Промяна на движението заради демонтаж пред Централна гара

Временната организация е до 7 ноември
Обновена: 3 ное 2012 20:23 | 3 ное 2012 20:22, Петя Славова
13
Промяна на движението заради демонтаж пред Централна гара
Снимка: Булфото

Временна организация на движението се създава във връзка с демонтажа на покривната конструкция на площада пред Централната гара в София, съобщиха от Столичната община.

Забранява се престоят, паркирането и движениетопо крайната северна лента на бул. "Кн. Мария Луиза" пред предгаровия площад, както и по улицата между площада и сградата на Централната гара. Крайният срок е до 7 ноември.

Това се налага във връзка с демонтажа и премахването на текстилно-мембранната покривна конструкция на предгаровия площад. За същия период, в който се извършва демонтажът, се забранява и преминаването на пешеходци в подлеза под съоръжението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
RCI преди 11 години
За ЦГ: поканват се специалистите по взривове(страхотни професионалисти).Залагат си експлозивите и от това грозилище тухличка да не остане!По снимки и скици(дано има запазени чертежи)се възстановява Централна гара във вида в който е построена.Това беше един от само няколкото бисера на архитектурата които София имаше,а комунистическите *** я замениха за циментова ***.Виновниците(от останалите живи)рушители-на съд за унищожаване на паметник на културата!
10
1
 
1
 
! Отговори
Bogomyl преди 11 години
Оу, забранява се движението в подлеза! Каква ужасна новина. Трябва Фандъкова да бъде пусната да премине вечер през тоя подлез без фенер и без противогаз! Много се издразних навремето на онова недоразумение Никито Василев, който каза, че най-добре е да се ВЗРИВИ цялата гара и да се построи наново. Но сега си мисля колко е бил прав...
9
2
 
4
 
! Отговори
а сега? преди 11 години
"Гащите" ми допаднаха като ги видях за сефте. Сега какво ще сложат? До колкото знам ги сложиха защото подлеза се наводняваше непрекъснато, а пари за канализация нямаше.
8
5
 
5
 
! Отговори
Сръчко преди 11 години
Ще махат циците пред Централна гара?! А сега къде ще мастурбирам?
7
0
 
18
 
! Отговори
сердиков преди 11 години
Много *** човек съм бил, толкова години да не знам, че това е ТЕКСТИЛНО-МЕМБРАННА конструкция, а не просто брезент от ДАЛАВЕРА за няколко милиона на г-н Софиянски и &.
6
5
 
11
 
! Отговори
ЕРТГ преди 11 години
Трябва да изгонят таксиметровите шофьори които постоянно опикават подлеза, понеже тоалетната е 50 стотинкиСТОЛИЧНА ОБЩИНА ПОСТАВЕТЕ ПОНЕ СВЕТОФАР ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМИНАВА ОТ ДРУГАТА СТРАНА, МНОГО СТЕ ЗЛЕ ОГРАДИХТЕ ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО МЕТРОТО И ДО ТРАМВАИТЕ!!
5
1
 
9
 
! Отговори
car преди 11 години
Браво, да се маха това "временно"съоръжение! По света се монтират такива палатки за концерти и панаири Ние нали сме си прости и не мислим, та си направихме навес пред гарата.Ама пуста алчност,глупост и "професионално" самовлюбие!
4
0
 
14
 
! Отговори
tuzarya преди 11 години
трябва цялостна реконструкция на сградата на гарата по подобие на тази в Берлин! Всичко друго е "шменти-капели"!
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано съборят и будките пред гарата, защото изглеждат ужасно грозно!
2
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предполагам ще демонтират единствената електрическа крушка в подлеза, защото от 25 години е изгоряла.
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крайно време беше. Все пак по-добре късно от колкото никога.