Пътен полицай загина при катастрофа в София

Мъжът пътувал с личната си кола за работа
Обновена: 13 авг 2011 11:49 | 13 авг 2011 11:48,
313
Пътен полицай загина при катастрофа в София
Снимка: архив, Булфото

30-годишен пътен полицай загина при катастрофа на столичния булевард "Никола Мушанов", съобщиха от МВР.

Мъжът е пътувал с личната си кола за работа.  Инцидентът станал малко след 8 часа тази сутрин. Полицаят изгубил контрол върху автомобила, който е шофирал.

Колата се е ударила в стълб и водачът загинал на място.

Няма други  пострадали при катастрофата. Предстои да се установят причините за злополуката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: полицайкатасрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
shibaniq policai bahlqsal kak ne izmrat vs tiq gladni marshi veee
288
1
 
0
 
! Отговори
Jayan преди 12 години
This does look promsinig. I'll keeping back for more.
287
1
 
0
 
! Отговори
Chianna преди 12 години
I'm so glad I found my solution olinne.
286
1
 
0
 
! Отговори
Lyza преди 12 години
It's like you're on a mssioin to save me time and money!
285
2
 
3
 
! Отговори
до 278 преди 12 години
Вие не сте народ и нация,а сте ПРОСТО *** ЗАХВЪРЛЕНА ДА ГНИЕ В КАНАВКАТА.ТОВА Е В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЕ БЪЛГАРИНА.*** И ПОЛОВИНА.ЛОШОТО,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ МИНАВА,ТОЛКОВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ТОВА НАПРЕДВА ВЪВ ВАС.Умник,я ми обясни къде е тук етническата не търпимост,къде точно това прочети.написаното си е точно и вярно,колко то и да е болно.щото става дума за загинал човек и тук се почва полицай фуражка ушев и какво ли не затова ние закано че сме *** нямаме уважение нито към себе си нито къ
284
1
 
1
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
За Людмил знам,че баща му е платил здраво за да несе казва името му и от каде е.100% знам,че е от Кюстендил въпрос на време е да разбера кой Е!!!!
283
1
 
9
 
! Отговори
aaaaa преди 12 години
абе какъвто и да е бил,става дума за човешки животСтига сте плюли, защо българите сме такива злобни хора..
282
2
 
1
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Да съберем някой лев , да помогнем на човека " загинал при изпълнение на служебния си дълг " ?
281
17
 
6
 
! Отговори
чьорная собатка преди 12 години
Пътен полициай загина на пътиа ми звучи катоКорумпиран полициай загина на кураСлушам си Блак Сабат, поркам си гроздова и сме намерили един куфар от дедо със пресъхнали цигари Слънце. Пушачи, дедо почина на 87 години от страост без болести- бах таа крива нива , тва Слънце, тоиа тутун. Ориенталските тутюни не са толкоз канцерогенни- в Щатите пафкат некави рафинирани Вирджинии като при рафинирането ти оставят отровите-напърво място са по брои на ракова на дробовете. арабското население в Близкия исток , надвишаващо по численност УСаците има на порядаци по-малко болни от рак на дробовете, и починали от рак на дробовете- те пушат ориенталски нерафинирани тутуни, майна.да де ама къде е връзката с пътниа полицай починал на пътия? връзката че тоя пич си е размазал дробовете и е умрял в адски мъки от задушаване- а така се умира от рак на белите дробове.изводът е пафкайте вирджиния и карайте със 150 км/ч накрая резултатът е същия. смазни дробове, блокирано дишане, липса на кислород, муки, агония и смърт от задушаване.аз си пуша на дедо пресъхналото Слънце, поркам си ракията и си слушам както казва един руски симпатяга на морето "Хочу послушать Чьорная Собатка" Блак Сабат бе майна, а той казава за нас е чьорная собатка, наздраве на всички които обичат себе си и хората
280
0
 
2
 
! Отговори
Газибарев преди 12 години
До 278Тва да не ти е доносническия комунизъм бе... у нашата смешна капиталистическа демокрация иаме право на свобода на словото... Не виждам каква етническа нетърпимост наслагва типчето с неговото мнение. Етническата нетърпимост я създават последните 4 български правителства с неадекватната си ополитика в това отношение. Иначе човека е съвсем прав... Само като се огледам в София по улиците, кви *** се придвижват... Ние не можеме да ходиме, а сме тръгнали да имаме претенции...
279
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква ирония
278
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
обяснението идва с първите думи: ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ. значи е бързал за хранилката,да не му я заеме колега.
277
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на сух път караш в града - значи,не повече от 50 км/час,след 8 часа,когато все пак има движение.......и как така изпускаш контрола на колата?
276
0
 
28
 
! Отговори
така... преди 12 години
"Бисер и Людмил не са се гонили с колите, казаха от КАТ. Двамата дори не се познавали. Видели се за първи път след нещастието на бул. "България". Опитали да помогнат на пострадалите Паула и Николай, които починали на път за болницата."Двете ***, които оставиха дете сираче убивайки 2ма пешеходци на бул. България.Бисер Андреев син на софийския прокурор Венцислав Андреев и уж неприятеля му Людмил, според КАТ, чиято фамилия не се споменава никъде, защото явно баща му е от по-голям калибър!!!
275
4
 
10
 
! Отговори
хммм преди 12 години
Тоя да не е бягал от някой, дори за *** с фуражка 150км са твърде много!!!
274
5
 
20
 
! Отговори
Ветринаро преди 12 години
Гледах новините по БТВ и там бе отразено, съвсем коректно, като имаше и двама трима очевидци, които казаха, че може би е се движел с около 150 км. в час. Тук в днес.Бг цитират почти по същия начину както и по БНТ. Ченгенцето дето требе да се грижи за реда си го е заслужило. Както вика народа - всяка *** си има своята коледа.
273
1
 
6
 
! Отговори
дънкън Мак Аут преди 12 години
истински безсмъртните сме малко и кат-аматьорите още не са качили level за да се ползват от тая благинка
272
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя селфкилър затвърди мнението ми, че ченгетата са класни ***!!!
271
15
 
14
 
! Отговори
Биолог преди 12 години
Някой спомена, че пребилия се имал дете на 3 годинки. Да е живо е здраво и дано да е от друг. Да е наследило гените на майка си и съседа, щото ако има гените на това камикадзе дето се уби, ще го очакват големи проблеми.
270
1
 
16
 
! Отговори
Павлин преди 12 години
Днес минах покрай колата и честно бях потресен,виждал съм какво ли не ама толкова смачкан автомобил не.Не знам с колко е карал ,но явно се е мислел за безсмъртен а такива хора няма.