 2 години
еврика, намерих работа на бежанците. ще тренират германки за секс роботи след това ще ги опаковат и продават у интернет. басирам се че търсенето ще е голямо.
17
3
 
8
 
! Отговори
БАЙ ГРУЮ С ХУ-ЙО преди 2 години
ЯЗЕ СИ ИМАМ ВЕЧЕ ТАКОВ РОБОТ. КАТО ДРЪВНЕМ И КАТО ГО ТУРИМ У МИКРОВЪЛНОВАТА И ОН СТАНЕ НА ПУКАНКИ.
16
3
 
12
 
! Отговори
33333 преди 2 години
Вече няма нуждяа от хора дори и затова. Безобразие, каква ли глупост не измислиха.
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси,аз мусака правя,имам пералня,за кво ми е онова зло дома?
14
2
 
13
 
! Отговори
д-р Дрис-кол-ми преди 2 години
През 2017 ще се увеличи секса между роботи и ще изкочат много роботчета. През 2018 останалите хора няма да населяват земята, а нова планета. Роботите ще владеят.
13
2
 
12
 
! Отговори
... преди 2 години
Еми БЪДЕЩЕ, ко можеш да направиш!? Ма то може и да е по добро де, кой знае?
12
3
 
38
 
! Отговори
.. преди 2 години
Само дано тия жени-роботи да не говорят. НИКАКЪВ ГОВОР, че ще развалят всичко!
Притеснявам се за проститутките, те какво ще работят?