Ремонтират бул. "Драган Цанков" до края на ноември

В края на октомври ще бъде пуснато директното трасе по бул. "Яворов"
7 окт 2012 11:39, Елка Василева
44
Ремонтират бул. "Драган Цанков" до края на ноември
Започна ремонт на бул. "Драган Цанков". Снимка: архив, Булфото

Започна ремонт на бул. "Драган Цанков". Той ще приключи до края на ноември заедно с изграждането на две нива на кръстовището при Телевизионната кула, съобщи пред журналисти днес Любомир Христов, заместник-кмет на София.

Разширението и реконструкцията на бул. "Драган Цанков" се прави със спестени около 2,5 млн. лева от парите за кръстовището при Телевизионната кула, които пък общо са 26 млн. лева.

След два месеца булевардът ще бъде с четири платна, съобщи Любомир Христов.

Паважът по булеварда ще бъде подменен с асфалт, ще се изградят канализация и нови тротоари и осветление. Предвижда се частичен ремонт на моста на река Перловска при ул. "Граф Игнатиев" и реконструкция на кръстовището. Промяна в маршрутите на градския транспорт няма да има.

В края на октомври ще бъде пуснато директното трасе по бул. "Яворов", а до края на ноември ще се работи по локалните платна и по бул. "Драган Цанков", съобщи Любомир Христов. Бул. "Драган Цанков" ще се превърне в алтернатива на движението през следващата година, когато ще се ремонтира и бул. "Цариградско шосе", каза заместник-кметът.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
14
 
! Отговори
ВАЖНО преди 11 години
НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ, А КАЖЕТЕ НА ХОРАТА КАК БОРИСОВ ОПРОЩАВА ДАНЪЦИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО МЮФТИЙСТВО (ОТ 15МЛН. НА 3.5МЛН.). КАК ТУРСКИЯТ ПОСЛАНИК СЕ МЕСИ В ИЗБИРАНЕТО НА МЮФТИЯ У НАС. КАК МУСТАФА ХАДЖИ БЛАГОДАРИ В ПИСМО ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО МУ НА ДЛЪЖНОСТ И ОБЕЩАВА ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ НА ИЗБОРИТЕ!
10
9
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 11 години
По ПРАВОПИСА ти се разбира,че не си мазен дърт КОМУНИСТ,а си просто една ИЗКУФЯЛА ТИКВА!
9
6
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
Такива ПРОСТИ като тебе да ни питат!А ние да се ГАВРИМ с тях!
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво звучи, като изключим ужастното качество на работа на последните няколко нови проекта в София и това, че цяло лято на обекта на Кулата имаше по трима човека с лопати, вместо да има 300, които да работят като тигри. Смешна работа.
7
12
 
15
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Напред с ГЕРБ всички ще гласуваме за ГЕРБ и пенсионерите с новите европенсии и майките с деца заради високото майчинство ,а и ние всички работещи защото усетихме за тези 3 години как неимоверно ни се вдигна стандарта на живот
6
14
 
13
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Браво Бойко надминахме Европа по Аутобани ,ще ни дишат прахта,а Дянков ще се опита да извади и Европа от кризата както извади България
5
0
 
18
 
! Отговори
мангал преди 11 години
"След два месеца булевардът ще бъде с четири платна, съобщи Любомир Христов"-искаме и ленти за каруци та и ние да се движим по цариграЦко!
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли ще ремонтирате Цариградско шосе ???????? през две три години го ремонтирате бе !?!?!? Направете го веднъж качествено !!!! Само пари лапат ваши фирми от такива ремонти !!
3
7
 
10
 
! Отговори
10F преди 11 години
Хубаво е, че се ремонтира обаче не трябваше според мен едновременно Драган Цанков и кръстовището на Кулата да се правят. Сега покрай националния стадион ще става такава тапа, че ще се виси с часове. Лошото е, че аз примерно живея в Гоце Делчев и оттам ми беше най-удобно да ходя за центъра. Кой знае откъде ще трябва да обикалям сега 2 месеца ...
2
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
k*r za cska
1
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Опа,ще *** ЛЕНТИЧКИ!Хип,хип,УРА!