В Германия
В Германия
Снимка: Мая Котева | 01 фев 2015 16:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
20
10282
67
0
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Мммм... преди 9 години
Точно това не съм го виждал, но повече ми прилича да е в Холандия, а не в Германия.
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БананастанПроекта е спрян от дедо Живков още през комунизма, за да не унищожи житницата на България, та за връщането на комунизма може да ревеш по други теми, този канал никога никого не е искал ;) Само 14 годишните не го знаят, а сънчо вече мина - лека нощ
10
2
 
15
 
! Отговори
уве преди 9 години
Аз по Перловската река от години разнасям банички на стиропор, даже на две учлища правя доставките. Не е нужно да си хидроинженер.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как каде е бе ахмак....Това е разклона за Пазарджик и Девин вчера ;(( Отдоле е бОйКострадата "Дупка до дупка а след тях още дупки " ама не я познавате,защото е ръснал дъждец ;
8
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бананастан:Ти сега за канал Русе-Варна говориш. Това са скучни неща.Важното е че сега маймуните могат да ядат банани всеки ден,а не само по нова година, има дънки и бонбони тик-так по магазините.Бившия търговски флот сега се разпарчадосва на вторични суровини и джелязото се продава с далавера. Спечелените пари се влагат в производствона амфетамини и футболен отбор с 200 зрители.Да жувей димукрацията!
7
0
 
5
 
! Отговори
Панама Суецов преди 9 години
Има и шлюзове, пълни се или изпразва затворен обем от канала чрез шлюзове и така кораба мове да се издигне или свали на нивото на водата.
6
6
 
34
 
! Отговори
Бананастан преди 9 години
Цяла северозападна Европа е опасана с изкуствени канали. Това са пътища за търговия. България има неосъществен проект Русе-Варна канал за кораби. Но комунизмът си отиде и проекта умря. Познавам, човека, който изработи проекта.
5
1
 
7
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
До Вихър РайчевТи пък откъде знаеш/шегувам се/?Има асансьори за кораби.Потърсете в ЮтУба.В Западна Европа има водни магистрали.Има ги и в бившия СССР.Някога и българи са замисляли да правят такива у нас.
4
3
 
1
 
! Отговори
колибри преди 9 години
Невероятна красота ! Къде е това ?
3
1
 
7
 
! Отговори
101 преди 9 години
Tova e blizo do Magdeburg, Iztochna Germania.
2
3
 
18
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
До Анонимен1С асансьор.
1
5
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо няма детелина, как слизат от едното ниво на другото