Наглост
Наглост
С цялата си наглост , униформените господа от мързел да миант 2 метра пеша , дойдоха в кварталният парк през тротоарите и алейте за пешходци, без дори да слязат от колата ни привикаха един по един за бърза " проверчица" и заминаха отново през тревните площи... Снимка: Ясен Цветков | 28 окт 2013 16:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
41
20620
16
23
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
... преди 10 години
колите със специален режим МОГАТ повтарям МОГАТ да минават откъдето си искат, дори и през хола ви, ако до получения адрес това е най-прекия път!!!АМАН от пикльовци, които снимат полицаи,линейки и пожарни спряни "неправилно"!!!!Като ви дойде на главата да се възползвате от "услугите" им друго ше приказвате!
31
1
 
3
 
! Отговори
vivi преди 10 години
Значи това ако е парк, аз съм Мишел Обама. Това нещо на снимката прилича на гора от романите на Стивън Кинг и определено бих била по-спокойнА, ако има полицейска кола , отколкото никаква. Вас може да не ви е шубе да минавате през такива 'градски джунгли'', но за моите 45 кг има за какво да се безпокоя.
30
2
 
1
 
! Отговори
жоро преди 10 години
Ей, селския тарикат. Това е до басейна. И има място за още 3 коли да се разминат. И има наблизо паркинг за поне 10 коли. Много добра шкембе чорба правят наблизо. Добре дошъл в София, селска пръчко.
29
0
 
4
 
! Отговори
човек преди 10 години
До Мирко Ивановтъпане да не ти се налага полицията да дойде по бързо при тебтогава ако не използва пряк път пак те ще са виновниама това го разбираш само когато ти имаш нужда НО ТОГАВА ВМЕСТО ТЕБ ПРИКАЗВАТ РОДНИНИТЕ !!!
28
3
 
1
 
! Отговори
Ушев преди 10 години
Неграмотни,ама могат да снимат с теУефончето,дет мама им го е купила с пари заработени на околовръстното
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези паркирания вече ми поникнаха на пъпа. Цялата мара втасала, та като оправим и паркирането, та цъфтим и връзваме.
26
1
 
20
 
! Отговори
69 преди 10 години
Не се пише "алейте", а "алеите", научете го това Й вече.
25
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен е нагло, че изобщо някой може да се опаква, че полицията си върши работата.Като гледам колко неподдържана е тая градинка, не виждам защо пищите.А що се отнася до децата, които играят, нима автора твърди, че полицаите са карали с 50 км/ч в градинката и могат да ги ударят?И какво, искате децата ви да играят в градинки, където се събират махленските пияници и наркомани?!?Я се осъзнайте!
24
11
 
21
 
! Отговори
КМЕТА преди 10 години
Пожелавам ви да имате нужда от "Бърза помощ" и те да решат да се поразходят пеш из парка с носилката.
23
8
 
32
 
! Отговори
V преди 10 години
А ако беше бърза помощ? По предназначения маршрут ли трябва да мине или по-краткия? Изобщо не знам за каква е цялата драма, аз виждам просто един грозен, неподдържан парк. Разбирам колата да беше прегазила някоя шарена градинка с рози, ама нищо подобно не виждам. :D
22
4
 
24
 
! Отговори
dancho преди 10 години
а и доколкото се сещам досега не съм чул нищо за стъпкано дете в градина от полицаи. като си пазите дилърите - правете го малко по-интелигентно, но как да стане това,като само идиотчетата вече идват при вас
21
5
 
26
 
! Отговори
dancho преди 10 години
че какво е нарушението на полицаите не разбрах. май на някого не му харесва да си пласира дрогата между дръвчетата и реве за помощ в интернета. хахахах, свършва ви времето мутанчета комунистически. пък тоя дето реве за западни полицаи , как я мисли да я кара, като досега ли, смешковци
20
3
 
24
 
! Отговори
Меркел преди 10 години
И в Германия е така, минават и паркират откъдето се наложи, нормално е да е така, тихичко :)
19
23
 
31
 
! Отговори
Мирко Иванов преди 10 години
Абе хора , какво Ви става ? От снимката конкретно се вижда как патрулният автомобил минава през парково пространство, като си личи че на 10 метра е улицата, а вие плюете момчето което е направило снимките , че бил ненормален , че си го заслужавал , че ви писнало само да се оплакват и прочие. ДОБРЕ , НЕКА ВАШИТЕ ДЕЦА СА В ТАЗИ ГРАДИНКА , ПРЕЗ КОЯТО МИНАВАТ КОЛИ , КАТО ВСЕ ВСИЧКИ СЕ ОПЛАКВАТ !!! ПЛАЩАЙТЕ ИМ ДАНЪЦИТЕ И ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ. ЗА ТОВА СМЕ ЖАЛЪК НАРОД ВСЕ ОЩЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
6
 
4
 
! Отговори
XXL преди 10 години
A.C.A.B.
17
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си неграмотен бре момче, "кварталнияТ", "алеЙте", "пешА", какво става с това поколение ? По цял ден да гълташ бира по пейките не стига .
16
11
 
18
 
! Отговори
Емигрант преди 10 години
Полицаи те са мафиотите в България, всички западно европейци знаят този факт. Това ведомство се състои от 70 000 човека плюс 50 000 военни. Тотална смяна с западни полицаи и западни военни което е нищо като бройка примерно за Германия която е 90 000 000 човека. Това е единственият начин България да тръгне нагоре и българите да заживеят нормално. Милиционерите няма да си отидат доброволно. Няма по лоши хора от българските полицаи ...Обикновените хора трябва да се въоражават.
15
3
 
9
 
! Отговори
п преди 10 години
АлеЙте?????
14
10
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е ТАМ ЗА ДА ОХРАНЯВА!!!!!!!!!!!!!!
13
12
 
29
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Достъпът на коли на Бърза помощ, Полиция, Пожарна и техните производни, в паркове и градини е нещо СЪВСЕМ НОРМАЛНО!