Самоубийство в софийски мол

Мъж скочил неочаквано от вътрешен балкон, падайки на пода в "The Mall"
Обновена: 5 май 2013 20:14 | 5 май 2013 16:35,
179
Самоубийство в софийски мол
Снимка: Bulphoto

Мъж се е самоубил преди минути в мола на “Цариградско шосе“ в София, съобщи КРОСС.

Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода на партерния етаж.

Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди.

От информационния център на мола не дадоха официална информация по телефона.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатира смъртта на поредния самоубиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: молсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...Българското земеделие може да изхранва 30-40 млн. При ТКЗС се произвеждаха 10 млн. тона зърнени храни(за 8 млн. са нужни около 2 млн.т.), 45 млн. домашни птици, 9 млн. овце, 800 хил.домати-само износ 200 хил., толкова грозде, плодове-невъзможност да бъдат обрани дори от студентски и войнишки бригади, планини от боб, ... ---------------- Един въпрос - сега защо не си на полето да произвеждаш?
69
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа сам се докара до тоя хал с тесногръдието си и овчите си мисли. Чакайте още да дойде да ви оправи я бог, я някой друг. Вземете се оправяйте сами и каквото такова. Спахте при приватизациите, а сега се сетили.
68
17
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Пак добре, че не е паднал върху някого, *** му с ***. Можеше да убие и някой друг.
67
10
 
39
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Какво им е лошото на моловете? При комунизма също имаше мол - ЦУМ. Аз обичам да се мотая в мола на хлад.
66
4
 
33
 
! Отговори
Фалконе преди 10 години
Който може да помага на другите.Не се стискайте богаташи.Увеличете заплатите.Няма да носите банкнотите в гробищата!!!!
65
10
 
6
 
! Отговори
TODOR преди 10 години
KOSTOV, STANISCHEV,SIMEON, BORISOV SA ZA ZATVORA!!! TE DOKARAHA NARODA DO TOZI HAL!!!TREPERETE PREDATELI I KRADTZI ! PRISADATA SCHTE E ZA GENOTZID NA BALGARITE!!! ATAKA IDVA!
64
6
 
24
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Препоръчвам ти да изгледаш документалния филм"Краят на играта-План за световно поробване"Глобалистите са тия,които говорят за естествения подбор.Въвеждат евгенетика-наука за унищожение.Чарлз Дарвин е почитател на Малтрус,който твърди,че криза с храната е полезна,ще унищожи бедните.Да не живеем в животинското царство,че да се говори за подбор?Там силните животни изяждат слабите.Точно,защото човек е разумно същество,трябва да се помага на хора изпаднали в криза.Да не се стига до самоубийства.
63
1
 
39
 
! Отговори
81 преди 10 години
ВИДЯЛ Е ЦЕНИТЕ В 'LA COSTE'
62
1
 
60
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
ЗАЩО НЕ СЕ ХВЪРЛИ ЕДИН ПОЛИТИК?! -ЗАЩОТО ТОЙ СИ ИМА ВСИЧКО И В МОМЕНТА Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ В ЧУЖБИНА. МНОГО ГО Е ЕНЯ НЕГО ЗА ТОЗ ИЗСТРАДАЛ НАРОД. ЧУДЯТ СЕ КЪДЕ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ, НО И НАИСТИНА НЕ Е ТАМ МЯСТОТО ЗА ТАЗИ САМОЖЕРТВА.СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ.
61
2
 
6
 
! Отговори
dominici преди 10 години
До АнонименКато се радваш, защо не го последваш? Или не ти стиска, а само обичаш да се оплакваш?
60
0
 
13
 
! Отговори
До 72 && 75 преди 10 години
Чиче, почна да злобееш :) Свършиха ти 'аргументите' и започна с простотиите. 'Не твърдиш, че самоубийствата преди Герб са били повече, но си убеден в това?' Как точно стигна до това невероятно заключение.?!Виж какво, нямам какво повече да ти кажа. Щом искаш да се докажеш като политически фанатик, даваъ. Пиши си коментарите. Само че днес са ГЕРБ, утре ще са Атака, вдругиден някои нови звезди - и все те ще са ти виновни.
59
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отарвал се от проклетият свят РАДВАМ СЕ ЗА НЕГО
58
12
 
17
 
! Отговори
se преди 10 години
Обществените места трябва да са обезопасени срещу желаещи да сложат край на живота си.Молове,Кина,Театри,и всякакви обществени сгради с тераси и вътрешни стълбищни площадки трябва да са конструирани с прегради които да предотвратяват такива случай.Но моловете са страшна яма за обеднелия ни човечец о като влезеш в тях ,се чустваш нишожество.Алчни търговци са готови да те ограбят паричките с измислени поевтинявания които са пълна измама.Жалко за човека.
57
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
високите цени в мола водят до самоубииство
56
0
 
3
 
! Отговори
До 71 преди 10 години
Няма нужда да доказвам нещо което не твърдя, ОТВОРЕН. Пий си успокоителните и разбери, че днес няма да ти платят - почивен ден е.
55
4
 
12
 
! Отговори
Habib преди 10 години
Моля да се сложат в МОЛ-а табелки - Внимание падащи тела.
54
2
 
14
 
! Отговори
до 63 преди 10 години
Има най-много самоубийства за които ти знаеш, за които изнася на медиите да знаеш. Но не знаеш преди това колко самоубийства е имало, така че не спори без доказателства.Не си ли разбрал, че медиите могат да манипулират мнението ти както им инзася? Сега им изнася да знаеш че има много самоубийства. А преди? А да споменавам ли убийствата???Не знам кой ти плаща, за да пишеш тези коментари, но много ми е жал за теб.
53
1
 
1
 
! Отговори
mvs-death преди 10 години
До Анонимен Анонимният е прав а и БОГ нес е намесва в делата на дявола поради успорващите факти ***
52
1
 
6
 
! Отговори
до 59 преди 10 години
Чичак, не пия. Нито ракия, нито каквото и да е друго. А на въпроса ти какво казвам - ами политизираш станалото и търсиш под вола теле. Както казах, пий си лекарствата.
51
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо точно на Великден? Явно наистина му е било писнало от живота. Винаги съм твърдял, че човек трябва да се обърне към Бога като последна стъпка. Да спре да мисли за материални неща, защото точно те ни правят нещастни и ни карат да постъпваме така. Трябва да се въведе и вероизповедание в училищата. Българите не сме създадени да бъдем като американците с тяхното материално съзнание. Ако се откъснем от този модел ще бъдем много по-щастливи.