Има извънземни цивилизации, но те не искат контакт с нас!

В това е убеден шефът на Института по астрономия на Русия
12 окт 2018 11:45, Елка Василева
73
Има извънземни цивилизации, но те не искат контакт с нас!
Снимка: архив, Reuters

Директорът на Института по астрономия на Руската академия на науките Дмитрий Бисикало заяви, че е възможно да съществуват извънземни цивилизации, които не желаят да влязат в контакт с нас, съобщи РИА "Новости".

"Смятам, че съществуват извънземни разумни цивилизации - каза той. - Възможно е да съществуват аналогични на нашата цивилизации. Те вероятно са много. През 1960 г. експертът по астрономия и астрофизика Франк Дрейк от Калифорнийския университет в Санта Крус изведе формула, която позволява да се прецени броят на извънземните цивилизации, с които можем да осъществим контакт. В съответствие с въпросната формула те са много."

По думите му главната причина досега да не са намерени доказателства за съществуване на извънземни цивилизации е, че извънземните не желаят да влязат в контакт със земляни. Това може да е свързано с кратката продължителност на живота на извънземна цивилизация. Бисикало отбеляза, че откриването на свидетелства за съществуване на извънземен живот е сред най-актуалните задачи.

В края на юли бе оповестено, че космическият телескоп "Тес", който има за цел да търси екзопланети посредством транзитния метод, е пристъпил към изпълнение на научна програма. Учените се надяват с помощта на новия телескоп да открият големи небесни тела, на които има подходящи за живот условия.

/БТА/


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
ффф преди 1 година
се казва така е било писано някой е начертал и изпратил тоя софтуер ДУША на телата ни и всяка клетка следва и изпълнява тези инструкции за да сме живи.
По тази логика ние не сме ЗЕМНИ ние сме БОЖИ създания телата се връщат в земята ДУШАТА ПРИ БОГ,А БОГ нее човек БОГ е СИЛА,ЕНЕРГИЯ.ДУШИТЕ ни са само енергия-светлина.
И когато намерим извънземните БОГ,
ЩЕ ОТКРИЕМ ЧЕ ТОВА СМЕ НИЕ!!!
68
0
 
1
 
! Отговори
ффф преди 1 година
Ако разгледаме нас самите и старите писания като БИБЛИЯТА и други писания ще установим че е възможно извънземните който толкова усърдно търсим да сме САМИТЕ НИЕ!!!
Първо какво сме ние,произлизаме от две клетки-яйцеклетка и сперматозоид които не носят нито разу нито душа нищо две клетки.
За това е писано пръс при пръстта душата при БОГА.
И така клетките се делят офофмя се човека но истинската личност нее клетките нее тялото
ДУШАТА вид биологичен софтуер се пише и изпраща до всеки от нас за това
67
1
 
2
 
! Отговори
фед преди 1 година
Да
66
3
 
5
 
! Отговори
Мл. преди 1 година
Това че има го знаем преди него а истината не е че не искат- напротив,те искат контакт но не могат да го осъществят,понеже никоя технология не може да преодолее междузвездното пространство.
65
1
 
8
 
! Отговори
преди 1 година
Като не искат какво да се прави то и аз не искам да говоря със себеподобни разбирам ги.
64
2
 
15
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Извънземните разумни цивилизации не искат да контактуват със земните неразумни такива.Това е истината!!
63
4
 
13
 
! Отговори
Извънземен 3 корема преди 1 година
Преведохме статията на нашия език. Досега не искахме контакт с вас земляни, защото месото ви изглежда много сухо и ядете ***. Но щом толкова настоявате за контакти, ще отвлечем някой веган на кораба да го опитаме. Щом е екологично чист,няма да получим диария. Имаме по 3 стомаха; за другия стомах ще пробваме от мутирания 3-ти пол земляни, май са по-сочни след като си сменят пола. Интересен на вкус изглежда и силиконът в гърдите и устните на индивидите от женски пол. В България има богат избор
62
3
 
6
 
! Отговори
Бойко стайл 3 преди 1 година
Бойко, диктува послание и Цецка пише:
,,Мили извънземи,
ще ви изпратя вкусен български суджук и лютеница.Струват 1 00 000 млн. тия деликатеси в България. Чакам ви да кацнете скоро у Банкя.
Да знаете само, че ние тука си имаме обичай.
Който дойде, за да разбере народът, че е от най-висш сой като вас носи златни павета, защото искаме да ви направим алея на Славата.Донесете повече златни павета навсякъде да сложим във ваша чест.Да не ви тежат АЗ ще дойда лично да ги взема с правителствения самолет
61
14
 
4
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
че кой иска да има взимане даване с руснаци..ха.ха (В това е убеден шефът на Института по астрономия на Русия)
60
3
 
4
 
! Отговори
.... преди 1 година
Казваш, че "ние сме агресивен вид" - вярно е.
Струва ми се, че проектът "живот на Земята" стъпва на чудовищни основи - живите "същества" си набавят необходимия за съществуването им материал, като ИЗЯЖДАТ други живи същества. А надарените с разум, т. е. НИЕ, даже си ги ОТГЛЕЖДАТ за храна. На такава основа агресивността е неизбежна.
Май имаше и земни организми, "хранещи се" с НЕОРГАНИЧНА материя? Но те май не са разумни ...
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
че защо биха искали да контактуват с нас,ние сме агресивен вид,каквото и да ни предоставят като технология,ние ще го използваме за оръжие,а насила морал и разум не може да се влее,опитайте да промените един джихадист примерно.Не става,и те го знаят
58
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънземни не съществуват.
57
1
 
20
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Вероятно ТЕ ни изследват, както НИЕ изследваме болестотворните микроорганизми.
И "жадуват" за контакт с нас, колкото НИЕ "жадуваме" за контакт с болестотворните микроорганизми :-)
56
3
 
5
 
! Отговори
Чичо Тони преди 1 година
За да може някой да комуникира с нас той/ние трябва да сме на същото технологично ниво (+-10 години за днешните технологии на земята). Ние самите сме плод на няколко милиарда години еволюция като само последните 50г. доведоха до драстичен скок в технологиите. Освен това, единствената причина някой да иска да комуникира с нас или да ни посети е да ни завладее. Това е основен закон на живата природа - "оцеляване на индивида и оцеляване на вида". А това значи нови територии и ресурси.
55
1
 
7
 
! Отговори
жон чун преди 1 година
командировали са ни на земята да не им се бъркаме
54
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То никой не иска да комуникира с вас бе алкохолици пропаднали
53
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно е сигурно...Има Руснаци, но никой не иска да контактува с тях :)
52
4
 
9
 
! Отговори
Бойко стайл 2 преди 1 година
Няма да се напъвам повече да уча английски, щом извънземните не са прости, те ще говорят на чистбългарски,какъвто аз говоря,само да им хвана сигнала.... И ще ги изцоцам за заем, който ще обещая, че ще върна след 300години. Ще им кажа гарантирано от ГЕРБ и ще повярват. Да бързам докато Путин не ги е прикоткал да им внася газ и Тръмп не е поискал да им купи летящите бойни чинии и джадайските мечове.
51
10
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 година
Да не са луди да се издават. А са се издали а Путин е тръгнал да ги сприятелява и да им дава газ
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че не искат контакт с нас, е най голямото доказателство, че наистина са разумни...