Мъж загина при злополука в МОЛ "София"

Инцидентът е станал при извършване на ремонтни дейности
Обновена: 28 яну 2013 22:10 | 28 яну 2013 21:49,
88
Мъж загина при злополука в МОЛ "София"
Снимка: архив, Булфото

Мъж загина при трудова злополука в МОЛ „София" при извършване на ремонтни дейности. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът се е случил в ранния следобед днес.

Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно.

Той е бил с множество наранявания, откаран е в болница „Пирогов” и половин час по-късно е починал.

По случая е назначена проверка, в процес на установяване са обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 11 години
Не, че не може да стане трудова злополука с човек на 35 години, но вероятността на 66 години да имаш проблеми с вестникарският апарат е много по висока. Не спориш, че реакцията, преценката и координацията на 66 годишен човек е сравнително по-малка отколкото на мъж на 35м години.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То Мянккув направо да вдига пенсионната възраст на 110 години и да пращат поне 90 годишни да се катерят,поне имат шанс да оцелеят,може и да им се закачат дългите бели коси някъде при падането и да не тупнат направо на минус две.А колкото до минус две,да не вземат да се търсят имоти на това ниво и да се вдигнат цените там долу.
8
7
 
16
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Защо?Ако е на 35г.не може да загине в трудова злополука ли?Бива ли в човешкото нещастие да търсиш под вола теле.Засрами се бе.И ти ще станеш на 66г. дай боже.
7
5
 
44
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Човека е работил до 66 години защото не му стига трудов стаж да се пенсионира! А на някой хора им стигаха да се пенсионират на 55 г. и да купуват на зетовете си по 6 апартамента, но това е друга бира нали /
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 5Другарю,колко е средната продължителност на живота в Европа,и колко е у нас?Дали има няма едно 10 години разлика в наша вреда?
5
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
в кой от оловете в софия, има ли шанс за пострадалия...
4
3
 
23
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
А СЛЕД ДЕСЕТИНА ГОДИНИ.....МОЖЕШЕ ДА ВЗЕМЕ ПЕНСИЯ....
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съвсем не обърнах внимание на възрастта. Обаче социалната ни политика е върха. Скоро по на 80 години ще се катерят по покривите. Да се търси отговорност защо пенсионер тича по викочините...
2
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на праха на човечеца! Еми така ще бъде той е бил на 66 години, на тази височина не би трябвало да се качват хора над 50 години! Но нали ГЕРБ за пореден път увеличиха пенсионната възраст да не забравяме и този факт.
1
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инструктажа е за връзване на ***. С колани ли е бил и ако не е бил де са бляли, че са го пуснали да се катери по високото ? Като набутате десетина двайсет началици и отговорници по затворите и ще се оправи работата