Ремонтират бул. "Драган Цанков" до края на ноември

В края на октомври ще бъде пуснато директното трасе по бул. "Яворов"
7 окт 2012 11:39, Елка Василева
44
Ремонтират бул. "Драган Цанков" до края на ноември
Започна ремонт на бул. "Драган Цанков". Снимка: архив, Булфото

Започна ремонт на бул. "Драган Цанков". Той ще приключи до края на ноември заедно с изграждането на две нива на кръстовището при Телевизионната кула, съобщи пред журналисти днес Любомир Христов, заместник-кмет на София.

Разширението и реконструкцията на бул. "Драган Цанков" се прави със спестени около 2,5 млн. лева от парите за кръстовището при Телевизионната кула, които пък общо са 26 млн. лева.

След два месеца булевардът ще бъде с четири платна, съобщи Любомир Христов.

Паважът по булеварда ще бъде подменен с асфалт, ще се изградят канализация и нови тротоари и осветление. Предвижда се частичен ремонт на моста на река Перловска при ул. "Граф Игнатиев" и реконструкция на кръстовището. Промяна в маршрутите на градския транспорт няма да има.

В края на октомври ще бъде пуснато директното трасе по бул. "Яворов", а до края на ноември ще се работи по локалните платна и по бул. "Драган Цанков", съобщи Любомир Христов. Бул. "Драган Цанков" ще се превърне в алтернатива на движението през следващата година, когато ще се ремонтира и бул. "Цариградско шосе", каза заместник-кметът.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
3
 
! Отговори
c0ldblooded преди 11 години
а аз нали ти казах че си плиткоумно платено герберастче :) Споко до живот е ;) А за другото, да - тамън 3 по-точно представяш ли си? Като почнеш и ти ела да те черпя една бира ама едва ли ще е скоро...
30
1
 
4
 
! Отговори
до c0ldbleeding преди 11 години
муахахаха данъци на месец колкото няколко минимални заплатити си знаел по-смешни вицове от Станишев, бе ...
29
1
 
1
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
нали ти казах да спреш да мрънкаш! :)
28
4
 
2
 
! Отговори
c0ldblooded преди 11 години
35/6 а ти платено партийно *** качвал ли си се в кола в последните 4-5г? Или 2те стотинки на "мнение" ти стигат само за (гр)адския транспорт? Аз работата си я върша достатъчно добре, даже и данъци плащам колкото няколко минимални работни заплати на месец...очевидно за да карам по нещо дето е едва ли не път и за да храня помпиери, физкултурници,и прочее червена *** + ***...
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Цариградско ще се оправят мостовете и четвърти километър ... няма отсечката преди Яворов, където са вълните, няма да я пипат.А Драган Цанков не може да бъде никаква алтернатива на Цариградско, защото свършва в Графа и тапите по Евлоги и Христо Георгиеви. Да не говорим, че по същото време планират да почнат и кръстовището на две нива при семинарията ...
26
1
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
Не се научихте да пишете!"всичко се строй" - неправилна заповедна форма - или "всички се стройте", или "всеки да се строи" ... и пак не става ясно в колко редици да се строят.Колкото до строителните обекти, там се строи, без Й.
25
3
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
сигурен ли си, че знаеш къде е Орлов мост ...
24
4
 
15
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
стига си мрънкал! Ако всеки един от вас - оплакващите се, беше толкова критичен към своята работа, колкото към работата на другите, България щеше да е доста по-добро място за живеене!
23
5
 
9
 
! Отговори
да... преди 11 години
след като направиха цариградско море, сега ще го оправят. Толкоз добре го направиха че на Орлов мост коловозите вече са като бордюри направо...
22
2
 
6
 
! Отговори
e преди 11 години
Сайта на Новините.бг е хакнат от ГДБОП. по причина ,че има разкрития относно смъртта на илия Павлов.самите ГДБОП го убиха !!!!
21
6
 
6
 
! Отговори
Bullet преди 11 години
Мошенници!!! А нищо не се пише за бул. Братя Бъкстон , нали???!!!
20
2
 
11
 
! Отговори
До 26 Алекс преди 11 години
Явно не си от София и не знаеш за какво става дума, за това и няма да ти обяснявам колко е дълго това шосе и на колко етапа ще се ремонтира. То за това и хората са казали , че е по-добре да си мълчиш и да си мислят, че си *** , отколкото да се обадиш и да разсееш всякакво съмнение !
19
12
 
34
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Аз лично предпочитам магистрали, кръстовища, зали, площадки, пътища да се строят 4 г. както е сега при ГЕРБ, отколкото да ми се увеличи заплатата с 60 лв. за 4 г. както беше при БСП.
18
4
 
8
 
! Отговори
от 23 до 25 преди 11 години
Да прав си...по-добре нищо да не се прави и да се строи. Ей така да си стоим и да чакаме защото по-добре нищо да не правим ... така и така ще се мре.
17
8
 
29
 
! Отговори
Име преди 11 години
Истината е, че в последните години наистина се правят крайно необходими ремонти в София и това се вижда... Защо по време на икономическия растеж не се направи малко по значим инфраструктурен проект, тогава имаше пари, голям бюджетен излишък и прочее... :) Всяко правителство краде, но поне това краде и прави нещо, което се вижда от всеки :)
16
15
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Заще ще се ремонтира ПАК Цариградско шосе?Свършиха се обектите за откриване от Бойко и ги повтаряме?Или внезапно сме станали най-богатата държава в Европа и си ремонтираме булевердите всеки сезон, че няма друго вече за оправяне?Или пак едн наши хора имат да взимат едни пари за едни проекти? Като тия, дето заедно с Бойко направиха Цариградско море?...
15
6
 
32
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Браво! Това беше крайно необходим ремонт. В края на ноември движението по този участък ще е удоволствие!
14
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предните крадоха 23 години. Сега ГЕРБ строи! Строй Бойко нова България. Народът ти е благодарен!
13
5
 
16
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
А собственика плаща ли ти данък трошка с номер РА, ВН, ЕВ и т.н., която реално прави задръстванията, мърсотията, дупките и тротоарите на г*з? Само за инфо пак на гостите на столицата. Само около 30% от местните данъци остават в София, ама хич не ви изнася да го знаете това, нали?
12
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се махат царските павета по Драган Цанков, издържали 70-80 години, може и повече. Да видим дали на компира и тиквата асфалта ще издеяни поне зимата...