Спират водата в някои части на София

Причината е подмяна на спирателни кранове
26 фев 2013 08:50, Петя Славова
4
Спират водата в някои части на София
Снимка: Булфото

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. Във връзка с подмяна на спирателни кранове се налага спиранена водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в кв. "Бенковски", а от 9.00 до 13.00 часа - в кв. "Кубратово", гара Илиянци и жп блоковете в района.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски в кв. "Бенковски" на площад "Обрадовица" и кв. "Кубратово" на площада пред кметството. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения наводоснабдяването, посочват от дружеството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе села са, ама явно се водят квартали. То така се разрастват градовете по принцип. И Лозенец е било село едно време впрочем.
3
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
DAVAIII.....SPIRAITE TOK ,VODA ,,,GORIVO,,,,,......MAINATA VI .....AZ PO DOBRE NE SAM BIL NOOO.VIE PO ZLE 6TE STANETE ......SAMOOBIITE SE MONOPOLISTI..........VREME RAZDELNO ..
2
1
 
5
 
! Отговори
Хм преди 11 години
До Анонименсамо че в тези "села" хората живеят в къщи с дворове като истински бели хора, а ти панелен *** продължавай да се самонадуваш и самозалъгваш, докато се надвикваш с бормашината на комшията отгоре и миришеш киселото зеле на комшията отдолу!
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е София, а някакви села около София.