Две жени премазани на пешеходна пътека в София

Таксито буквално ги е помело
25 мар 2012 13:29, Елка Василева
213
Две жени премазани на пешеходна пътека в София
Таксиметров шофьор е премазал две жени на пешеходна пътека в столицата. Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор е премазал снощи две жени на пешеходна пътека в столицата.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Таксиметровият шофьор не е бил употребил алкохол, съобщиха за БНТ от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: пешеходна пътека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Този шофьор ще си носи последиците и вината,но моля ви недейте да си мислите,че всички таксиметрови шофьори са ***,защото не е така. Аз лично също карам такси и претендирам,че не съм нито "нагло същество",нито "*** без книжка",нито което и да било от вашите злобоизлияния. Също така и въпросната компания не е само от "***"-напротив измежду Софийските компания,в тази са най-малко...
169
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Здравейте,не знам защо пишете така за "бакшишите",защо слагате всички под общ знаменател? Та това е професия,с която хората си изкарват по честен път парите,не крадат и по принцип не убиват(изключвам конкретния случай)... Няма лошо в това всеки да работи това,което му харесва. Наистина е отвратително и жалко това,което се е случило,съболезнования на близките на убитите жени,но помислете хора,честно ли е да бълвате такива озлобени изказвания за хора,които дори не познавате...
168
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 12 години
Какво да кажем..?! Ей заради тази дивотия и *** не живея в България.Срам, мръсотия,груби хора, чалга култура, мутри, убийства=България!!! Успех на живущите в България, явно сте много упорити, евала! Ако Ви писне, изхода е ясен=> 1-Ви и 2-ри Терминал! Успех!
167
2
 
0
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Абе весело си живеете там ! Не скучаете !
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На коя фирма е таксито, което е карал тоя ***? Които утре ще се пъчи в кръчмата, че е разхвърчал някакви бабички на пешеходната и няма да съжали даже за миг? Съжалявам, че ще го кажа, но може би не е нужен вече на този свят.
165
3
 
18
 
! Отговори
Rucifer преди 12 години
Почти всички, пишещи тук сте болни и комплексирани нещастници. Точно преди една седмица във Филаделфия, в 4 часа сутринта, едно негро помете дъщерята на мой близък приятел. Уби я на пешеходна пътека, минавайки на червено. Филаделфия е в USA. Разберете, *** и простаци има навсякъде. Стига наричахте България с какви ли не имена.
164
0
 
14
 
! Отговори
Тани преди 12 години
Поуки много могат да се извлекат и от този случай.Винаги когато пропускате хора на пешеходна пътека се оглеждайте в огледалата,не веднъж съм навивал ляв или десен волан за да мога да ги предпазя от някой "залетял или заплеснал се" колега на пътя.
163
1
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
V NARODNA REPUBLIKA BG...NE TI TREBVA SVIDETELSTVO ZA UPRAVLENIE??NE TI SLUJI PROSTO....MADE IN BG
162
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 12 години
Начи, напрегнАх се поради тебе, юначе 161... ако с тези си възгледи към ЗзДП си земАл книШка и си станАл шОфер, ше ме караш да си купя танк... аааамиииииин!!!Що дращиш по форумите, вместо да се явиш в изповедалнята на КАТ и лично да заявиш смелите си идеи, само това не разбирам?!?
161
16
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
В никакъв случай не оправдавам шофььора на таксито! Да на пешеходна пътека се дава предимства на пешеходците, но отдруга страна и те трябва да се пазят не да изкачат пред приближаваща кола ама *** *** народ сякаш нарочно изкачат пред колите понякога нали са с предимство....!
160
1
 
7
 
! Отговори
Casuslty преди 12 години
На нас вчера едва не ни се случи същото на пешеходна пътека до Храм-Памтника Александър Невски. Тръгнахме да пресичаме, откъм Народно събрание се виждаха само две коли в едната лента, които се движеха бавно. Изневиделица се появи кола, която се движеше със скорост, недопустима и за Цариградско шосе. Не успя да спре навреме, но слава Богу, успя да ни заобиколи, и добре че реакцията ми в шока беше да замръзна на място и да хвана здраво приятелката си, защото иначе и за нас щяха да пишат днес.
159
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей-отвращавам се!Как може да има такива *** бе?Нямало да спира на пешеходна пътека, нямало да се съобразява с никого - абе за какви се мислите бе?Ами ако утре някой член от вашето семейство е на мястото на тези жени?Снощи през цялото време докато дойде линейката бях там и се опитвах да помогна с каквото мога-а такива отворковци като вас,които пред клавиатурата са безсмъртни,защо не слезнаха да помогнат а отминаваха със затворени очи....просто да не ти се налага да търсиш помощ от непознат
158
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като такива убийци не влизат в затвора, така ще е. Никой не мисли и не се съобразява с никой по пътищата, за колегиалност и дума не може да става. Масово някакви комплексари надуват газта и се доказват, незнайно на кого. Закона трябва да се стоварва с цяла сила при такива страшни инциденти. В нормалните страни пешеходеца е цар на зебрата, щом стъпи, спират всички.
157
5
 
6
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
Аз съм виждал ! Беше в нашата група и си взе всички изпити от раз и при това без промоцииЖалко че такива са единици
156
0
 
17
 
! Отговори
запознат в детайли преди 12 години
за съжаление около 35-40% от бакшишите в София или карат с отдавна привършили точки или с отнети книжки... Естествено при проверка нещата се оправят с 50-100 лв... Затова на протеста си преди няколко дни таксиджиите поискаха да им 'върнат' КАТ като изцяло проверяващ орган.За техн състояние на такситата няма да коментирам- всички го виждат.Питам се, от къде тая наглост при бакшишите да имат толкова притенции при условие,че толкова са се омазали в собствените си...проблеми.
155
0
 
15
 
! Отговори
saki до 161 преди 12 години
Абе в правилника пише че пешеходната пътека е продължение на тротоара върху пътното платно. Панимайш. Пешеходната пътека е тротоар. Как си взел книжка бе ?
154
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че е късно не означава, че може да кара с колкото си иска.А и съм на 100% сигурен, че е бил без книжка.
153
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опаа, току-що съобщиха, че шофьорът е с ДЕСЕТИНА присъди за кражби, измами, шофиране без книжка.... Хайде сега да покажем, че не сме пълни нещастници като направим БОЙКОТ на таксиметровата компания, която наема роми-рецидивисти, само и само да *** повечко!
152
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мирише ми на споразумение с някоя съдийска мутра и 2 години условно, а за гнусната мутра - нова виличка.Да живей ***!
151
0
 
7
 
! Отговори
ЗДП до 182 преди 12 години
Ако е имало видимост към тротоара виновен е само водача.Затова са контролните органи де- да определят как е станал инцидента и кой с какво е виновен.