Двойният стандарт на протестиращите
Двойният стандарт на протестиращите
Снимка: Разумен | 18 мар 2013 19:34
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
65
18391
15
18
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Nik преди 11 години
E kakvo ti e yasno ot tazi veriga ne mi stana yasno puk na mene.Kakvo obshto ima verigata s tova kakuv e choveka???
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като го гледам с тази верига на врата, много модно, ясен ми е!
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама институциите как се впрягат да прилагат законитедо последната буква, като е засегнат някой силен! Всички други ограбили държавата си харчат доволно нашите пари за тузарски имоти, коли, яхти, леки жени, ядене и пиене!
55
2
 
6
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Човека е заснел 1 акт на протест за това което се случва в държавата. Това ми напомня на случая с едно момче по време на комунизма осъдено на смърт от Димитър Попов (издигнал се до премиер) забележете, за поругаване гроба на Л. Живкова.Не бих го оправдал, ако нещата бяха нормални в България, но в случая по-добре такава реакция отколкото да се самозапали или пък да гръмне 4 човека, като вчеращния случай!А това е акт на власста да покаже, че ако някой има собствено мнение ще бъде смачкан!
54
3
 
17
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Максим ставийски УБИЛ 1 човек и осакатил друг - условна присъда!Ванко 1осъден за склоняване към проституция и др. - усъден и оправдан със специална поправка;Христо Ковачки осъден за неплатени над 20 000 000 лв. данъци - ефективна присъда няма;*** с по 40 регистрации в полицията - на свобода;*** и сводници на обществени места - няма осъдени;Политици продали България - няма осъдени;Осъдени "бизнесмени" и кредитни милионери - няма;Георги - искат му 8 години!
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
демокрацията е най-лошо нещо измислено до днес .
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
демокрацията е доказано непригодна. керенсик е управлявал в демокраця и народът го е изринал. А пък франция си обача наполен - най- авторитариния водач, германия - бисмарк - още един диктатор. ние жалим за Стамболов, но Стамболов не е демократ.никой не иска демократи, иска силин личности, лидери.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако на него даваш 10 години, за това как изглежда, то Цветанов трябав на кол да го набият.
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** за онова бутафорно запалване ли става въпрос? Дето някви се бяха снимали на клипче как поливат с бензин по стените една сграда там, където няма да се запали и после я палват, а то гори единствено бензина по стените, щото нормално бетон да не гори... Е*ати тетъра беше. И на това му се вика "подпалвачество"?
49
11
 
12
 
! Отговори
Me4o преди 11 години
Този само като му гледам мутрата и ланеца, му давам 10 години, без да ме интересуват доказателства и протестиращи...
48
1
 
0
 
! Отговори
venko преди 11 години
До !!!Mnogo si zle mladej, hodi si lekuvai glavata
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
48, в парламентарната демокрация може да направиш едно много просто нещо за да бъдеш чут. Направи партия, влез в парламента и промени системата! На демокрацията това и е хубавото, че няма нужда от революция за да промениш системата!Дори и Хитлер е дошъл на влас с избори!
46
3
 
1
 
! Отговори
GOGO преди 11 години
До !!!какво е БЕЗМОЧНА?
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се смени девизът на България от "Съединението прави силата" на "Преклонената глава сабя не я сече", защото второто е вярно за разлика от първото. Българите никога в историята си не са били обединени с добро- заради това сме паднали под турско робство, заради това сме падали под византийско безброй пъти, и сами нищо не сме направили за да се освободим от османците. Срамота от 1400 годишна история 800 сме били под нечие робство. В България съединение не е имало НИКОГА
44
6
 
9
 
! Отговори
!! преди 11 години
А какво трябва да направим, за да ни чуят? Манифестации като на 24 май ли ? Плащай си тока и мълчи преклонена овчо главо!!
43
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А вас как не ви е срам да сте ***? И да си мислите, че патриотизмът е да палиш и да трошиш безнаказано? Ако бях толкова глупав, щеше да ме е срам да ходя по улиците и да пиша по форумите.
42
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давайте, еничари, арестувайте всеки малко по-буден младеж, клипчето беше предупреждение и се е справил чудесно!
41
16
 
11
 
! Отговори
! преди 11 години
Чудя се как може да има толкова слепи хора. Как е възможно да плюете момчето? Засрамете се. А и да не забравите да изпратите децата си в Англия и Германия, че там ги чакам болни хора и мръсни входове. Това заслужавате, да гниете тук без пари и деца :)
40
14
 
9
 
! Отговори
!!! преди 11 години
КАК МОЖЕ ПОДОБНО НЕЩО? КАК?? ТОЛКОВА СЛЯП И ГЛУПАВ НАРОД... ЖАЛКИ СТЕ... ЖАЛКИ СТЕ... ДЯКОНЕ, ПРОСТИ НИ. ПРОСТИ НИ ЧЕ УНИЩОЖИХМЕ ТОВА, ЗА КОЕТО ДАДЕ ЖИВОТА СИ. ПРОСТИ ТАЗИ ЖАЛКА ***, НАРЕЧЕНА НАРОД. СТАДО СТЕЕ !!! ГЛУПАВО СТАДОО И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СТЕ ТАКИВА, БЕЗМОЧНА *** !!!!
39
17
 
10
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 11 години
ПРОКЛИНАМ ВСИЧКИ УБИЙЦИ НА ОПИТА ЗА ПРОБУЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ(ПОЛИТИЦИ, ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ, НЕОСЪЗНАТИ КОМЕНТАТОРИ, ХОРА ПРОТИВ ТОВА МОМЧЕ И ВСИЧКИ ПРОТИВ ХОРАТА ДАЛИ ПРИНОС ЗА ВДИГАНИ СРЕЩИ ОКОТОПОДЪТ В БЪЛГАРИЯ) ПРОКЛИНАМ ВИ, НА МИЗЕРСТВАНЕ, ДАЦАТА ВИ ДА СА 4 000 КИЛЕМТРА ОТ ВАС, ДА ГЛЕДАТ БОЛНИ ХОРА И ДА ЧИСТЯТ ВХОДОВЕ. ВАС ПРОКЛИНАМ ДА УМРЕТЕ В МИЗЕРИЯ. 10-ТОРНО ПО ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК, ВОДА. 10-ТОРНО ПО ВИСОКО СУМИ НА ХРАНАТА. САМОУБИЙСТВОТО ДА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ХОД ПРЕД ВАС, ЖАЛКА ***, ЖАЛКА