Минск
Минск
Въпреки изолациите и санкциите Минск се развива.
Огромни строежи, старите панелени блокове се заменят с нови.
Работна ръка се наема от Сърбия, Турция, Босна. Снимка: N/A | 02 дек 2021 16:27
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
5544
10
6
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
NO comments преди 2 години
iStambul
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето коментиращи са с пропагандна информация от интернет. Както се казва - дървени философи. Някои явно и от града си не са излизали ...
19
2
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Виж коментар 17. Мога и още данни да предоставя ако ти се струва малко. Предполагам обаче, че всеки средно грамотен може да провери и тези и да си набави и още ако му е интересно!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До фотографа - това ли можа да снимаш от Минск? Дай нещо интересно ако наистина живееш там. Аз ако си снимам блока в Русе какво ще ти покажа? Дай нещо от коледната атмосфера, паркове, градини, а не бетон.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беларус е изолирана държава със затворена икономика. Ръководена от марионетката диктатор Лукашенко. Последните избори ги спечели с много големи машинации и съответно протести от населението. Там бизнес не може да се прави ако нямаш разрешение/отчисление и благословията на Лукашенко. Газ, петрол се дават от Русия на Беларус на под-пазарни цени за да могат да се поддържат и съответно да се препродават на други страни. 70% от икономиката е от неконкурентноспособни държавни предприятия.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в Беларус всичко е китайско то страната е колония на монголоидната раса не на руснаците.
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха, от тази лудница дето тебе не те пускат. Не мога да коментирам нещо което го няма, като БелОрус. Сигурно за бело си мислиш? Не произхожда от там, да те осведомя! Пробва ли да си напишеш правилно и трите си имена? Не успя, нали?
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей ало неграмотния, научи как се пише Коледа (Рождество Христово) и след това се прави на интересен! Десет коментара, а нито един по темата за БелОрус. От коя лудница те изпуснаха? Обичаш ли санитарите да ти правят студени душове?
13
0
 
2
 
! Отговори
пепи преди 2 години
снощи опрсвих козата в ибора 3 пъти!
12
4
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Само та ти кажа, че 4 езика на днешно време не са Big deal. Ако си търсиш работа мога да те препоръчам в някой Call center там ще ти отговорят на квалификациите, предполагам.
11
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Какво обичам или не, какво ми харесва или не, мога да изразявам където и когато поискам, както виждаш. Това е така защото за разлика от руските вилаети аз съм свободен и не се съобразявам с никой! Весела коледа и на вас!
10
2
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Ако беше толкова квалифициран колкото си мислиш щеше да знаеш, че образованието не се мери на ниско и високо. Това, че знаеш 4 езика абсолютно нищо не значи за мен. Абсолютно съм убеден, че моята квалификация и умения в пъти надвишават твоите. Ако си забелязал не съм давал лични квалификации и определения (само констатирах, ако правиш разлика), което ти си позволяваш. На базата на тази информация ти оставям правото сам да си се определиш по критериите ти в твоят пост.
9
1
 
8
 
! Отговори
липсва преди 2 години
само пепи козаря тука
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как правильно: белАрус или белОрус? белОруССкий или белАруСкий? Правильно: белорус, белорусский, несмотря на то что сейчас официальное название государства Республика Беларусь. Эти слова образованы от названия Белоруссия, продолжающего существовать в русском языке (пусть и не являющегося официальным).
7
0
 
15
 
! Отговори
До 5: преди 2 години
А какво обичаш или не обичаш, може да споделяш само с най-близките си роднини и приятели. Естествено ако могат да те търпят и слушат.
6
2
 
19
 
! Отговори
До 5: преди 2 години
Не обичам да се изтъквам, но съм много по-интелигентен от теб. Владея 4 (ЧЕТИРИ) езика, които ползвам редовно. Със сигурност моето образование е много по-високо от твоето, едва ли можеш да се сравняваш с моята кваливикация, знания и умения. Колкото до теб - ти си елементарно парче, което не може да проведе нормална дискусия. Коментираш човек, когото не познаваш, не даваш никакви аргументи срещу моите аргументи, а се опитваш да ме атакуваш лично, което е признак за пpocтaщина. Heщacтник.
5
3
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Най-обичам когато някой говори/пише пълни глупости ама си вярва и мисли, че е много компетентен. В същото време даже не може да напише правилно името на държавата за която обяснява. Трите си имена дали ще успееш да напишеш правилно? Пробвал/а ли си? Ако пробваш дай на някой друг да ги провери дали са правилно написани.
4
9
 
26
 
! Отговори
До 3: преди 2 години
Белорус най-малкото нямат заложени мини в бъдещето като компактни райони с мюсюлманско и ромско население. В Белорус функционира индустрия която ние, а също и Русия много лекомислено разби. Лукашенко води независима политика защото няма като Б.Б. сметки в западни банки, които могат да бъдат блокирани. Между другото, белорусците го избраха отново и застанаха зад него защото ги изплашиха от мизерията в Украйна и България.
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, снимал един строеж с име Стамбул и отсече цял Беларус процъфтява!.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха, НЕ, благодаря!Това й е хубавото на свободата, всеки може да възприема света както му харесва! Минск бих посетил само като турист:)