Мъж загина при злополука в МОЛ "София"

Инцидентът е станал при извършване на ремонтни дейности
Обновена: 28 яну 2013 22:10 | 28 яну 2013 21:49,
88
Мъж загина при злополука в МОЛ "София"
Снимка: архив, Булфото

Мъж загина при трудова злополука в МОЛ „София" при извършване на ремонтни дейности. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът се е случил в ранния следобед днес.

Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно.

Той е бил с множество наранявания, откаран е в болница „Пирогов” и половин час по-късно е починал.

По случая е назначена проверка, в процес на установяване са обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мой познат падна от покрив преди 4-5 години,не успяха да го спасят.Беше на 35 г.,здрав,просто му прилошало от горещината.Явно работодателите подценяват момента с инструктажа и спецификата на съответната дейност.
49
1
 
2
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Гоните вятъра с тея дребни сметки. Лошото което ни връхлита нас индивидуално и като цяло държата е резултат от нашите дейвствия. Лошото се проевява само когато ния му даваме среда да се прояви. То никога не идвм неканено.
48
2
 
16
 
! Отговори
Mimoza преди 11 години
На 66 години, човек не трябва ли да е пенсионер, и да си гледа пенсията и здравето?Бог да го прости, горкия!
47
1
 
6
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
За тези, които спорят че в другите държави пенсионната възраст е като при нас малко факти. Има държави и с по-висока от нашата, но при тях има ранна възръст за пенсиониране. И още можете да видите какъв процент хора работят след тази ранна граница на пенсиониране.en.wikipedia.org/wiki/RetirementИ какво излиза в Австрия след 60г. работят 7%, в Белгия 12% и т.н. Можете да видите и продължението, но се хващам на бас че тези 7%в Австия са чиновници, а не алпинисти.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 40Защо си мислите, че човека е пенсионер? Вероятно- заради възрастта му. А не мислите ли, че вероятно не може все още да се пенсионира, защото половината му трудов стаж е преминал без бъде коректно осигуряван- заради алчни работодатели. А такива през последните 24 години- бол. Не познавам човека, но- мир на праха му, съболезнования за близките му.
45
1
 
3
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
А не се ли замисли, че вече съм го сторил. Виждаш това което егото ти иска от теб и ти си му роб. Да явно в теб надделява животното. А относно загрижиноста ти благодаря, не съм искал такава. Недей си хаби ценното време с мен... Виш колко п**ки те чакат не до***ни. Дерзай
44
0
 
4
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
хехе, кой луд ще даде на работника 50-70% от придадената стойност..така не се правят пари, много ясно че ще му подхвърля стотинки и когато му даде 5лева "бонус", той ще е щастлив!
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Десните са ***. Цените ще се увеличат двойно, когато заплатите скочат двойно. Ако придадената стойност е 100% за работниците, и е постигнато крайната производителност.
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето защобългарите и българияе бедна. Замислете се,каква придадена стойност -произвеждате. Ако20% от икономикатаправят 1000 левапридадена стойност отработник, и се плаща адекватно заплащане -тогава и цените щенамалеят ипотреблението иработните места щерастат. Ако една фирма трябва да плати 70%от придаденатастойност на работника,и това са 700 лева наден, тогава фирматаще намали придадената стойност -с което ще се намалицената на стоката, а зада печелят повече - щенаемат повечеработници за да произвеждат повече.
41
0
 
5
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
До АнонименТова което го бълнуваш го няма никъде по света човеко. Вземи се стегни и мисли малко, ако всеки взима по толкова много пари а същевременно цените паднат, тогава паричната единица ще се обезцени и ще настане хиперинфлация. Отделно че с такива пари няма да има нищо по магазините, защото всичко ще бъде изкупено.
40
1
 
2
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
В НЯКОИ ПРОФЕСИИ ТРЯБВА ПО РАННО ПЕНСОНИРАНЕ
39
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В един цех за кайма,всеки работник правипридадена стойност за1000 лева. Ако имасправедливост, тезиработници ще взимат 500 лева на ден,минимум. Но това не етака. Ако20% от икономикатаправят 1000 левапридадена стойност отработник, и се плаща адекватно заплащане -тогава и цените щенамалеят ипотреблението иработните места щерастат. Ако една фирма трябва да плати 70%от придаденатастойност на работника,и това са 700 лева наден, тогава фирматаще намали придадената стойност -с което ще се намалицената на стоката, а зада печелят повече - щенаемат повече
38
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В един цех за кайма,всеки работник правипридадена стойност за1000 лева. Ако имасправедливост, тезиработници ще взимат 500 лева на ден,минимум. Но това не етака. Ето защобългарите и българияе бедна. Замислете се,каква придадена стойност -произвеждате. Ако20% от икономикатаправят 1000 левапридадена стойност отработник, и се плаща адекватно заплащане -тогава и цените щенамалеят ипотреблението иработните места щерастат. Ако една фирма трябва да плати 70%от придаденатастойност на работника,и това са 700 лева наден, тогава фирматаще намали придаденат
37
1
 
4
 
! Отговори
материален пич преди 11 години
До ГаргамелВиж човеко, искам да ти помогна и понеже е видно, че ти се чувстваш жив далеч от бремето на материалните вещи, затова ти предлагам да ми дадеш всичко което притежаваш, включително и апартамента си и да отидеш гол и бос като един истински Буда да живееш в някоя пещера далеч от хорската суета. Става ли?
36
6
 
1
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Нямам нужда от препрограмиране. Цъкай минуса по добре ако това те кара да се чувстваш по добре. Толкова сте повърхности ... Знам от личен опит за какво говоря смисъл да давам подробности няма ... Радвайте се на материалните си вещи, ако това ви прави живи...
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали увеличават пенсионната възраст непрекъснато. Как е възможно 66 годишен човечец да наемат за работа на скеле. А и не съм чула строителните работници да ги пенсионират както военните и полицаите на по-ранна възраст.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ГаргамелИмам телефон на добър психиатър.
33
13
 
0
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
То в столичните молове от близо година се случват инциденти. Малцина ще ми повярват, че това е жертвен ритуал. Някой тайни общества в Бг. най редовно на определени дати извършват жертвени ритуали. Преди векове са се извършвали открито, но сега се представят за инциденти. Числото 28 е ключат който издава целия случай. Знам, че като прочетеш това, ще си помислиш, че на тоя не всички чаши саму на място. На много места в мрежата вече не мога да коментирам защото казвам нещата както са в девствителност. Страхуват се истината да не види светлина. *** сме за тях ...
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименВсички остаряваме и ти ще остарееш. Тогава ще те видим каква песен ще запееш ако трябва да разчиташ на една пенсия. А и както е тръгнало скоро в БГ няма да останат работещи за да ти изкарват пенсията. На *** ли ще разчиташ защото един ден само те ще останат.
31
31
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, тая алчност ги съсипа тъпите пенсионери.Голямо удоволствие им доставя да заемат местата на младите.Има стотици хиляди безработни.Не отиват да си гледат старините и пенсията, а зийнали за пари с тая уста , нямат наяждане на кисели млека и пържоли ахахах!Господ си знае работата!