Самоубийство в софийски мол

Мъж скочил неочаквано от вътрешен балкон, падайки на пода в "The Mall"
Обновена: 5 май 2013 20:14 | 5 май 2013 16:35,
179
Самоубийство в софийски мол
Снимка: Bulphoto

Мъж се е самоубил преди минути в мола на “Цариградско шосе“ в София, съобщи КРОСС.

Мъжът на видима възраст между 40 и 50 години е скочил ненадейно от един от вътрешните балкони и е паднал на пода на партерния етаж.

Никой от намиращите се наоколо многобройни посетители не е успял да го възпре от фаталния скок. Всичко станало за секунди.

От информационния център на мола не дадоха официална информация по телефона.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатира смъртта на поредния самоубиец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: молсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, хора...молете се...Ако няколко поколения не бяха възпитавани да бъдат безбожници, днес и най-отчаяните щяха от страх Божи да се въздържат от самоубийства! Затова - връщайте се към вярата, Църквата, Бога! А последователите на чегевара и други нещастни безбожници, нека се позамислят! Неосъществяването на земния рай, който техните идоли обещаваха е корена на тия самоубийства. Ако хората бяха подготвяни не за земен рай, а за страдания под слънцето, както е било и ще бъде, щяха да са мъжествени.
89
2
 
6
 
! Отговори
пегъзи преди 10 години
докторите ми казаха че съм здрав и нямам психични отклонения това било нормална нервна криза.при повечето българи.за това и скочих ако оживеех щях да се пенсионирам
88
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много ясно,че човекът си е прав.показност,безмилостно втълпявне на античовешки ценности,деморализация н хората.всичко си има своето обяснение.млади момичета с изскубани вежди,дошли да афишират със своята младост и простотия,сякаш това е най-изконн българска ценност да хвнеш ново гадже да ти плати сметката в мола. човекът бачка като луд,за да може напът да му обере и последната стотинка и да хрантути лаапачи и друга *** нахални държавни служители,които пиянстват по цял ден,като се заключват .
87
7
 
43
 
! Отговори
безпомощния преди 10 години
със150евро заплата какво по напред ток вода.банки.телефон.билет.итнт.влиза в мола и гледа хората.и си мисл ей как пазаруват а аз нямам пари за боя и агнешко камоли за дрехи.а и.писмо от частен съдия испълнител.и се чуди има ли бог или не ако има.отивам при него ако няма по.добре да умра по.лошо щеше.да остане жив без осигуровки в болница.с фрактури
86
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
93, какво маниполативно има в "поредното самоубийство". Ежедневно средно стават по 3 самоубийства в България и самозапалванията които станаха на последък са само върха на айсберга! Факт е и обаче, че самоубиствата в момента не са повече спрямо статистиката от преди 5-10 години. Средно по около 1000 души се самоубиват годишно.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da se proveriat kamerite
84
10
 
50
 
! Отговори
Хм... преди 10 години
Разбирам, че всички имаме проблеми, дотегнало ни е...Разбирам дори защо човекът е искал показност, афиширал е до къде можем да стигнем...Няма правилно и грешно място за това, но моловете са пълни с деца, а те не са виновни за нищо и не заслужават в ранна и крехка възраст да стават свидетели на подобен акт на отчаяние.
83
1
 
5
 
! Отговори
anton преди 10 години
До Варна ne bsp i ne dps a vsichki bes izkljuchenie
82
39
 
19
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Докато мафията бспдпс ни изпива силите, така ще е!
81
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
човека е имал емоционална болка и е изкал приятелката да се чувства виновна пред света
80
0
 
2
 
! Отговори
защо преди 10 години
грешка. до 75
79
4
 
29
 
! Отговори
защо преди 10 години
до 72Защото за няколко десетки хиляди долара комисионна, някой вкара ГМО *** с които ни хранят. Родното произвотство не само не може да е конкурентно като цена, но и чужденците /които ги произвеждат/ получават няколко пъти повече субсидии от ЕС. Така, че - всички вълци сити, а на агнето дупе да му е яко.
78
6
 
19
 
! Отговори
козльо преди 10 години
МОЛ-а на самоубийците е това!!!!
77
3
 
35
 
! Отговори
до 82 преди 10 години
Абе ти от една новина заключение за психиката на 7 милиона ли направи?Да те светна ,че за 100 км в България можеш да срешнеш море,река,поля,гора,долини,падини,хълмове,пещери ,балкани,езера,градове,села,махали ,катуни и кратуни!Е затова България и българите не влизат в никакви клишета !
76
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пази Боже ! Психиката на българите е прокълната ! Да се помолим за спасение на безверните ни души .много, много тъжно.
75
25
 
18
 
! Отговори
Don Claude преди 10 години
Добре че тоя *** не преби и някой друг. Аман от бездарни самоубийци!!!
74
3
 
16
 
! Отговори
Leon преди 10 години
Тоя дето се метна днес от това което разбрах аз, е че оставил една бутилка с вода на масата, креснал обичам те и се хвърлил, а това което чух защото бях на етажа беше един силен крясак и много гаден звук от разбитото му тяло, който все още чувам......
73
58
 
4
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Ако беше пичага щеше да се хвърли върху някой отдолу та поне да направи хаир и на друго семейство. Няма ли записи от камери да гледам полета и да се кефя на забавен каданс?
72
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Бог знае какво му е било на човека. ---------------- Бил е откачен. Когато човек е притиснат от обстоятелствата, се обесва тихичко на тавана, а този е искал публично да натрие носа на човечеството.
71
1
 
38
 
! Отговори
о5 преди 10 години
Ми как ще дават информация?! От охраната се правеха на луди. Тялото само беше покрито и вместо да махнат хората от там..., те се мотаеха и се правеха все едно нищо не се е случило. Не може да има труп и всеки да си се разхожда в мола все едно нищо не се е случило. Все пак има и малки деца!