Общината отказа да е съорганизатор на гейпарада

Маршрутът на "София прайд" обаче ще е обезопасен
9 юни 2011 14:26,
314
Общината отказа да е съорганизатор на гейпарада
Снимка: архив Булфото

Столичната община отказа предложението на левия общинар Георги Кадиев, "Московска 33" да стане съоржганизатор на гейпарада в София, планиран за 18 юни.

Още по темата
2 юни 2011 09:43
568

"По никакъв начин не приемам шествието като маркетинг и реклама на различната ориентация", обоснова се Кадиев, но общинарите го бламираха.

Преди седмица представителите на ЛГБТ организаторите на "София прайд" обясниха пред кмета  Йорданка Фандъкова, че не искат финансиране от страна на общината, а подкрепа.

Днес зам.-кметът Иван Сотиров обяви, че маршрутът на шествието вече е съгласуван с полицията.

По думите му по същото време и по същия маршрут няма да се допусне да има други мероприятия, взети са всички мерки за безопасността на проявата, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев ще го води.
235
0
 
3
 
! Отговори
До 241 преди 13 години
Ако и ти влизаш в определението ***? Х-(
234
1
 
4
 
! Отговори
До Simon преди 13 години
Ами,почти съм убедена!Не че мога да присъствам,тъй като съм EU citizen и няма да съм в България,но определено това не е от типичните паради,последствията ще са,упс...виж само подгрявката,каква е ;)
233
2
 
1
 
! Отговори
до 232 преди 13 години
Не се пробвай да извъртиш темата от *** в чисто човешката омраза ! На повечето от така посочените групирания в естествената им среда им демонстрирай *** с парад и те не ще са по различни от реакцията на нормалния, здрав, хетеросексуален българин! Всъшност някой от тях ще са свирепи и не така толерантни както е бг.
232
2
 
4
 
! Отговори
Аз до 236 преди 13 години
Ти накрая ще поискаш и ***.
231
0
 
2
 
! Отговори
simon преди 13 години
еми...виж това не знам. в берлин на който му се танцуваше и маскираше...се включваше. тука мислиш, че няма да те допуснат ли? съмнявам се:) а за чалгата...нямам какво да коментирам...това като факт ли ми го казвах или аргумент?
230
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Абе как така Азис е номер 1 с тая хомофобия?
229
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета коментарите и се чудя кой ходи по концертите на Азис...........
228
1
 
3
 
! Отговори
crus преди 13 години
235....е ок ми то имаме достатъчно примерно фолк клубове ...там си е същото
227
2
 
4
 
! Отговори
до Simon преди 13 години
Факт е,че парадите са яки,но защо да бъде само за гей обществото?Като гледам г-н ЕU citizen e метросексуален и той ще участва.Искам и аз!Нека всички да се присъединим!И аз искам да се маскирам,фризирам,парфюмирам и "ексибиционирам"... :)
226
2
 
4
 
! Отговори
simon преди 13 години
ами щото е забавно. на love parade в берлин кво му беше лошото? докато не се изтрепаха де, ама това е проблем на сигурността. просто е много забавно. музика, танци, шарении, голотия...нищо по-различно от парада в берлин или бразилия, просто по-малак, щото е в бг :)
225
2
 
9
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 13 години
АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ ПАРАД НА СВОБОДНОТО ПУШЕНЕ НА МАРИХУАНА. ЕДИН ДЕН ДА Е ЛЕГАЛНО ВСЕКИ ДА НОСИ И ДА ПУШИ И ДА ОБИКАЛЯМЕ ИЗ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДА НИ ВИДЯТ ЧЕ НЕ СМЕ НАРКОМАНИМ, ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ ПРОПАДНЯЦИ А ХОРА С РАБОТА, ОБРАЗОВАНИЕ И ВКУС КЪМ ЖИВОТА.
224
1
 
5
 
! Отговори
crus преди 13 години
230 ок аз принципно се смятам за толерантен ...ама подскажи ми защо е нужна тази демонстрация???
223
6
 
5
 
! Отговори
simon преди 13 години
хахахаха, става все по-забавно, са мразим и евреите, масоните, ***.... *** така или иначе, американците естествено, германците, французите, турците.... много *** народ сме :)))
222
3
 
5
 
! Отговори
simon преди 13 години
ама тва е само щото не си си слагал щипки до сега:)))) може и да ти хареса ако опиташ :)))) мани майтапа. не съм казвал, 1е е нормално, просто съм присъствал на такива паради в чужбина ( като наблюдател :))))) ) и е супер забавно.
221
3
 
8
 
! Отговори
Доктор Манафчо Педер преди 13 години
При мен идват на преглед главно и предимно ***.Забелязах че те нямат хемороиди(маясъл на турски):-))).Сигурно щот редовно им продухват кюнците...Както се казва-сладка болка в ауспуха...
220
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-много гейове има в средите на юдео-масоните.Там в 33-та степен задължително трябва да си гей.
219
2
 
8
 
! Отговори
до пинчерите / гей преди 13 години
Едно не разбрах, ****ка му! Е*али са те у г-зо, ял си белтъци, О`К ! Ама що парадираш ?
218
1
 
3
 
! Отговори
crus преди 13 години
221 по твоята логика излиза че всички видове секс са нормални ?!? ами ок ама примерно за мен не е нормален секса с кон примерно ... златния дъжд също не го разбирам ,игрите с щипки и всякакви мъчения съще не ми се виждат нормални ....
217
2
 
10
 
! Отговори
До 18-ти преди 13 години
Да но ти да си видял хетеросексуални да се движат по патки и по сливи и да демонстрират това.Щом *** искат да се *** помежду си,нека си го правят,не ми дреме.Ама да парадират публчно с това - ще ме извинявате много.Стойте си по гей-баровете и ако искате си сцепвайте задниците,не ми дреме.Но аз не искам децата ни да стават неволни свидетели на болните ви сексуални наклонности.