Кисело мляко - запазена марка
Кисело мляко - запазена марка
Дефектен хранителен продукт!? Управителят ми предложи да отварям кофички, докато докато попадна на годна за да замени дефектната...NC! Снимка: Йордан | 24 ное 2013 22:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
20745
38
6
Напиши коментар Коментари
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пешо СВсеки има право на избор и аз уважавам твоя избор да си ***.Пазарувай където искаш , но нали знаеш -общи приказки, жълти стотинки и мек х.. всеки може да извади.Не виждам логика Билла да си е развалила млякото сама , за да лъже баламурници като теб.Като пише Билла нали не смяташ , че се прави в магазина?За мен Билла е добро място за място за пазаруване , но всеки сам си преценява.
34
4
 
1
 
! Отговори
Петя преди 10 години
Купувала съм от това кисело мляко и смея да твърдя, че е много добро като вкус, качествен е продуктът наистина.
33
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 10 години
Виктория, какво значи инсимулация?
32
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 10 години
До ВикотрияУважаема госпожице ,вие сте сляпа , не виждате ли качествения продукт по-горе ?? Не четете ли какво е казал управителя и какво ви пишат хората отдолу ?? Или вие навярно сте служител в BILLA ?? Ахам ,разбирам !!!
31
8
 
0
 
! Отговори
Викотрия преди 10 години
Уважаеми г-не , публикувал тази снимка! Долната Ви инсимулация ми е безкрайно ясна, само безразсъден човек би ви повярвал!!!
30
0
 
4
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Котарака ни не иска да яде от кремвиршите. Изглежда жена ми е права като казва...котка, котешко яде ли бре мъжо...? С млякото не сме пробвали, защото не купувам от този измислен продукт !
29
1
 
5
 
! Отговори
Iss преди 10 години
Е това не е новост за била, да продава развалени продукти....
28
0
 
10
 
! Отговори
Пешо С. преди 10 години
До АнонименА ти си нает работник в биЛЛа (отбелязвам как не си объркал името!!!). Колко сте плоски и жалки! Можете да залъгвате пенсионери, но младежта ви разкрива евтините номера.
27
1
 
21
 
! Отговори
Пешо С. преди 10 години
Пълен *** е това мляко на Била. Не знам колко трябва да си наивен да им вярваш на плоските реклами. Избягвайте големите хранителни вериги и подкрепете малките магазини. Там са българските търговци.
26
2
 
21
 
! Отговори
гг преди 10 години
Зарежете големите вериги , те са под крилата на разни скрити крадци с много пари ....
25
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пазарувам основно от Билла и съм доволен.Случвало ми се е ,макар и много рядко да купя проблемна стока, но не по вина на Билла , а на производителя.Не съм имал проблеми с цени и винаги ми дават касов бон и то без да съм го искал, за разлика от кварталния магазин.Има и хубави квартални магазини до нас, но асортимента е много по беден, затова по-голямата част от покупките правя в Билла и като цяло съм доволен
24
4
 
23
 
! Отговори
Vesko преди 10 години
Аз съм от Пловдив и тукашните Билли са супер зле ,попадал съм на много стоки с изтекъл срок на годност и после спрях да пазарувам от тях !! Плюс това са доста по-скъпи от конкурентите им от Кауфланд и Карфур !!!
23
19
 
7
 
! Отговори
koi преди 10 години
Ebati platenia material
22
3
 
32
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До wtf"По хубаво от кварталния магазн няма. Добре че в моя квартал не фалираха."Много точно! За моя изненада наскоро започнах да пазарувам често от квартален магазин и бях приятно изненадан от качеството на стоката и цените спрямо (въпросния) хипермаркет.
21
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До дрън дрънМного ми стана интересно... Като пазаруваш "основно" и без оплаквания, купуваш ли домати и краставици, или каквото и да е от "топлата витрина"? "Качеството" на изредените е постоянно, и не са нужни усилия, за да се провери и докаже. За разлика от този инцидентен (надявам се) случай.
20
41
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пазарувам от Била от много време и нито веднъж не съм имала оплаквания.На мен също ми харесва точно това мляко.
19
59
 
15
 
! Отговори
дрън дрън преди 10 години
Смешници, пазарувам основно в Била, защото ми е квартален магазин и оплаквания нямам. В супер редките случаи, в които нещо не е било наред с дадена стока, веднага са ми я подменяли или връщали парите. А конкретно това мляко е много добро. Каква е гаранцията, че не си го замразил ти в скапания ти стар хладилник и сега не се правиш на интересен. Пазарувам основно български стоки и никога не са ме лъгали с цени.
18
9
 
21
 
! Отговори
1 преди 10 години
Прилича ми на антиреклама на Била.Спорете в съда и каквото съда реши.
17
10
 
29
 
! Отговори
wtf преди 10 години
По хубаво от кварталния магазн няма. Добре че в моя квартал не фалираха.
16
2
 
18
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Брей 14 богатия - ти откъде пазаруваш,за да ходим и ние там?!?!