Силата на Парите, липсата на Контрол или Върховенството на Закона.
Силата на Парите, липсата на Контрол или Върховенството на Закона.
София, мол Парадис (Парадайс или както и да се нарича). Правото на силния да не се съобразява с правилата. Друг е въпроса, че са се престарали в маркирането на инвалидни парко места. Но в крайна сметка правилата са, за да се спазват, нали. Снимка: memo | 26 авг 2013 17:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
15192
36
2
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Дончев преди 10 години
До АтанасНе си хвали Фронтерата - хитрец!
41
4
 
8
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
До 37 - Ей, тъпчо, тук идеята не е кой, какво кара, а дали се спазват правилата. Аз карам джип и въпреки това не си позволявам да нарушавам правилата, защото именно те ни правят общество с равнопоставени членове. Такива сополи като теб, които си мислят, че парите налагат нормите, с лопата да ги изринеш от изстрадалата ни Родина.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На такива нарушители трябва да се прави пълна данъчна ревизия.Този ако беше съвестен човек нямаше да спре така.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че кара порше автоматично ли изключва факта, че може да е инвалид?!?! Haters gonna hate!!
38
3
 
8
 
! Отговори
:) преди 10 години
Много хора се засегнаха на тема Порше, като знам кой и как може да си позволи подобен автомобил в България, при минимална заплата 310лв и средна 500, "пича" е предпочел вместо да вдигне заплатите, да си купи ново Порше, нали има балъци да работят за по 300лв по 12 часа :)
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е силата на парите а силата на празната глава
36
11
 
16
 
! Отговори
1 преди 10 години
Ще си карам Панамерата, а вие я снимайте, тпчете лиги и плюйте! Хич не ми е малък но ако това ще ви е по-леко и ще оправдаете собствените си неуспехи в живота ви, нека е така :) Разликата е, че вие се потите от злоба върху клавиетурата да обиждате вместо да се хванете да свършите нещо. За това няма да карате такива коли и ще плюете хората, които могат да си го позволят!
35
8
 
12
 
! Отговори
Дончев преди 10 години
Ама като мине таква Панамера всички, които нареждате се обръщате и викате - гледай, гледай! Онлайн плъхове!
34
5
 
17
 
! Отговори
? преди 10 години
Не удобравям това че се паркира на инвалидни места! Но какво излиза, че като караш хубава кола си "душевен инвалид", "с голяма кола и малък", "мутра", "тарикат" и тн. А всички, които квалифицират шофьорите на хубави коли по този начин са свръх интелигенти, с големи, с по 2 висши и търкалят Тико...
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инвалид е. В гащите със сигурност, най-вероятно и в главата.
32
4
 
3
 
! Отговори
мноо меринджей преди 10 години
Чета ви коментарите и се чудя как може да не сте запознати с конкретният случай и да изразявате такава твърда позиция.Картите за безплатно паркиране на лица с увреждания,се издават на самото лице и дават право на който и да е автомобил превозващ лицето,да паркира на обозначените за целта места.За вас компетентните това означава:- не е задължително водача или собственика на Поршето да е без крака ръце и кьорав за да спира на тези места.
31
5
 
6
 
! Отговори
..... преди 10 години
До преди 20 дена бях бременна, по принцип също карам Порше! В 9-ти месец си позволих да паркирам веднъж на инвалидно място точно в Парадайс, за да не мъкна торби от Карфур из целия паркинг и на излизане имах хиляда стикери залепени за неправилно паркиране, като се има в предвид че помолих въпросния *** с жълта жилетка и ми видя и огромния корем.Та айде сега да ви попитам колко инвалиди сте виждали в моловете и колко бременни и майки с деца?Уважавам местата за инвалиди,но 100 трябват ли им?
30
1
 
6
 
! Отговори
Alek преди 10 години
До KretiВчера видях такива паркоместа в IKEA, в подземния паркинг. Естествено бяха спряли BMW-та и Merc-си, защото са по-близо до входа на магазина. Децата и майките - кучета ги яли!
29
1
 
5
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
До 358152Аз инвалид с порше панамера не съм виждал в България , в Австрия си има такива места и за майки с деца , за могат да вадят детските колички мястото е по широко за България не знам
28
1
 
11
 
! Отговори
Touchandgo преди 10 години
Хахаха това е на същото място където на смяна е една г-жа/ца, когато аз с бебешка количка исках да спра там, за да мога спокойно да вадя детето, количката и да не минавам през целия обгазен паркинг, но уви тя ми заяви не не не може и аз и казвам, наскоро гледах точно оттук снимка как един приятен лъскав автомобил е паркиран, а тя отвърна, че не позволявала такова нещо. Хубаво де, ама 5 дена по късно отивайки до Карфур, същата стоеше до едно лъскаво ауди и даже го пазеше...какво повече да кажа.
27
2
 
22
 
! Отговори
До 358152 преди 10 години
В закона пише че за инвалид, максималните коне могат да бъдат 95. Не вярвам поршето да е по малко!
26
19
 
4
 
! Отговори
358152 преди 10 години
Къде пише че инвалидите не могат да карат скъпи автомобили?!?!?!?!
25
1
 
0
 
! Отговори
kaldren преди 10 години
До КаспарХахаха ти пък се изказа, толкова си *** хахаха
24
3
 
6
 
! Отговори
.. преди 10 години
Колеги, ясно ви е сигурно че КАТ няма да идат в паркинга на въпросния мол за да прилагат правилата за паркиране, и общинска полиция няма да иде - това е частен обект. Отговорност за прилагане на правилата имат служителите в мола, а не полицията. Полицията си има много кусури, но да не ги обвиняваме незаслужено, още по-малко въз основа на това да правим изводи дали живеем в цивилизована държава. Съгласен съм с 22 - коректно щеше да е и двете коли на инвалидните места да се видят.
23
2
 
19
 
! Отговори
Българи в Берлин преди 10 години
В цивилизована държава това не може да се случи!!! Тук в Германия лично бях потърпевш от такова паркиране. Дадох колата на една приятелка от Божурище да отиде с нея на пазар и след около 1 час ми се обадиха от общината, че трябва да платя 250 евро глоба, за да ми кажат къде е паркирана, за да си я прибера. По-надолу в коментарите пише - защото е порше-, ама хора разберете без значение каква е, на кого е и за колко време е. Щом е за инвалиди мястото трябва да бъде свободно.