Топлофикация ни успива с тънки сметки

От дружеството твърдят, че две трети от сметките за февруарското парно в София са под 100 лева
17 мар 2008 16:25,
6
Топлофикация ни успива с тънки сметки
Снимка: БГНЕС

Две трети от сметките за парно в София за февруари т.г. са под 100 лева, съобщиха от "Топлофикация" АД.

Между 100 лева и 150 лева са 20 на сто от сметките, 8 процента от сметките са в диапазона 150-200 лева, 3 процента - от 200 лева до 250 лева и 2 на сто - над 250 лева.

От днес сметките за топлинна енергия за февруари могат да се плащат в касите на дружеството или пък по безкасов път.

Касите са отворени от 7.00 ч. до 19.00 ч. всеки работен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
========= преди 16 години
Със обирджиите от всички топлинни счетоводства както и с уличните *** и с контрольорите от градския транспорт - трепай го докато диша . Никой не ги кара да служат на гадовете . Иначе нЕма оправия . Като няма кой да им вади кестените на по- големите и те сами на крака ще ни идват та да ни е по- на сгода и тех да ги подпукаме . Един по един , че те масово ни унищожават . Народа на *** обърнаха .
4
1
 
0
 
! Отговори
Kateto преди 16 години
Това си е кражба с разрешението на държавата.Фирмите за топлинно счетоводство са просто прикритие.Не можеш да си оплачеш ако не си носиш последната платена сметка.Не отговарят по същество защото не им изнася.При нас *** и дядка дето почина вече човека са занесли договор уж от входа и на тоя база не можем да се отървем още от Техем.Имали били договор.ТЕЦ-София ме пратиха да си живея на село и да не мрънкам.Ами като нямам село???Та спрях да плащам докато не ми докажат как са ми изчислили космичиските сметки от 2500-3000 на сезон.Имат си го и в собсотвенния си правилник ама защо да го спазват като няма санкции за това.
3
1
 
0
 
! Отговори
Тупан Текно преди 16 години
ХАХААХ да прав е номер 1. 2/3 от сметките са под 100 лева, защото са само такса мощност хахахахах. Абе има ли още хора където им плащат на тия ве хахахаха. Ако никой не им плати 1-2 години нема къде да одат. Те 100 000 дела няма как да заведат.
2
1
 
0
 
! Отговори
* преди 16 години
Гадни обирджии,гладници мръсни!Искам да ви кажа,мили хора,че положението в Бургас никак не е розово.При такова топло време и почти през целия ден спряно парно,плащаме луди сметки.Когато беше студено времето,парното слабо и сметките малкичко по-малки.*** скапани.Долу топлофикация!С парно без парно,пак ни обират и заради тръбите.Не знам дали ще прокопсаме в таз държавица красива...
1
1
 
0
 
! Отговори
Камата преди 16 години
Две трети от сметките са под 100 лв щото хората от безпаричие си спряха парното и плащат само за тръбите