Прекрасния Слънчев бряг
Прекрасния Слънчев бряг
Как се отводнява с риск да те удари кола... жалка картинка в Слънчев бряг Снимка: 5kov | 19 юни 2014 10:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
14089
2
34
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо си в много голяма грешка повечето от ходещите там са напълно нормални. Аз да не съм ненормален? ЗА 25 евро на ден къде другаде имаш закуска, преди обедна закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря а естествено и алкохол на корем, но колкото и да искаш да пише, ще пиеш един ден, после до края на престоя ще си само на безалкохолно, организма ти сам ще иска да възстанови, освен ако не си алкохолик. Най-хубавото е че има много мацки, които не трябва да спечелиш с джип и скъпи подаръци, може би за това нашите жени имат комплекс към курорта и го плюят, чужденките ги слагат в малкото си джобче и
17
2
 
1
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
До ВисшистТук коментираме именно защо нормалните хора не ходят там! Имам и колеги и познати, които решиха да ходят на Черноморието ни (не живея в България) и като се върнаха от там (именно Слънчев Бряг) впечатлението им е било именно презастрояването, шума, олигофренията и "някаква странна миризма из курорта", която не знаели точно каква е! ВСЕКИ ЕДИН, който е ходил там, а те не са малко. Който иска мармалад - отива там! Който иска нормални условия и истинска почивка - на друго място!
16
0
 
3
 
! Отговори
Висшист преди 9 години
Само плюене и още плюене и нареждане и мръсни приказки, за съжаление това е проблема на тази озлобена, обедняла финансово и духовно, елементарна нация Нищо конструктивно или положително (ама бетон имало, ама наркотици имало) АМА К'ВО ПРАВИТЕ ТАМ БРЕ??? Кой ви допря пистолета в слепоочието да ходите на Слънчев Бряг????? Ама ходете където си искате и не плюйте по неща, които другите харесват аз мога да почна да плюя по вас, но не го правя, защото именно това отличава гражданите от аборигените!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали знаете че Българския хейтър се има за най-интелигентен а всъщност е най-*** и живее в мизерия, защото от злоба няма време да работи., той мрази всичко Българско и родно. Както се казва обича да мрази. Стоичков цял свят го призна само тука го плюят, Бербатов цял свят го призна, тука е мразен, Левски, Българин го е предал и българин го е осъдил, Петко Войвода Българин го праща да гние във Варненските затвори... Хейтърите не пропуснаха и Кубрат Пулев и Станка Златева сега и Григор Димитров.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нито друсам, нито съм алкохолик и всяко лято съм си в Сл.Бряг, аз дори го наричам Българския Лас Вегас. Курорта е супер и тъй като съм ходил в "прословутата Гърция" с мръсни плажове без спасители както и в прословутата Анталия, която е само една централна улица а уличките под нея и над нея смърдят на пикня и изпрагнения а къщите на гето. Ходил съм и в Малта в гр.Буджиба. Хотел с три звезди, няма климатик,няма телевизор, стаята 10кв.м. плажа каманаци. В Сл.Бряг Ол.инклузив, мацки, плаж, супер яко
13
1
 
4
 
! Отговори
Висшист преди 9 години
Бях там с родителите си 2001. Изкарах си абитуриентската 2006 пак ТАМ! Да там ходих да работя и през лятото на 2009. Купона беше на макс КАКАО на Фед ле Гранд миналото лято. Обиколил съм цялото ни черноморие и никъде не съм си изкарвал по-добре!!! (вече съм си резервирал хотела за август) Поговорката е "Който търси - намира" ако търсиш пияници и фекалии това ще намериш! Аз търся купона и там си го намирам, който е чичак или мазна лелка да си ляга да спи някъде не да ходи на Сл. Бряг!!!!
12
1
 
1
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Един коментар (номер 6) направо ме удиви: "дали пък не си прасе сред хора". Значи, ценностната система на пишещият е повече от ниска и низка. Да разбирам, че там те считат за прасе ако не си пиян, надрусан или минимум си оправяш махмурлука от предната вечер с няколко бири до обяд!? Брех, не го знаех това! Предпочитам да си "прасея" и да се отдам някъде другаде на тихата си лудост, а нека "хората" да си ходят в Слънчев Бряг!
11
2
 
