Виртуално дърво
Виртуално дърво
Снимката е от ул. Шипка в София. Проекция на отрязано дърво:( Снимка: Vladi | 12 яну 2014 14:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
10218
22
2
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ преди 10 години
До Анонимен 5 :"Тук проблемът е, че не посадено нищо на негово място. "Зимата не се сади сади нищо! Когато едно дърво изсъхне става опасно за преминаващите автомобили и пешеходци и е напълно логично , да не кажа задължително да се отреже. А при подходящи метеорологични условия (определено зимата не е такава) се засажда ново.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До HEMY-VARNALIUSТи пък се обади толкова уместно по темата че прототюрките затанцуваха в гробовете си! Тюрк и турчин са различни понятия бе гений!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На дървото си му е било времето да се отреже, сега общината трябва да си довърши работата и да засади ново, а ние поне веднъж да не бъдем к.етени и да оставим новото да порастне.
6
4
 
1
 
! Отговори
HEMY-VARNALIUS преди 10 години
ТОТАЛИТАРНИЯТ ПОДХОД ЗА НЕСКОПОСНО БЕЗСМИСЛЕНО ПИШМАН-НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО "ПРЕИМЕНОВАНЕ" НА ВЕКОВНИ ОРГАНИЧНО ПОСТАНОВЕНИ ИМЕНА НА МЕСТНОСТИ И ОБЕКТИ В РЕГИОНА НА ВАРНА-ГРАД - ВСЕ ОЩЕ МНОЗИНА КОРЕНЯЦИ-ВАРНЕНЦИ ГОВОРЯТ "ГАГАУЗКИ" Т. Е. ПРОТОТУРСКИ - ОТ ПОДОЗРИТЕЛНО НЕПРОЗРАЧНО ОПЕРИРАЩ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ВАРНА, Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА ПОВТОРНО НЕЗАКОННО УСВОЯВАНЕ НА КРАЙГРАДСКИ ЗЕМЕЛНИ УЧАСТЪЦИ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО - ОСВЕН НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - ДА ПРЕНАСТРОЙВА ТЕКУЩИЯТ ГЕОГРАФСКИ РЕГИСТЪР НА МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук проблемът е, че не посадено нищо на негово място.
4
2
 
6
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Какво лошо виждате в това? Навсякъде по паркове и там където не пречат пъновете не се махат. След време пак ще се посади дърво на това място, защо трябва да се извади пъна и да се бетонира. Ама нали сме свикнали да виждаме във всяко нешо негативното, то и този пън ни пречи.
3
6
 
8
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
До 2Пич, в София има и други дървета, които могат да паднат върху някой, излизай с триона и не се прибирай, докато не решиш проблема!
2
8
 
18
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Сигурно е трябвало да не го отрежат това дърво, за да може съвсем естествено да падне върху някой човек. Какво мислиш по въпроса зелен нискоинтелигентен социопат?
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това е едно отбезумията на т.н. Зелени системи /Черни системи / на Столична овщина и на фандака.