Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли

БМВ и Ауди катастрофираха на бул. "България" в столицата
Обновена: 5 авг 2011 14:04 | 5 авг 2011 08:57,
392
Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли
Снимка: архив Булфото

Двама пешеходци загинаха, след като бяха пометени от две леки коли на бул. „България“ в столицата около 1 часа тази нощ, съобщиха от МВР.

Загиналите са мъж на 34 години, който е починал във ВМА, и жена на 39 години, която е починала на път за "Пирогов". По време на инцидента хората са се намирали на спирка на градския транспорт.

Две коли с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

По първоначална информация БМВ-то се е движело с бавна скорост, но покрай него профучало аудито. Двете коли се ударили странично, излезли от пътното платно, забили се в тревните площи и помели хората на спирката в района на площад „Ручей“.

Аудиото е управлявано от 23-годишен шофьор, а БМВ-то – от 21-годишен младеж. Двамата шофьори не са пострадали, а дрегерът не е отчел алкохол в кръвта им.

Работата по случая продължава за изясняване на механизма и причините за възникналото произшествие. Назначени са експертизи. Направен е оглед на местопроизшествието и на двата автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Какво се чудите, промениха законът така, че все повече нарушения и идиотии на пътят да се наказват не със отнемане на книжката или дори затвор, а с глобички - защото не е важно колко Българи ще загиват по пътищата, че дори на тротоара, а важното е Дянков и ушевите да прибират пари !!!Щом почнаха и по тротоарите да ни газят - ние какво - да скачаме по дърветата ли, за да отидем донякъде? Ние да не сме някакви нинджи, бе ?!?
319
1
 
6
 
! Отговори
Йордек преди 12 години
дае , и катаджиите и шофьорите да ги засипеш с негасена вар и вода ... и аз съм шофъор , но мога да кажа , че първата година като си земеш книжката , дори трабант да караш си е тръпка да спортуваш по улиците ... просто буйната младост си казва думата . сега като видях няколко по-страшни картини , като минах няколко пъти на косъм и аз се успокоих , ама някой не са такива късметлии ... това за новобранците , а за катаджиите...как се правят на големи шефове...злоупотреба със служебното положение!
318
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 322Да започнат от пръстите на краката и да се движат с 2 см/час за разлика от тях!
317
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега е редно шофьорите на двете коли да бъдат бавно прегазени от валяк.
316
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 319никой в кат няма да реагира щом полковник стоевски го върнаха на работа..пакденя му започва с шише водка ..
315
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 316пич, ако БМВ-то ти е 10 годишна 316-ка ще ти повярвам че спазваш закона и си го закупил с труд, в останалите случаи заблуждаваш само себе си.
314
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам книжка от 34 години. Останали са ми 22 точки от всичко 39 за тези години. А ако ви кажа за какво са отнети, най-много да ви напуши смях. Но иначе убийците прелитат по няколко пъти на ден в разстояние на два часа покрай мен. На тях не им взимат точки, дори за убийство не стигат до съда. Една моя позната така и не отиде да си изкара курсовете. Страх ме е, казва! То е ужас по пътищата
313
1
 
2
 
! Отговори
Отверката преди 12 години
.. от известно време пътувам с 20 см кръстата отверка предназначена за женички с адамови ябълки, а на смъркачи като тези двамата за носленцата. Няма да се поколебая да я използвам в ***, след като ще го лежа 2,3 години :)
312
4
 
9
 
! Отговори
Собственик на BMW преди 12 години
Карам BMW, купено с лично изкарани пари и гарантирам, че карам внимателно и спазвам ЗДвП. На 22 години съм и се вбесявам и от по-младите и от по-старите водачи, които карат малоумно. За съжаление много хора си мислят, че са безсмъртни и обикновено доказват противното. Много ми е интересно обаче, ако 40 годишно ченге ме удари, кой ли ще го изкарат виновен...
311
0
 
13
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
Да, кога най-после ще видим справедливост! Нещата ще вървят трудно, докато държавата не започне да си върши работата! Това чувство за безнаказаност ще води до все повече такива нещастия! А някой ден това ще застигне и хората, които се правят, че нищо не е станало и ги оправдават или пускат срещу някаква смешна гаранция! Направо е ужасно да загиват хора без никаква вина, а тези изверги после да продължават да бродят свободни и щастливи!
310
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преци нали имаше случай на премазан катаджия-шофьорът не го видял,защото в това време си сменял станциите на радиото.
309
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбирам близките на всички невинно загинали по пътищата. Но вместо да слагат кръстове на жертвите, да сложат кръст на виновните. Да ги и копелетата мръсни....
308
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължавайте да слагате кръстове на местата на невинно загиналите, вместо да сложите кръст на виновните. Да видите докъде ще стигнете!
307
0
 
11
 
! Отговори
.!. преди 12 години
тия са от спонсорите 100% ... А какво стана с тоя с джипа Йожи ли беше къв беше каде утрепа цело семейство в бояна ???
306
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 278И в единствения тунел на Пловдив имаше камера на всеки три метра. Всичките фалшиви. Камуфлаж като всичко останало в тая държава. А катаджиите...прав си. Ще съсипят живота на някой *** щото му е изгорял единия габарит! А чистотата забърсва кръвта от асфалта защото не трябва да има никакви следи и улики! Нема го човека, некой го е згазил,ама не се знае кой!!!!!
305
0
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Може би и тези 2 коли са били в списъка на спонсорите на МВР. След като си позволяват да карат без гражданска. Ето до това води когато има "данък спокойствие".
304
0
 
16
 
! Отговори
Deni преди 12 години
Пикльовци, дупета, пияндета - все тая. Нямат респект към съдебна система, полиция - утре ще бутнат от парите на мама и тати (както са си взели и книжките) и след година пак ще са на свобода. А са си отишли две души... И тези случаи станаха ежедневие, не прецедент .... защото тези, които могат да помогнат това нещо да СПРЕ, НЕ ИМ ПРЕЧИ - те не ходят пеша и са безсмъртни!!!
303
0
 
12
 
! Отговори
BG преди 12 години
Хайде сега състезателите в затвора до живот.
302
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За коп*а е много добре че не са в Албания , защото вече щяха да са обезглавени от близките на загиналите. А сега "тате" като плати където трябва ще ги пуснат. Няма да се учудя ако изкарат загиналите виновни че не са си били в къщи а на тротоара. Все пак сме правова държава и и правата на убийците винаги са защитени тук.
301
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина Bmw-то е ударено.Видях на репортажа ,че лявата му страна е цялата сплескана.