Времето днес облачно, чака ли ни първия сняг тази седмица?

Максималните температури ще бъдат между 10 и 15 градуса
17 ное 2020 06:58, Ния Христова
1
Времето днес облачно, чака ли ни първия сняг тази седмица?
Снимка: Pixabay
През това денонощие обалчността от запад на изток ще се увеличава. Възможно е вечерта на отделни места в крайните западни и североизточни райони да има превалявания. ПРез деня ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са от 0 до 5 градуса, а максималните межде 10 и 15 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието преди обяд ще има значителна облачност, на места видимостта ще е намалена. Облачността от север ще се увеличава. Максималните температури на въздуха ще са 12-15 градуса, а на морската вода 15-16. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
 
Над планините облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8 градуса, а на 2000 метра около 4. 
 
Очаква се през нощта срещу сряда и в сряда да е облачно, възможно е да вали дъжд м много райони. Вятърът ще е от север, предимно слаб. В четвъртък се очаква да започне да прониква сравнително студен въздух. Температурите ще се понижават. В четвъртък и петък на повечето места облачността ще остане по-значителна. Вероятността за валежи е по-малка. Съществени разкъсвания на облачността ще има над Южна България в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Минчо Празников преди 3 години
Ко? Не!