50 акта имал таксиметровият шофьор, убил две жени в София

26-годишният мъж доскоро нямал книжка
Обновена: 26 мар 2012 21:10 | 26 мар 2012 21:10,
131
50 акта имал таксиметровият шофьор, убил две жени в София
Таксито е карало бързо. Снимка: Impact press group

Таксиметровият шофьор, който в събота уби две възрастни жени на пешеходна пътека, има над 50 акта за нарушения на пътя.

Доскоро 26-годишният мъж дори не е имал книжка, защото тя му е била отнета, разказа шефът на столичния КАТ Богдан Милчев пред БНР.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че таксиметровият шофьор прегази две жени на пешеходна пътека в столицата в събота вечерта.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Началникът на КАТ поясни, че 26-годишният шофьор е възстановил правата си за управление на автомобил миналата година, но ”явно не си е взел поука”.

Самата пешеходна пътека, която е на "Крум Попов", се намира на трилентово платно за движение и там постоянно осъществяваме контрол, обясни Богдан Милчев.

От ”Пътна полиция” обясняват, че с идването на пролетта, пътнотранспортните произшествия се увеличават. Причина за инцидентите стават най-често несъобразена скорост и отнемане на предимство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво като има 50 акта?Аз до сега за година имам средно по около три акта на ден или близо хиляда.Но само едно ми е наказанието и то защото ми наложиха 50 кинта глоба и не можах да обжалвам неграмотните писания на онея,но вече мога и това.А онея са все така грамотни.
35
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те май повече от 90% от шофьорите на таксита особенно в София са криминално проявени или бивши затрорници !!! :(
34
1
 
36
 
! Отговори
чарли преди 12 години
26 годишен 50 акта,браво кога успя бе младеж.Държава от Европейския съюз.Всичко е корупция на световно ниво.Браво това е върха на простотията.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е верно това,цвъки ги конторлира яко и тука няма престъпления
32
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
50 акта... е сега ще има и регистрация за ПТП...така е в *** на Европа!
31
0
 
26
 
! Отговори
Steli преди 12 години
Аз съм се возил в такси в София, в което по служебната им радиостанция се чуваше постоянно, някакъв бакшиш, който повтаряше "аз съм *** и си търся мъжко дупе за тази нощ..." и това го чух сигурно 10 пъти докато пътувах. На шофьора на таксито даже не му правеше и впечатление.Идиотска работа !
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То освен криминално проявени, осъждани и ***, други таксиджии има ли ?
29
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еееее нещастницииииииии, какъв контрол бе, ненаяли се корумирани милиционери !!!! Контрол ? Къде е ? С над 50 АКТАААА ? Кой нещастен *** ги проверява тея мизерни, миризливи престъпници ? Къде е ДАЙ ? КАТ ? И как шефа на Йелоу допуска шофьор с над 50 акта да кара за неговата фирма ? Всичките *** *** нещастна, селска ... съсипахте държавата, *** нещастни... и онея в парламента, и *** по улиците ... чалгаджии смотани.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bravo bravo...BG v EU....xaxxaxxaaaaaaaaaaaaaMangali prosti
27
10
 
20
 
! Отговори
ТАКСИ И ДАНЪЦИ преди 12 години
БОКО ТИКВАТА КАРА ТАКСИТО "БЪЛГАРИЯ". КАСОВ АПАРАТ ИМА, АМА СЕ ОТЧИТА ИЗБИРАТЕЛНО. ПЕЧАЛБИТЕ СЕ ВЗИМАТ ОТ ЗЛАТЕВ, ***, БОРИСЛАВОВА, ПАШАТА И ПРОЧЕЕ...ТАКСИТО ГАЗИ, ВНИМАНИЕ !!! ТАКСИТО ГАЗИ !!!
26
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Прочетете внимателно статията. 50 акта са думи на dnes а не на шефа на столичния кат, поне аз не разбрах той да е казал това. Ако обаче той го е казал, тогава наистина бъдещето на тази държава е в опасност.
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак всичко опира до закона !Вместо книжките, колите да им вземат ! С книжка и без книжка колата лети по пътищата, но без кола, с книжката може само да се почеше някъде
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vulgaristan...
23
0
 
8
 
! Отговори
Badi преди 12 години
Prepoalgam e publi4na taina vaprosniq taximetrov 6ofior kak e pridobil knijkata si.
22
2
 
30
 
! Отговори
фактите преди 12 години
По данни на КАТ всяка четвърта катастрофа е с пряко или косвено участие на такси.Таксииметровите шофьори в повечето случеи са ***,криминално проявени,които се занимават с ***,травестити крадени вещи и разпространение на дрога.
21
1
 
41
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Ти що се палиш,да не си бакшиш?В последнете няколко години най долната прослойка от общиството,***,селяни,мързеливи, крадливи, мръсни, миризливи станаха бакшиши. Това го виждат всички.Може и да има някой свестен,но от общата маса не се забелязва.Но и в Ню Йорк най-големите *** карат таксита.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добре е да му лепнат една глоба и да го пуснат на свобода така, както са правили до сега - за да последва съдбата на Кирил Кирилов от "Наглите". Приличат си "като две капки вода" - макар, че сравнението е обидно за водата.
19
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На *** - ефективна доживотна присъда.На тези, дето са го назначили - зверска глоба, да им конфискуват всичко и въпреки това да не могат да се разплатят цял живот, та съдбата им да е обеца на ухото на другите безотговорни работодатели.Яки уволнения в КАТ и в прокуратурата. На едните - защото не са му отнели книжката завинаги, а на другите - защото допускат такива *** да вилнеят на воля.
18
0
 
26
 
! Отговори
ники преди 12 години
Защо след като има 50 акта за провинения му е въстановено пак свидетелсвото за правоуправление ,и има ли други такива водачи на М,П,С,които спокоино да управляват своите коли.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***...какво друго да кажа?