Мъж загина при злополука в МОЛ "София"

Инцидентът е станал при извършване на ремонтни дейности
Обновена: 28 яну 2013 22:10 | 28 яну 2013 21:49,
88
Мъж загина при злополука в МОЛ "София"
Снимка: архив, Булфото

Мъж загина при трудова злополука в МОЛ „София" при извършване на ремонтни дейности. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът се е случил в ранния следобед днес.

Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно.

Той е бил с множество наранявания, откаран е в болница „Пирогов” и половин час по-късно е починал.

По случая е назначена проверка, в процес на установяване са обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още една пенсия в кюпа на милиционерите!
29
5
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Българинът по принцип мрази друг българин да е по преуспял от него,защото всеки българин се мисли най-големият и никой друг не може да го превъзхожда.
28
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно."Мога да се обзаложа, че инструктажа се е провел на ниво "подпиши се ето тук".
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ Е ДОЧАКАЛ ПЕНСИЯ ЧОВЕЧЕЦА.
26
2
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Той искаше да каже,че годините едва ли имат значение в случая,но трябва не само да се пише,но и да се мисли.
25
3
 
13
 
! Отговори
Бачкатор преди 11 години
Малко по нагоре пише,че 41г. мъж от София е загинал в пожар.Дали пак заради възрастта се е стигнало до нещастието.Предполага се,че щом човека е на 66г.е вършил тази работа от десетилетия и е професионалист,защото никой няма да наеме човек на подобна възраст без опит.Бъдете предпазливи и не си мислете,че като сте на 20-се или 30-се на вас това не може да ви се случи.
24
5
 
11
 
! Отговори
RAD преди 11 години
До Човекът ДоларАз не рабтя на Wall street и не съм такъв комплексар, за да заявявам смехотворните си и нелепи претенции,които дори нямат връзка с трагичната новина за починалия човек.Трябва да си много ***,безочлив и арогантен, за да се "изкашляш" така "уместно" под тая статия.Сполай ти по плажовете друже :):):)
23
3
 
9
 
! Отговори
Психоглог до 25 преди 11 години
Човече-долар... Животът е твърде шарен, за да се изказваш толкова самоуверено ;) Дано наистина на 60 се излежаваш на Карибите, пожелавам ти го! Дано наистина мачкаш "пазарите", а не подлогата си, ако ме разбираш правилно ;) Давай го по-кротко!
22
4
 
9
 
! Отговори
Galina преди 11 години
До Човекът Долар Мозъкът ти е толкова промит от доларовия знак, че едно бог да го прости човека не се сещаш да казваш. Никак не ти завиждам какво ще правиш на 60, каквото и да е ти си вече кръгла нула.
21
2
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Отиде си баш-майстора!
20
1
 
20
 
! Отговори
Строител преди 11 години
Бог да го прости колегата! :-(
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КоментаторАбе, ***, не познаваш човека, така че не се изказвай по този начин. Не знам ти какво си учил, ама май ти си ***, каквото и да значи това.
18
1
 
7
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Не намесвайте политиката в този трагичен инцидент че ставате смешни,БОГ да го прости човека.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука какви стожери на справедливостта са се събрали....съдници ...
16
0
 
7
 
! Отговори
levski84 преди 11 години
v momenta rabotq stroitelstvo v london rabotil sam i v bg stroitel kakvi prepazni merki i ikepirovka ima v bg te ne si pla6tat na rabotnicite a za bezopasnost dyma da ne stava kakvato e da e pre4inata za incidenta kompaniqta za koqto e rabotil trqbva da si poeme vinata vapreki insryktaja ako e opasno za6to go pyskat taka 4oveka i to na tazi vazrast tova samo v na6ata skapana darjava moje da stane
15
0
 
43
 
! Отговори
bolka преди 11 години
1. На 66 години има възрастта, но може да е нямал достатъчно стаж, за да отговаря на условията за пенсиониране.2. Може да е получавал пенсия, но ако е била малка, да продължава да работи и да си помага финансово, докато има сили.3. Има вероятност заплатата му да е била малка и да е нямало желаещи млади хора да работят за нищожното заплащане на тази позиция.4. Ясно е, че 66 годишен човек няма пъргавината и силата на млад 30-40 годишен мъж, колкото и добре да се чувства.
14
1
 
11
 
! Отговори
ortega преди 11 години
колега на баща ми работеха заедно в мола :(
13
2
 
32
 
! Отговори
Manuelle преди 11 години
Не прибързвайте да обвинявате възрастта. Непрекъснато виждам хора на по около 60, пред които шкембести 30-годишни могат само да поплачат от самосъжаление. Възможно е да става въпрос за нелеп инцидент или, съжалявам за чувствителните, непредпазливост.Колкото до пенсионната възраст - вие ако искайте се предавайте на Онзи отгоре и на 35, само не пречете на тези, за които 60-70 е само число и не са решили да се залежават, ако и да са живи и здрави.
12
3
 
25
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Като си тръгнал да казваш "А", кажи до "Я". Дай да видим сега как един президент на 50 години със заплата 3000 лева успя за 10 години да купи 2 мезонета за няколко милиона, един хипермаркет, земя за още няколко стотин хиляди и т.н. И как един гей, също непенсиониран само за един мандат даде на метресата си държавни поръчки за 8 милиона, PR далавера с Хохрегер за 700 000 и земя за 4 000 000 на Камчия. Ей това ми е по-интересно. А за Мишо бирата питай агент Гоце, той го уби.
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"информиран и инструктиран" ХУБАВО СА ГО ИНСТРУКТИРАЛИ И ИНФОРМИРАЛИ , А ПРЕДПАЗНА ЕКИПИРОВКА ОСИГУРИЛИ ЛИ СА МУ???? !!!!! ЗА ДА ПАДНЕ , ЗНАЧИ НЕ Е ПОДСИГУРЕН !! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЛКО ГОДИНИ Е , ПРОСТО НЕ СА МУ ОСИГУРИЛИ ЕКИПИРОВКА