Ограничения на движението по Околовръстния път

Това се налага заради рехабилитация на част от Южната дъга
27 май 2011 08:45,
11
Ограничения на движението по Околовръстния път
Снимка: Булфото

Забранява се влизането на превозни средства в участък по Околовръстен път, съобщиха от Столична община.

От 00.00 часа до 4.30 часа на 27 и 28 май 2011г. се забранява влизането на МПС в двете посоки между пътен възел „Симеоново” и пътен възел „Младост”.

До 24.00 часа на 15 юни се забранява влизането на превозни средства с височина, включително и товара, по-голям от 3,50 м и товарни автомобили с дължина, включително и товара, по-голям от 10 метра по Околовръстния път между пътен възел „Младост” и пътен възел „Симеоново” в посока Пловдив.

Ограниченията се въвеждат поради рехабилитацията и реконструкцията на Южната дъга от км 41+137.87 до км 44+720 и пътна връзка №2 на пътен възел „Младост“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
шегата настрана,ама от 2 дни ремонтират и нашия бул. асен николов в люлин. аз мислех,че само цариградско,мария луиза и ботев се ремонтират всяка година. а то - изгря слънце и на нашата улица!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво е, че се ремонтираха доста улици и пътища напоследък и продължават да се ремонтират!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми нормално, пътят беше отворен наскоро, съвсем нормално е да има довършителни неща!
8
1
 
4
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Супер! Ще има нови маркировки и може би ще се сложат допълнителни мантинели по островчетата. Като се сетя как изглеждаше този участък преди 5-6 години иии направо не мога да повярвам по какво околовръстно се движим в момента! Най-важното е че изграденото до момента се поддържа.
7
1
 
3
 
! Отговори
Саня преди 12 години
Рехабилитация не означава, че пътя се е развалил... Просто трябва профилактика... така е навсякъде в чужбина и така трябва да бъде!!!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кумонделите ще кажат : харода околовръстно не яде :D аз предлагам да ги заровят под пътя всичките тамън нещо полезно през живота си да направят !
5
3
 
11
 
! Отговори
Blake преди 12 години
Тъпите *** кръв акат всеки път когато се прави нещо ново. Яд ги е, че им спряха кранчето и правят от мухата слон при всяка възможност. Ама ще го духате и на следващите избори, смотаняциииии...
4
2
 
21
 
! Отговори
M преди 12 години
Само да кажа, че първо трябва да се чете какво е написано и тогава да се пишат първосигнални коментари. Става на въпрос, че ще се затваря околовръсното от Симеоново до Младост а там никога не е откривано фанфарно защото сега го строят. А това как е написано в статията е друг въпрос. Мисля че е съвсем нормално за да се изгради новата отсечка да се спира движението от време на време.
3
15
 
6
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Кога го направиха, кога се развали... и за какво ги дадохме тия милиони на километър? След една година да е за рехабилитация?! ДМГНЧКМВГЗ!!!
2
8
 
15
 
! Отговори
до идиота преди 12 години
абе, вие, комунагите, наистина ли сте толкова *** и прости или само се правите. Не може нормален човек да плюе нещо, което е 100% полезно за всички...добре че вие не крадяхте!
1
15
 
9
 
! Отговори
Чопър преди 12 години
Рехабилация-ремонт на Южната дъга една година след фанфарното откриване и режене на ленти,но за чия сметка бе Боко,Фандъково Пленлиев.Пак парички в джобовете . Само голяма пошулка и паричко на гърба на всички българи.