50 акта имал таксиметровият шофьор, убил две жени в София

26-годишният мъж доскоро нямал книжка
Обновена: 26 мар 2012 21:10 | 26 мар 2012 21:10,
131
50 акта имал таксиметровият шофьор, убил две жени в София
Таксито е карало бързо. Снимка: Impact press group

Таксиметровият шофьор, който в събота уби две възрастни жени на пешеходна пътека, има над 50 акта за нарушения на пътя.

Доскоро 26-годишният мъж дори не е имал книжка, защото тя му е била отнета, разказа шефът на столичния КАТ Богдан Милчев пред БНР.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че таксиметровият шофьор прегази две жени на пешеходна пътека в столицата в събота вечерта.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Началникът на КАТ поясни, че 26-годишният шофьор е възстановил правата си за управление на автомобил миналата година, но ”явно не си е взел поука”.

Самата пешеходна пътека, която е на "Крум Попов", се намира на трилентово платно за движение и там постоянно осъществяваме контрол, обясни Богдан Милчев.

От ”Пътна полиция” обясняват, че с идването на пролетта, пътнотранспортните произшествия се увеличават. Причина за инцидентите стават най-често несъобразена скорост и отнемане на предимство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
14
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Добре бе, 50 акта... Това звучи толкова абсурдно, че не знам с какви очи си го признават. Защо таксиметровата компания му е позволила да управлява такси, защо от КАТ са му върнали книжката и защо продължава да кара с толкова актове? Защо не е в затвора с пословично дълга просъда?
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а бе и аз имам актове, ама 50 акта (?!?), таксиметров шофьор (?!?) как се съвместявам тия неща. И за капак е *** - дали е случайна тая компилация, кой знае ...П.С. кой е виждал *** в учебна кола?!?!?
94
0
 
15
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Доживотен затвор за това тъпо животно!
93
0
 
13
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Всеки шофьор на такси /вкл. маршрутно/ ежемесечно да получава заверка в КАТ на специално за целта гише. Естествено след проверка в базата за актове... Ако гишето е само за това няма да се бавят хората.
92
0
 
18
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 12 години
Аиде нека видиме сега и тоя ненормалник ли ще мине с условна присъда!!!!!Тои и Садам искаше независим Български съд да го съди , ама нейсе.
91
1
 
12
 
! Отговори
444 преди 12 години
Ало, АНОНИМЕН! И според теб как по-точо КАТ могат да го спрат? От КАТса се скъсали да му пишат актове, но ПРЕКРАСНОТО ни законодателство позволява такива убийци след толкова нарушения да продължават да се подвизават на пътя и да застрашават живота на всеки, който е имал нещастието да им "пресече" пътя. КАТ и да искат не могат да му задържат повече книжката. Иначе ще вземе и да ги осъди. И като знам каква ни е съдебната система - май по-добре да минем на "око за око, зъб за зъб"!!!
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЛО КАТ ЗАЩО СПИТЕ? КАК МОЖЕ ТОВА НЕЩО ?УБИЕЦЪТ Е ИМАЛ 50 АКТА И СТЕ МУ ВЪРНАЛИ КНЖКАТА ДА ВОЗИ ХОРА И ДА УБИВА НА ПЕШЕХОДНО ПЪТЕКА? ВИНАТА Е И ВАША ЗА ДВОЙНОТО УБИЙСТВО
89
0
 
22
 
! Отговори
333 преди 12 години
Всички бакшиши да минат на проверочен изпит и на психо тест. който предостъпи автом. на водач без документи на съд.
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добре е да му лепнат една глоба и да го пуснат на свобода така, както са правили до сега - за да последва съдбата на Кирил Кирилов от "Наглите". Приличат си "като две капки вода" - макар, че сравнението е обидно за водата.
87
0
 
9
 
! Отговори
Трабахо преди 12 години
Няма закон, според който за актове да се влиза в затвора, освен ако не е бил пиян. Даже и книжката си е върнал, защото може.
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ни знам правосъдието след няколоко месеца пак ще си кара спокойно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85
3
 
27
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
А кой е пуснал тоя *** да кара след 50 (!) акта за нарушения и отнета книжка бре?! Аз ли го пуснах, или шефа на КАТ? Ако беше спазен закона и тоя *** сега беше в кафеза, надали щеше да гази хора!
84
2
 
12
 
! Отговори
Hitro преди 12 години
Колкото и закони да Ви напишат министрите, все тая след като никой не ги спазва! Омръзна ми да се обвиняват управляващите за всичко в тази държава.*** на пътя ще си останат такива и със 10 висши и 50 сертификата!
83
2
 
10
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
А ти виждал ли си да окошарват поне един такъв бре, носталгик? Като го окошарят и се разревем за него сетне, тогаз говори! Дотогава имаме следното положение-липса на КАТ и наличие на убийци по улиците.
82
5
 
21
 
! Отговори
Трабахо преди 12 години
Ако ги окошарват такива с по 50 акта, всички ще ревете, че имало полицейски терор, ще врещите по площадите, ще се оплаквате в ЕС, че ви нарушавали правата. Полицията вече не може да санкционира, както едно време, защото всичките сте станали много отворени демократи и евроатлнатици и смятате, че демокрацията се изразява в безнаказано безчинстване.
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ТОВА Е БЪЛГАРИЯ 140 km /h Б .Б
80
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Мигар казвам, че се пресичат?
79
1
 
4
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
Няма как да се пресичат три улици, от които едната е перпендикулярна на другата ... При строителния Крум Попов е успореден на Евлоги Георгиев, никакво кръстовище нямат двете улици. Пешеходната пътека е зад градинката, зад мутренското заведение, и е продължение на Крум Попов преди да завие - и точно там никаквъв постоянен контрол не се осъществява, ченгета съм виждал само на Др. Цанков и Смирненски.
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От Пътна полиция обясняват, че с идването на пролетта, пътнотранспортните произшествия се увеличават. Причина за инцидентите стават най-често несъобразена скорост и отнемане на предимство.значи всичко е наред, поредната цинична констатация, звучи точно като изказването на оня доктор, дето деца по всякакви поводи умирали... има ли в тая държава поне една държавна институция, която да се държи адекватно и да върши някаква реална работа, освен на хартия ?
77
3
 
16
 
! Отговори
Просто Цецо преди 12 години
Сега, Цвъ. Цвъ. Ще се срещне с група пенсионери, пострадали от ПТП и ще им обещае нови промени в НК, за да получат заслужено наказание всички шофьори-убийци на пътя! Ще излезе по 5-6 телевизии и ще ни обясни, че ще се вземат мерки... и готовооо! Цвъ. Цвъ. явно не осъзнава, че всъщност КАТ и Пътна Поцюция са един от основните виновници, по пътищата да беснеят неграмотни и безумни ***!