Суходолци горят портрет на Бойко Борисов, били като в концлагер

Отново има протести срещу сметището в района
20 яну 2008 12:41,
39
Суходолци горят портрет на Бойко Борисов, били като в концлагер
Суходолци смятат, че кметът на София ги излъга за сметището. Снимка: БГНЕС

“Суходол - новият концентрационен лагер на Европа“, “Столичани, отровата стига и до вас”, “Искаме въздух, не боклуци” - тези лозунги издигнаха около 100 жители на Суходол, които се събраха на поредния протестен митинг срещу повторното отваряне на сметището в квартала, предаде репортер на БГНЕС.

Събралите се на протеста суходолци публично изгориха портрета на кмета на София Бойко Борисов.

Председателят на сдружението "Защита здравето и живота на населението и околната среда", което организира протеста, Венцислав Божилов, заяви, че в момента сдружението води пет дела, като едно от тях е лично срещу столичния кмет Бойко Борисов.

Божилов подчерта, че решение на Министерски съвет за отварянето на сметището няма, както стана ясно, след като ВАС остави без разглеждане.

ВАС определи жалбата като недопустима, тъй като няма официален документ за повторното отваряне на сметището, годен за обжалване.

Такъв документ не е представен на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
BOIKO преди 15 години
q go duhaite we samo bat boiko 6te oprai polojenieto
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
BB -*** 4ifutino!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ako sprat i Sofiqnci da ni zanimavat s tehnite si problemi i nie "selqnite"shte sme nai dovolni,zashtoto ni e omraznalo po cql den po radia i tv da se govori samo za revlivite sofiqnci
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дежурният шампион на корта Бойко Борисов претърпя неочаквана загуба. Столичният кмет и постоянният му партньор в тениса Иво Оташлийски играли на вързано в неделя, разказаха очевидци. Двубоят се състоял на закритите кортове на националния стадион "Васил Левски". За да мотивират съперниците си, Борисов и Оташлийски предложили облог от по двеста лева на двойка. При победа на нула гейма шампионският тандем щял да прибере три стотака. За изненада на кибиците кметът записал поражение, което не му се е случвало от месеци.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
do vsi4ki provincialisti i kuhi leiki vuv foruma!!- v suhodol cenite na imotite sa sus 50 evro po niski ot na tezi v dragelevci,horata v suhodol sa sofianci,a ne tezi v lulin,mladost drujba i dr. stoli4ni kvartali,za6toto suhodolci imat zemi a muhliovcite imat apartamenti samo..i o6te ne6to bokluka ne e na suhodolci,a na vsi4ki sofianci i suhodolci ne sa natrupali *** primerno v lulin,a lulinci sa si go natrupali!! vreme e kuhacite ot provinciqta kato ne im iznasq da se vurnat na selo i da ne davat akul za sofiiski problemi!! blagodarq za vnimanieto
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе Кире на теб хапчетата само час ли ти действат, смени ги с по силни бе бате. Беше се кротнал но за малко по леко ще се повредиш съвсем.
32
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 16 години
Сега пак ще чуем оправдания, че журналистите били два пъти повече от протестиращите. Т.е. около двеста души!
31
0
 
0
 
! Отговори
kiroooooo преди 16 години
Няма да я свалите, няма!!! Тази партия винаги прави най доброто за народа и сегашното правителство го доказва!!!А иначе по темтата - бой бой бой по тия селяни, строшете им кокалитееееееееееееееееееее
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
БСП че е дясна партия и държи много повече за интересите на работодателите вече е ясно на всички, но и седесарите са същите.Излиза че работниците ,хората на наемния труд които са 2 милиона си нямат вече партия.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ясно е като бял ден че партията на работодателите БСП се усра с лъжите си, но и бб не е човекът които може да му се има доверие.Какво ще правим след година и половина на иборите хора?
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кмета е гол.
27
0
 
0
 
! Отговори
Tenio преди 16 години
Заралииския *** се изгаря до с.Християново. Жителите на селото години наред се тровят със замърсения въздух и не могат дасе оплачат понеже те са "селяни" и нямат право на глас. А суходолци си мислят, че имат проблеми...
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
zashto Suhodolci ne protestiraha kogato i tqhniqt *** se izvozvashe kam drugi obshtini.Malko e egoistichno ot tqhna strana mai"boklukat ni da e drugade no ne pri nas"
25
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Горките суходолци.Още дъъъъъъълго цените на имотите ще бъдат като тези в Столипиново. :)))))
24
0
 
0
 
! Отговори
AcOrP преди 16 години
Аз съм от софия но не от суходол. Не съм толкова ***,че да гласувам за Б.Б. Сметището трябваше отдавна да е затворено. Предвиден е период за експлоатация на това сметище такаче да може да се рекултивира след това.Този срок вече беше удължаван когато протестираха суходолци защото това не е само техен проблем. Не е въпросът дали може да събере още *** а дали няма да се нанесат необратими щети. И са прави да протестират и бтв суходол е в софия ;) представете си еи така в най-близкия парк да го направят сметище мн яко ще бъде.Както БСП настройваше хората срещу учителите сега ГЕРБ настроива хората срещу суходолци. Задайте си въпросите,дали 100 човека от суходол затвориха сметището ? Или найстина това сметище трябва да е затворено. Похарчиха милиони за балиране и за извозване и за наем на други сметища. А в същото време това сметище може да работи ? София тепърва ще расте много и не се знае докаде ще стигне няма да е яко да има сметище в софия.
23
0
 
0
 
! Отговори
gshko преди 16 години
Kiro mn si zle we bate tezi hora si otstoqvat pravata a ne mul4ut kato tebe *** tupo!!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Станислав Николаев преди 16 години
Не съм от София нито от Суходол, ама ти изобщо наред ли си?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пак смешни коментари.
20
0
 
0
 
! Отговори
kiroooooo преди 16 години
и пак повтарям - бой бой бой бой по тия селяни...бой бой бой да видят те как ще пречат на софианци занапред
19
0
 
0
 
! Отговори
гробаря преди 16 години
Киро,по по лека да няма тупа-лупа по твоята глава фенче на Б.б.