5
 
! Отговори
Висшист преди 9 години
Българина е най-добър в две неща: ДА ПЛЮЕ ПО ВСИЧКО И ВСИЧКИ и ДА НЕ ИЗПОЛЗВА МОЗЪКА СИ. Към всички плюещи вкл. и този качил снимката...Като тоооолкова сте против Слънчев Бряг и тоооолкова не ви харесва, КАКВО НА ПУ**А си М**НА правите там??? Има си курорти бол - кеф ти планина, кеф ти селски туризъм, кеф ти Гърция, кеф ти Анадола дигайте си чукалата и се махайте...Плюсове и минуси на курорта няма да обяснявам, на който му харесва ще ходи пак и пак, който не се кефи да се оправя!
10
3
 
10
 
! Отговори
do 10 преди 9 години
Ами навярно непълнолетният ти акъл не може да асимилира идеята на коментара ми. Това, че споменах 70те бе чисто илюстративно, а и трябва да ти кажа, че по това време всички можеха да си позволят да отидат на курорт без значение дали летен или зимен и легловата база бе ок. Остави партийните глупости, инфраструктурата е била точно изчислена. Това, че на теб ти харесва да газиш в бетонна джунгла, *** и върху теб да повръщат чужденци от балконите на грозните хотели е лично твой проблем.
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като прочетох за 70-те ми стана какъв човек стои зад компа ха ха. Мда 70-те легловата база в слънчев бряг сигурно е била 5000 легла. Вероятно запазени само за чужденци и за хора от министерски съвет. Може да си била някоя партийна секретарка, която е свикнала плажа да е само за теб и партията а сега "селяните" са превзели плажа ти а през 70-те са си пасли овцете. Съжалявам бабо ама прасетата не живееха в селата а в партийните централи. 70-те си припомняла лелеее.. жалка картинка
8
4
 
17
 
! Отговори
с преди 9 години
Тотална гнусотия са курортите по черноморието ни. Вижте снимки от 70те например, и ще се изумите колко красиво изглежда всичко, колко е поддържано и свежо. Сега няма място да се обърнеш, *** плуват до теб в морето, смърди и е пълно с жалки пропити убитаци от Англия и Германия или разни продънени *** от Скандинавието. Единствения изход е да се бутнат всички хотели без 6-7 и да се почне почти от нулата.
7
19
 
12
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Мда забелязъл съм, че най-големите критици на Сл.Бряг са хора, които не са стъпвали там. Гнусна била водата и морето. Сори ама морето в Сл.бряг се изследва от Международна организация и плажната ивица от св.Власт, Сл.Бряг, Несебър,Равда,Поморие,Бургас и Созопол е призната за най-добрата в България. Плажовете в този участък са обявени със син флаг. Тоест най-добрите! Другия път като си плюете по курортите, поне се информирайте и не лъжете. Няма друг тъкав народ да плюе всичко родно.
6
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми не се сещам за по як Български курорт от Сл.Бряг. Да за млади хора е и не за 20г. а поне до 40г. си изкарват супер. Да, не е за пенсионери. Пенсионерите още живеят в миналото и търсят плажове без хора. Свърши, такива плажове отдавна няма, вече сами може да събирате тен само по бански на терасата. И ако всички на плажа ти се струват прасета е време да преосмислиш, дали ти не си прасе сред хора. Като оня луд, който карал в насрещното и мислел другите за луди.
5
3
 
14
 
! Отговори
щирлиц преди 9 години
Като минат булдозерите,може и да стане прекрасен.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слънчев бряг е кв.Люлин на курортите.
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слънчев бряг.. или както е модерно сега "слънчака" е най-големия *** от нашите курорти. Ако си на 20 години може би ще е хубаво.. Току виж си забърсал някой пиянка - голям кеф. Ако не те оповръща - още по-голям. На мен не ми е приятно да отида на почивка и да съм заобиколен от прасета. Свалки стават на всякъде на по-морето, така че и това не го отчитам като плюс.
2
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Беше прекрасен!Сега е алкохолизирано-лай*ян и нормален човек не би отишъл на изтезание там!
1
1
 
31
 
! Отговори
Oi преди 9 години
*Прекрасният ;-)