Кучета нападнаха турски гражданин в столичен квартал

Потърпевшият е с разкъсвания от ухапванията
27 май 2012 15:15,
266
Кучета нападнаха турски гражданин в столичен квартал

Турски гражданин е бил нападнат от кучета в района на бензиностанция на Shell в столичния квартал "Люлин", съобщиха от УМБАЛСМ "Пирогов".

Г.А. е бил приет в здравното заведение в 5,15 ч. тази сутрин.

Чужденецът е с разкъсвания от ухапвания в областта на дясна подбедрица и ляво коляно.

Оказана му е помощ и е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
1
 
! Отговори
agata преди 11 години
4etoh komentarite i ve4e ocenyam 4e logikata nadelyava. vaprosa v Bg ne e mejdu Bulgari i Turtsi, vaprosa e da se o4isti ot *** i papla4.
201
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди години, кмета на Букурещ заяви на Бриджит Бардо, че е кмет на хората, а не на кучетата. Това във връзка с намерението му масово да евтаназира ВСИЧКИ бездомни кучета в региона. Френската, мастита бабичка така и нищо не можа да направи по въпроса. Защо кмета на София не е смел и решителен като кмета на Букурещ? Отговора е ясен - корупция ueber alles.
200
3
 
2
 
! Отговори
ей излъга ви преди 11 години
*** с коментара си 252 и веднага му лепнахте 15 плюса ! Този човек е по-хитър от Насрадин ходжа ! Не му слагайте плюсове на този мазен фес !!!
199
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ред е на кучешки атаки срещу магистрати и депутати.Чак тогава може да се реши проблемът!
198
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да им се връчи орден Стара Планина и да се направят почетни граждани на столицата
197
0
 
5
 
! Отговори
Kostadin преди 11 години
Предлагам вместо кучета да внесът за опитомяване по едри хишници Така хумано ще се реши кучешкият пък и поблема с пешоходцитеЩо ли не се движат с джипове.Знаете ли ,ако всеки гражданин си купи джип колко в повече ще се напълни бюджета
196
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 11 години
СИГУРНО ТОВА Е БИЛО АКЦИЯ НА атака
195
2
 
1
 
! Отговори
ЬЯ преди 11 години
зА СЕГА СА ВЗЕЛИ ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ ДА НЕ НИ *** КУЧЕНЦАТА.щО ЗА КОМЕНТАРИ НА бсПАРИ СА ТОВА пО ТИХО ,ЧЕ ЩЕ ЛИКВИДИРАТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ТУРИЗМА
194
1
 
1
 
! Отговори
Kostadin преди 11 години
Ама това журналистите ,блогерите и ...сте интересни и нелюбезни хора Пишете позитивноНапример ,че с кучета у нас е организирано повдигане на нивото на адреналина .Нали сме отличниците на ЕС И защо иначе експедитивните при получаване на бонуси чиновници не са му обяснили ,че имаме нови законови решения и всичко ще се оправи Даже в статегията BG 2020г. няма нищо отбелязано за псенцата-значи по времето когато е създавана стратегията не е имало такива проблеми.Виновни са БСП
193
1
 
3
 
! Отговори
Бюлент ага преди 11 години
До *** и теб ли те заболя гърлото,че премахваш поста искам да попитам само ЗАЩО ??като няма нито една нецензурна дума .
192
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучкари,ще свърши времето на селската самоковска пръчка,която покровителства вас и *** ви.Този който поеме ангажимент да въведе ред с кучетата и собствениците им(Да са с намордници,каишки,да не *** където им падне,да не ходят по детски площадки,да ги обезпаразитяват,да ги глобяват за непредивикан лай и вой;и кучетата и собствениците) - той ще спечели следващите избори.Па и ако разреши отстрела на бездомните ***- с мнозинство!А кучкарите дгд!
191
1
 
8
 
! Отговори
nod32 преди 11 години
А каква ни е вината на нас? Според теб хубаво ли ми е да ме хапят бездомните кучета или пък всеки ден да си поправям колата, защото някои хора от горе не са си свършили работата!
190
13
 
21
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Това ако се случи в Германия или др. нормална страна,държавата ще понесе отговорността си ,че е допуснала да има бездомни кучета!А при вас навсякъде бездомни кучета ,обирджии на банкомати ,дупки по пътищата ,полицай обиращи чужденците по магистралите и много др. български работи ! Много сте я закъсали , в ЕС сте ,а сте *** ,където и да членувате ,че си останете същите кирливи и гладни !И най-лошото е ,че знаете какви сте ,но не искате да се промените!С поставянето на минуси го доказвате!
189
6
 
19
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Няма ли общината да ''приспи'' най накрая тая космата напаст????????? Колко души трябва да умрат или да бъдат разкъсани...толкова ли сте безсилни пред някакви ЕКО-хомо-бригадки?
188
3
 
25
 
! Отговори
Васко от Варна преди 11 години
Има ли значение , кой е нахапан ? ... За никого не е приятно да изпита болката от зъбите на бездомните кучета . Постоянно новините ни заливат с подобни инциденти . Деца , възрастни си го отнасят .. а , отстрани за хората изглежда като нещо нормално случващо се !? Наистина .. крайно време е да се вземат " точни и КРАЙНИ мерки " , спрямо бездомните кучета ! Това би трябвало да се случи за всички населени места в България ! Трябва да се гарантира човешкия живот , а кучета да си знаят кучкарника !
187
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега пак ще осъдят общината и парите ще ги извадим от джоба си ние, данъкоплатците, а тъпата кметица ще си гледа кефа. Крайно време е кметовете да плащат от СОБСТВЕНИЯ си джоб за всяко загубено дело. Тогава друга песен ще запеят и кметица и бившия кмет
186
4
 
4
 
! Отговори
Ястреб С* преди 11 години
247 - Хмм... дали е възможно да ми обясниш по-подробно, как точно "плютият народ" ни храни? Въпросът ми не е полемичен, само искам да разбера начина ти на мислене.
185
1
 
6
 
! Отговори
до 246 преди 11 години
най-големия позор за България,е че ви търпи вас тука,да си чешете езиците,и да плюете народа дето ви храни,което в НИКОЯ друга държава нема да се получи
184
10
 
3
 
! Отговори
ДО 243 преди 11 години
ОХ ГОРКИЯ МИ - КАКВО ЗНАЕШ ТИ ЗА 87 -89 ГОДИНИ?????? ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЗОР ЗА БГ ВКЮЧИТЕЛНО И "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС" 20 ТИ ВЕК - ХОРАТА ОТИВАТ НА ЕКСКУРЗИЯ В КОСМОСА А "НАЦИЯТА - ТЕХНИЧЕСКА" СМЕНЯ ИМЕНА ЩОТО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В МАЛЦИНСТВО. Е СЕГА ЦЪФНАХТЕ - *** ВИ АСИМИЛИРАХА. А НА ИЗСЕЛНИЦИТЕ МОЖЕШ САМО ДА ИМ ЗАВИЖДАШ И ДА ИМ П.РДИШ НА ***
183
2
 
5
 
! Отговори
cuzdenec преди 11 години
Tazi drzava samo obestava a nikakvi merki ne vzima .I taka kuceta produzavat da hapvat HORATA.Do koga?