Отровни кучешки примамки на езерото в "Дружба"
Отровни кучешки примамки на езерото в
На езерото в софийският квартал "Дружба" се появиха табелки, закачени по дърветата, с предупреждение за разхвърляни примамки за кучета. Кой как и защо го е направил, не е ясно. Снимка: kim | 30 мар 2016 08:38
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
75
12782
8
15
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Mavrov преди 7 години
Ало, не говорим за кучетата. Децата ви кренвирши с Отрова ядът ли? А вие на каЙшка ли ги водите?
35
10
 
30
 
! Отговори
95509 преди 8 години
Няма нужда някой да хвърля отровни кучешки примамки, след като може просто да закачи табелки, че има такива!Ами кучкарите, водете си скапаните мръсни, миризливи, болни и агресивни кучета на каишка!Аз искам да си разхождам детето спокойно в парковете! Без да се притеснявам, че може някое куче да се стрелне и да го захапе. И без да се притеснявам, че аз или детето ми, може да настъпим кучешки л*Nа! Вчера разхождах сина си в парка и гледах как пуснати свободно домашни кучета сераT навсякъде!
34
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За хората собственици на кучета с тегло над 1 кг данъците трябва да почват от 1000 лева на година. Който разхожда куче с тегло над 1 кг без каишка и намордник глоба 1000 лева. Следваща глоба 5000 лева, а трета глоба 10000 лева. При четвърти случай кучето се отнема от собственика и се дава в приют за евтаназия.Беждомните кучета се събират организирано и се извозват с подходящи камиони до Франция и се оставят пред дома на Б Бардо.
33
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучета трябва да имат само онези, които притежават къща с голям двор и разбира се със съответното разрешение на всички съседи. За останалите, които живеят в жилищни блокове кучета може да имат само инвалиди и хора с проблем със зрението. За останалите - да си купят един по-голям буркан или аквариум и да си гледат рибки.
32
2
 
16
 
! Отговори
Tulski преди 8 години
и аз обичам големи кремвирши но не мога да си позволя да пътувам до африка и затова съм разлепил обяви около центровете за мигранти дано някой ми се обади да се запознаем казват че били нъдарени дано имам късмет
31
23
 
17
 
! Отговори
Клоуни преди 8 години
Много хора сте се помислили за Господ в тая страна и че може да взимате решение, кое живо същество да живее и кое да умре клоунти такива.Онзи ден в парка на един му разбих муцунката, хвърляше кремвирши с отрова. Оказа се, че когато го запляскаш и като почнеш да го караш да яде това, което хвърля, не е толкова смел както срещу кучетата и почва да *** и да вика за помощ. Много се надъхвате тука по статии и по фейсбук, а наживо никви ви няма палячовци комеплексирани :D :D
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименWTF ?!
29
6
 
38
 
! Отговори
гошо тъпото преди 8 години
Табелката е оригинално решение за проблема със собствениците, които разхождат кучетата си без каишка.Отрова вероятно няма, но на собствениците на кучета не им се иска техните любимци да проверят.
28
5
 
7
 
! Отговори
шопите са луди преди 8 години
това е нормално за този район на България
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Не е реално А аз казвам чие освен бездомни кучета има и домашни,има и деца които могат да погълнат отровата ,така че мисли реално а не само за егоистичните ти страхове от бездомни кучета.Страхливец.
26
18
 
18
 
! Отговори
Не е реално преди 8 години
Разяжда ви омраза - тровите, убивате, обиждате. Докато всеки си развъжда животни когато прецени и си зарязва кучетата по улиците... проблемът няма да се реши. В омагьосан кръг сме. Искаме решения, ама от тея продиктуваните с омраза, не с акъл. Цялата ни работа такава, и към децата и към пенсионерите... и към кучетата.
25
20
 
17
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Каква неистова злоба и нечовечност струи от масата ненавистни коментари тук? Тц, тц, тц.... Само човек с ниска култура и самочувствие може да си мисли, че хората са велики, а всички останали животни са им подвластни. Да, ама не. И не е въпроса кучета или деца. Въпроса е дали имаш сърце, дали можеш да обичаш и дали можеш да си състрадателен. Ако си такъв - си такъв към всеки живот - човешки или на друго животно. А ако не си - си просто поредната обречена на мизерно съществование торба с омраза.
24
8
 
34
 
! Отговори
66688 преди 8 години
Бездомните кучета застрашават домашните. Застрашават и хората. Наглост е да се твърди, че са толкова много, защото стопаните си изхвърлят любимците. Дивите кучета се размножават по естествен път. Защото реално никой не ги к.астрира. В белите страни никой не ги множи, само за да усвоява субсидии. Това е болна държава.
23
19
 
15
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
До АнонименТе хапят само лоши хора, не бойте се. А иначе колкото и да ги събираме по къщите си ще идват още щото псевдо кучелюбци постоянно изхвърлят нови.
22
1
 
22
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
До 28Мини през "елитния" Лозенец, зад "елитния" хотел "Маринела", да видиш, че вие сте от другата планета... за съжаление :(
21
6
 
19
 
! Отговори
до Стамат преди 8 години
Явно живееш в друго време или на друга плланета. В нашата махала в центъра на София сме около 10 кучкари на две преки и всички си събираме екскрементите на питомците. Твърдо сме за да се наказва със солени глоби НЕсъбирането им.
20
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кучелюбницте като толкова много обичате псетата все ме те ги при вас да живеят.Не искаме деца да бъдат нахапани от псетата
19
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ДОБРА ИНИЦИАТИВА!НИЩО ЧУДНО НЯКОЙ ДА ГО Е ИЗПОЯЛ БЕЗДОМНОТО КУЧИЩЕ ТАМ И Е РЕШИЛ ДА РЕШИ ВЪПРСА
18
12
 
33
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Да живее абсурда: децата зад ограда, кучетата - на воля в парка. Вчера се учудих искрено на млада дама, която събра "отпадъка" от кучето си. Познайте често ли имам поводи да се учудвам...
17
12
 
6
 
! Отговори
poli преди 8 години
imam predlojenie da viknat vietnamcite. i niama da ima problem