Кметът погна незаконната реклама

15 билборда са премахнати, НДК и тя окичена цялата с незаконни светещи реклами
15
Кметът погна незаконната реклама
Снимка: БГНЕС

Петнадесет билборда, поставени без необходимите разрешителни ще бъдат премахнати след 11 август, съобщиха от Столичния инспекторат.

За по-малко от месец са премахнати десет незаконни билборда, четири светещи реклами по бул. “Витоша” и арка на производител на автомобили по Цариградско шосе.

Инспекторите са съставили констативен протокол и за сградата на НДК, който е обжалван от ръководството на комплекса.

Според проверката и направените констатации по сградата няма нито една законно поставена реклама.

С незаконната реклама в София се занимават инспекторите от Столичния инспекторат, заедно с представители на сектор "Реклама" в Столичната община, дирекция "Контрол по строителството" и дирекция "Архитектура и градоустройство".

Ще бъдат премахвани и рекламите, които се поставят в близост до кръстовища и по стълбовете на градския транспорт или уличното осветление, без никакво законно основание.

Столичният инспекторат разполага с 90 000 лева за премахването на незаконно поставените съоръжения.

Dnes.bg припомня, че преди по–малко от месец Столична община обяви, че ще започне кампания по почистването на София от незаконната реклама.

Освен нелегални билбордове ще бъдат премахвани и стари соцреклами, които все още се срещат по централните улици на столицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе да прави нещо..лошо,да не прави пак лошо,абе вие шопите май само си чешите езиците и за нищо друго не ставате,каква работа вършите ,че да критикувате Бойко Борисов,седите тук и му дърчете т,шаците ...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе то да не прави нищо лошо,да прави пак лошо..ей дървени глави сте това шопите,само на приказки я докарвате...
12
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
то небеше бойко темерут небеше *** ..гледал лошо , а вие сте ангелчета небесни сигурно....щото за нечовешко отношение ,*** такива....сигурно вчера сте дошли я от село я от прованса ....спрете да го обиждате защото ви се влошава здравето по тоя начин ,убеден съм че ви треперят ръцете от злоба ..освен пяната която сигурно се лее по клавиатурата докато пишете...
11
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Абе хора вие нормални ли сте ???? каква е тая злоба нечовешка ,какви са тия обиди злобни ,какво толкова ви е направил човека Бойко Борисов ,за пръв път виждам толкова злоба...идете се лекувайте бе хора ,сигурно имате пяна на устата докато пишете коментарите...
10
0
 
0
 
! Отговори
ЕНИМЕТ преди 15 години
бойко е и самовлюбен пуяк, която само лае и нищо не прави - май му падн рейтингчето на този наркоконтрольор и се опитва да си го вдигне с евтини PR-акцийки, ами като е толкова загрижен, що например не вземе мерки да поправи бетонените колчета в Борисовата градина, които приятелите му мутри най-безцеремнонно изкъртиха за да си влизат по-лесно с джиповете, до басейна, който между другото е свърталище на подземния свят - и това насред София - какво ще кажеш, псевдо-кмете, който успя да излъжеш *** и с платената подкрепа на таксиметраджиите и маршрутко-мафията успя да се докопаш до кокала - ЗАЩО НЕ ПУСКАШ МЕТРОТО И ГО БАВИШ ВСЯЧЕКИ - какво ще отговориш, мръснико - ами щото с пускането му в действие ще секне далаверата на братята ти мутри
9
0
 
0
 
! Отговори
M.Jane преди 15 години
бреиии,ще се разплача от умиление.сега като ги разкара и лошите билбордове , София съвсем ще заприлича на една райска градина
8
0
 
0
 
! Отговори
Андро преди 15 години
бойко отново се показа като най-смешният човек на републиката или на монархията може би - не зная точно
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Антените ,които поставят по покривите на къщите и блоковете на Глобул и МТЛ кой ще маха?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ми че те половината билбордове в града са на Диляна Грозданова и мъжа й Пъпката ........... кви поръчки, кви пет лв. то се знае кое на кой е....дейстията на кметчето са повече от комерсиални ......
5
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 15 години
То това ние го знаеме . В софия незаконните билбордове са над 4 000 само че собствениците на тези не са дали на Бойко пари за предизборна каампания и сега дойде момента за разплата . Да почертая само че от софийското дружество което отговаря за билбордовете и наскоро имаше скандал са източени около 200 000 евро по посока кандидат кметска кампания на Б. Борисов .
4
0
 
0
 
! Отговори
piker преди 15 години
hahahahahahaто билбордовете ясно :) - те са удобни за симулиране на дейност.Щото са големи и като ги махат става патаклама и е готинко по случая с махамето им тоя дебилен темерут да се весне по новините и да гледа лошо и да каже как сега големите, страшни и опасни реклами къщи ше бъдат наказани! :)Аз обаче питам - тоя позьор темерутест - кога ще свали коледната украса, която вече 2ра година събира прах по улиците в центъра :))))))))))))))))))))))))))номера е че ако тръгне коледните украси - веднага всички ще наскачат - "Ае басси заплеса, чак сега ли се сети?!"; А с билбордчетата ще излезе нашия по новините, ще погледне лошо и ще каже "Аз сега на тях мамицата им ще разплача на рекламаджиите дето ни замърсяват града !" - и 15 пенсионерки ше се подмокрят пред телевизорите :))))))))))))))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
то добре ,че ще ги махнат , но ще има ли глоби за тези, който са ги поставили и за тези ,който са ги поръчали??? Ако няма , то всичко би било безмислено , защото после ще бъдят поставени нови.(и глобата да не е 2000 лева , защото пак е безмислено)
2
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
а грозните хартийки по дърветата ще ги премахне ли кметът? тия липи и кестени да не са им бащиния на башмайсторите дето къртят, режат и мажат!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мммм ще ми идват нови поръчки! :):):):)