Задръстване в Холандия
Задръстване в Холандия
Кога и в София велосипедистите ще станат повече от автомобилистите? Снимка: Петров | 02 ное 2012 13:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
1
8066
7
0
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Smile преди 11 години
Когато велоалеите в София станат по-нормални, а не просто оцветени тротоари!!!!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз и сега се движа в София с колело, но бих се радвал да сме повече и най-вече равностойни учасници в движението по улиците! В Холандия не на всякъде има велоалеи, но шофьорите винаги са много внимателни с велосипедистите!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Yordan, това е нормалното отношение на държавата! Правиш замърсяващият града транспорт скъп и даваш преференции за велосипедисти и ползващи градския транспорт и града става приятен за живеене!София е едно голямо задръстване и един голям паркинг! Изобщо не е приятно да се разхождаш в града!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колата е най-неефективният транспорт в града, но ще мине време, докато и българите го разберат...
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Холандия е равно, няма наклони и е доста лесно да се кара колело, особено и с всичките приспособявания - като колоездачните пътеки. и между другото шофьорите на автомобили карат толкова внимателно за да не излезе някой колоездач пред колата им. съвсем друга работа - там бабите на по 70 и 80 години са на колелетата, а майката с трите деца си ги качва отпред на специално място и си праска, тук количките ще си счупят жените, но е абсурдно един човек да тръгне с три деца, там всичко е възможно
3
2
 
4
 
! Отговори
Yordan преди 11 години
Не забравайте, че Холандия е една от най-гъсто населените държави. Не е както изглежда. В Холандия задръстванията са отвратителни. За това хората са на колелетата. Пък и данъците и таксите за да имаш кола са нереални.
2
6
 
4
 
! Отговори
тур дьо франс преди 11 години
Ми то в Холандия е по-далавера да си джиткаш с колата. Караш си я и си свиркаш. А тия с вело... вело... велоколелетата нека се блъскат по тесните алеи :)
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българинът посмърно няма да слезе от ламаринената си трошка!