Самоубийство в софийски мол

Мъж скочил неочаквано от вътрешен балкон, падайки на пода в "The Mall"
Обновена: 5 май 2013 20:14 | 5 май 2013 16:35,
179
Самоубийство в софийски мол
Снимка: Bulphoto

Мъж се е самоубил преди минути в мола на “Цариградско шосе“ в София, съобщи КРОСС.

Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода на партерния етаж.

Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди.

От информационния център на мола не дадоха официална информация по телефона.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатира смъртта на поредния самоубиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: молсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
19
 
! Отговори
Румен преди 10 години
До *** и нармаг- Учудвам се как може да има такива *** ,като вас , представям си колко сте нагли и гадни .С удоволствие бих ви пребил по единично и общо.
109
23
 
10
 
! Отговори
Алов преди 10 години
бедните да ми ядат оная работа ! Като нямат пари да ходят да обикалят баирите и да събират гъби и боровинки ,а не да подзъртат по моловете.
108
13
 
14
 
! Отговори
НарМаг преди 10 години
Ами то като влезеш в тия молове без пари и видиш как богаташите измамили и ограбили народа , пазаруват безкрай , наистина ти идва да се самоубиеш !Сега разбирам колко превантивно социална е били властта при комунизма за да предпази хората да не се самоубиват,че не допускаха масово всички, а още на вратата на КОРЕКОМ , проверяваха и питаха имаш ли долари и откъде и едва тогава пропускаха да се влиза в Кореком!
107
4
 
3
 
! Отговори
Peoples Temple преди 10 години
Бумът на зачестилите трагични и неконтролируеми самоубийства от безперспективност и отчаяние на хората от най различна възраст през последните години,само напомнят и доказват,че в България спешно трябва да се въведе и узакони доброволната и безплатна ЕВТАНАЗИЯ за да се спре и попречи на българите за в бъдеще да стават верующи мъченици на Църквата и платени живи бомби в ръцете на ислямистите !
106
3
 
9
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Бог да прости Душата Му,,,
105
3
 
7
 
! Отговори
ХИТ ДО 114 преди 10 години
До ЕМИГРАНТ На *** в продажната ***..ка!
104
35
 
7
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 10 години
Трябва да четем по често такива новини за самоубили се българи, хубаво ще е по бързо да изчезне тази нация.....АМИН
103
23
 
2
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Дали е свирил с уста като авиационна бомба докато е падал? Щеше да ми е интересно да видя като му се е разцепил тураника по карантията какво е ял преди това ,но няма нищо,ще чакам друг като скочи.
102
3
 
8
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 10 години
Българи ама какво става с вас бе хора истрещахте савсем!!!!!!!
101
0
 
15
 
! Отговори
даниел преди 10 години
Спрете да гледате сутрешните блокове по телевизиите.Това е промиване на мозъка на хората с постоянни мазни гост бъдещи депутати. ако по малко ги дават мисля че хората ще са по-спокойни.
100
5
 
14
 
! Отговори
четящ преди 10 години
Срам ме е, че съм българин, като чета коментарите на някои хора...., а фактите са си факти-последната една година се самоубиха страшно много хора-световен рекордьор сме, това не се е случвало никога, не знам дали е заради политика, или някой ни облъчва с психотронно оръжие и тн....
99
0
 
2
 
! Отговори
DEMOCIDE преди 10 години
Има един термин за това - ДЕМОЦИД. Ако желаете да потърсите в мрежата повече - добре.
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълната безисходица докара хората до полуда това стана масово не е на добре хораааааааа...
97
3
 
4
 
! Отговори
Новини от посл.час преди 10 години
Човек които доброволно е отишал да се лекува в кърджалииската болница се е самоубил скачайки от неиния девети етаж!Така повече в тая държава не може да продължава!Според мен абсолютно всичко трябва да се започне на чисто от самото начало с ново Велико Народно Събрание!
96
5
 
7
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Геноцид значи война и то дивашка, - на евреите всичките войни са биле геноциди, ако пък ги губят, надават истеричен крясък за милост! Какво трябва да се прави когато воюват срещу нас тези диваци? Ако чакаме само да си отмине, значи се самоубиваме. Да се убиват евреи не е убийства, а хигиена - да ги избиеме! Защо народе Сидеров с партията си не е на власт, след като декларира че целта му е - да върне България на българите! което значи да изгони евреите?!
95
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е, че става геноцид в България. Срещу българите. От страна на ***, чи.ути, тям подобни араби и не на последно място от фесове. ТОВА Е ПРОБЛЕМА!
94
10
 
8
 
! Отговори
буба до 100 преди 10 години
аз не съм кръщаван, но напълно осъзнавам факта че няма по голям грях от самоубийството.Тук не става въпрос дали си вярващ или не. Става въпрос дали си начетен или не.Вече сме 21 век и всеки човек е длъжен да се позаинтересува за основни неща в тоя свят.А то е наличието на душа, която след тоя свят отива в друг свят.И който се самоубие реално го чака много по тежка съдба от тази в момента.
93
1
 
17
 
! Отговори
Az преди 10 години
problema e 4e horata stanaha zlobni, zavistlivi i egoisti.Bulgarina vinagi iska vsi4ko bez da napravi nishto.Tuk ne ni e pravitelstvoto vinovno.Leka prust na 4ove4eca.Az sama sum izmukvala hora ot takiva zitejski situacii.Toj prosto e nqmal 4ovek na kojto da spodeli mukite si za da olekne.Pazi boze celiq bulgarski narod
92
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
LUD UMORA NEMA XAXAXAAXXAXXAX AIDE ITOQ GO NAPRAVE //SVETEC // NA LO6IQ JIVOT VAV BG I GO VKARAITE VAV CARKVA TO U BG TO STANA HIT SAMOUBICI DA SE KANOZIRAT ZA GEROI
91
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"днес и най-отчаяните щяха от страх Божи да се въздържат от самоубийства!"---Мисля че това изречение от коментар 99 показва колко абсурдна е т.нар. "вяра". Вместо да цениш живота си просто защото знаеш че самоубиството не решава нищо и съсипва близките ти, ти го цениш защото те е страх от бога...Вярата налага някакъв фалшив "морал", наложен чрез всяване на страх. Да ви имам морала...Предпочитам да си остана атеист, и да се водя от универсални морални ценности - просто защото така е човешко!