Гей парадът няма да затвори напълно улици в столицата

От 16,30 до 17,30 ще има шествие, водено от камион-платформа
16 юни 2011 16:20,
75
Гей парадът няма да затвори напълно улици в столицата

Няма да се затварят напълно улици и булеварди в столицата заради "София прайд 2011", който ще се състои на 18 юни, съобщиха от Столичната община.

Във времето между 16,30 и 17,30 ч. ще има шествие, водено от камион-платформа, по маршрут от пешеходния мост пред НДК по ул."Фр. Нансен", бул. "Васил Левски", бул. "Цар Освободител" до паметника на Съветската армия.

При преминаването на шествието от "Пътна полиция" ще спират и пропускат поетапно движението на останалите превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: гей парад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
3
 
! Отговори
ехооо редакцията преди 12 години
що не сложихте снимка от истинското мижаво парадче с катафалкоподобната платформичка, на която се бяха качили десетина хлапака, организирано от властите по всички правила на клубните комсомолски мериприятия на открито от татово време - коли с подсилена спец полиция,кордон, обикновена полиция, параванно заграждение, пропуск през който не се допускат ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ДО ЧАСТНОТО МЕРОПРИЯТИЕ... Тая снимка не е от днешния софийски парад.
71
1
 
1
 
! Отговори
EGO преди 12 години
...да заразява децата на здравите хора.... ХАХАХАХАХХАХАХАА :DDDDD Колко сте смотани!!!! Да го *** :ppp
70
3
 
2
 
! Отговори
роно2 преди 12 години
боко ли им даде на педерунгелите да ми се повяват на фокус бре?? леле батковците скинари като ви гепат ше отворите по още 10 цола тръбата помиара мрасни
69
5
 
0
 
! Отговори
кои права им били преди 12 години
нарушени на гейовете ?! Как кои , ами не им разрешаваме да си осиновят момченца ! И те са хора и те искат да имат деца и да ги възпитат като пълноценни граждани ! Хайди моля ви се !
68
4
 
8
 
! Отговори
Пикльото преди 12 години
Да ти пикам на гей парадите..
67
4
 
2
 
! Отговори
гацо преди 12 години
трябва да има гей-парад, за да се формира една нова група потребители на гей-дрешки, гей-списания, гей-телевизии, гей-заведения... трябва да има гей-права, гей-организации, да се цоцат парички, всички, които се чувстват объркани и пренебрегнати да се пишат гейове, за да получават защита, да не могат да ги уволняват, да ги назначават с преференции. Гей-бизнеса е бизнес за милиарди и не сме го измислили ние. Що да няма парад на емо-тата, на транссексуалните, геронтофилите, ами защото са малко...
66
5
 
3
 
! Отговори
любопитен преди 12 години
Хомосексуалистите са тежко психически обременени хора, с различна от нормалните хора сексуална ориентация, водеща до психически деформаций, поради което се чувстват дискриминирани и търсят,чрез ,,паради,,показност и обществена еманципация.Странно защо тяхните паради се толерират и насърчават за да могат да се приемат като нещо нормално,а на останалите маргинални групи с психически зависимости и отклонения/наркоманийте и др./се преследват от закона и подлагат на безкомпромисно принудително лечение.
65
4
 
5
 
! Отговори
гейка преди 12 години
и стига вече с тоя запад и великите им ценности,защото те са абсолютно деградирали и потъват именно благодарение на богоборството си,а ние сме *** да им подражваме!не може да се съди за това,доколко е развито едно общество,само защото имат много лъскави витрини и им дават свободно да си бъркат по д*****е!
64
4
 
4
 
! Отговори
гейка преди 12 години
кое им е забранено?!то това означава да не си равен с останалите!ама искали еца да имат-еми няма,не може-това е-природата си е казала думата и не е необходимо да се правят на много разкрепостени и модерни и да вървят срещу природата,защото ,както виждаме,тя жестоко наказва!искаш да си ***,не искаш мъже-добре,тогава правиш избор и не можеш да имаш семейство-много е просто.
63
5
 
3
 
! Отговори
гейка преди 12 години
Абе аз не мога да разбера кои точно права са им нарушени на итя?!Кое,бе,кажете ми моля ви се:забранено им да пресичат на зелено,левия завой ли им е забранен:),не им даваме да минават по пешеходната пътека,продавачката в магазина първо се интересува от сексуалната им ориентация и не им дава да си купят салам ако са гейове или лесбита,забранено им да си купуват ***,да карат шофьорски курсове,да си купуват автомобили,забранено им е да ходят по изложби,да ходят на театър?!
62
4
 
3
 
! Отговори
Селекционер преди 12 години
Абе не мога да разбера кои световни властеимащи кръгове имат за интерес да спонсорират и насаждат антихуманата и противоречаща на здравите и нормални хора,световна идея да се парадира с всичко противоестественно, ненормално и изродено с цел да се отъждествят към традиционно установените обществни критерий на нормалното!?Човечеството е оцеляло през дългата си хилядолетна история, само благодарение на вроденият си здрав инстикт за самосъхранение и на способността си безмилостно да изолира,премахва и унищожава из корен,всичко заразно вредно, неизличимо болно, отделяйки здравите от болните и психически увредени и неуравновесени случай на хора с изродена физика и променена психическа нагласа.
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айдеее на мелетоооо:)
60
6
 
6
 
! Отговори
aa преди 12 години
човек като е болен си седи в къщи и се лекува а не ходи да заразява децата на здравите хора
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sergei stanisev dali e pokanen ???
58
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидатът за кмет на БСП Кадиев подкрепя гей-парада и щял да присъства! Подкрепя също и строителството на нова джамия /ислямски център/ в София. Браво! Какво още ще подкрепи за да гласуват за него повече софиянци? Или поне той така си мисли. Само че греши! Буди единствено насмешка. Мислех го за интелигентен човек. Е, поне БСП показа истинската си същност! Четете ли, червени другари? Или и вие ще подкрепите жалкото шествие? Нямам нищо против тези хора, но да са дискретни и ненатрапчиви.
57
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Утре ще поискат да правят свои ежегодни паради педофили, зоофили, некрофили и всевъзможни нещофили и ще заплашват, че ако не им позволим, ще се оплачат от дискриминация.На изметта направиш ли и дори малка отстъпка, неизбежно ти се качва на главата.
56
4
 
2
 
! Отговори
Гордостта иде преди 12 години
след дълбок анализ . Шаренията е съпътстващо явление .
55
7
 
2
 
! Отговори
До Българин преди 12 години
А ти сигурен ли си, че си българин, а не някой иранец?
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След днешния ден на траур би било прекрасно на 18-ти да бъдат пребити колкото се може повече гейове, после минете покрай джамията и там пребийте някой и се приберете вкъщи и напишете във фейсбука: DA JIVEE МАIKA BALGARIQ!
53
5
 
4
 
! Отговори
сърГей преди 12 години
Може да съм гей обаче съм амбициозен!!!